Leuke groep. Stimuleren elkaar. Trainer is top. Veel afwisseling in de trainingen.
Enthousiaste en deskundige trainers die gevarieerde en leuke lessen geven. Als je klaar bent weet je zeker dat je iets gedaan hebt.
Afgelopen maandag voor de eerste keer mee gedaan aan de bootcamp. Er hangt een fijne sfeer en we kregen de juiste begeleiding. Je kan makkelijk reserveren voor de les waar je aan mee wilt doen en er is een snelle en vriendelijke communicatie
Zowel voor jong als oud is Vencera een leuke bootcampclub!
Een vrolijk uurtje dansen in de buitenlucht, heerlijk!
Ik heb tot nu toe alleen zumba en power nation gedaan maar vindt het beiden leuke lessen. De Zumba is heel verschillend qua muziek en de bewegingen die je er bij moet maken en het fijne is als je de moves eenmaal weet kan je het altijd moeilijker maken dus kan je makkelijk mee instromen. Power nation was ook heel leuk wel pittig maar je hebt wel het gevoel dat je iets hebt gedaan! Het is gewoon fijn dat je buiten bezig bent en een leuk muziekje erbij!
Mijn ervaring met Vencera is tot nu toe positief. Ik doe sinds kort mee met de Zumba lessen op dinsdagavond in Zierikzee. Het is altijd leuk en gezellig. Voordeel is dat het lekker in de buitenlucht is en als het regent kunnen we in een ruimte van Sportworxs. Heerlijk bewegen op leuke muziek!
Vanochtend mijn eerste bootcamp training gevolgd bij Vencera. Het aanmelden en het contact ging heel makkelijk. Training was leuk en gevarieerd. Door de smal Group lessen is er echt persoonlijke aandacht voor je en krijg je tips bij het uitvoeren van de oefeningen. Ook heel benieuwd naar de andere lessen. Ik ben enthousiast!
De trainingen worden vol enthousiastme gegeven, maar kijkend naar wat voor ieder haalbaar is op zijn niveau.
Ik heb maandag voor de eerste keer meegetraind. Was fijne training!
Wij hadden een geweldig verzorgde dag vol bootcamptrainingen voor kinderen. Harmen deed dit met veel enthousiasme en passie.
Goede opbouw van de training.
Rollebollen op straat waar iedereen je ziet. Ik dacht dat is niks voor mij, maar mijn schoondochter vroeg of ik meeging. Ik vond dat een compliment, want hoe vaak komt dat voor. De training is buiten en zeer gevarieerd. Nooit gedacht dat ik het leuk zou gaan vinden om mijn grenzen op te zoeken in het sporten en daar ook nog van te genieten. Een groot bijkomend voordeel vind ik dat er door die sportende mensen weer leven in de stad komt. Iedereen komt tot zijn recht in onze groep en het is ook heel gezellig.
Bij Vencera kun je op een leuke en afwisselende wijze aan je conditie werken. De groep sleept je er doorheen en zorgt er voor dat je blijft komen. Dankzij de trainers haal je meer uit jezelf dan je denkt te kunnen.
Afwisselende trainingen met goede begeleiding
Elke week opnieuw is de training anders en daardoor nooit saai. Ik vind het goed aangesloten op ieder z’n persoonlijk niveau en doel en daarnaast is het ook nog eens gezellig. Echt een aanrader voor buitensporten!
Super leuke lessen , iedere keer wat anders einde van de lessen met een voldaan gevoel naar huis .
De trainers bij Vencera bieden allerlei sporten en soorten trainingen aan. Heel leuk om die afwisseling te kunnen hebben. Er wordt ook gezorgd voor een goede opbouw in niveau in de trainingen, dus je boekt op eigen tempo progressie.
Makkelijk te gebruiken service met de app en leuke lessen.
Vriendelijk en flexibel
Vencera bied verschillende soorten sport, voor jong en oud en aanpasbaar bij iedere niveau. De trainingen zijn uitdagend en met veel afwisseling qua activiteiten. De groep waarin je sport is gezellig en je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.
Vencera geeft leuke en professionele trainingen! Er zit altijd variatie in de oefeningen en met een team sporten is erg leuk. Er is toch altijd een stok achter de deur om te gaan. Ook top dat er elke keer nieuwe trainingen bijkomen zoals Street kickboksen. Zo varieer je lekker! Ik ben tevreden en blijf lekker sporten in Breda!
Meeuwenlaan 5
4306BS Nieuwerkerk