Een hele mooie route gereden langs de Lek en Linde! Zeker een aanrader!
Leuk om te horen! Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Geweldige ervaring om een bus uit 1964 te besturen in deze moderne tijd. Mooie dag gehad met 29 graden en de goede verzorging o.a. de koffie met koeken voor onderweg. Zelf vierde ik met mijn gezin, dat ik 40 jaar expert/taxateur was, terwijl de bus op de kop af 60 jaar was. Een leuke bijkomstigheid, dus een geslaagde dag gehad.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling. Wat een leuke manier om dit jubileum te vieren! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Vanaf het bespreken tot aan het ophalen een goede service. We hadden een T1 en een T2 busje gehuurd voor onze trouwdag. En de beleving en het plezier was echt een 10/10 ervaring. Kortom een echte aanrader.
Super om te horen! Bedankt voor deze beoordeling. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Je trekt hem aan als een spijkerbroek in de seventies. Uittrekken, uitstappen, is nog het moeilijkst. Je zit echt pal boven het wegdek, en voordat je dan weer staat .... De wegligging is fenomenaal. Eenmaal op gang stuurt hij fantastisch. Heerlijk geluid. Ideaal om met zo'n 60/70 km per uur op bochtige weggetjes te rijden. Af en toe de achteruitkijkspiegel even vasthouden om te zien of er iemand achter je rijdt. Niet vergeten de richtingaanwijzer uit te zetten, want dat gaat niet automatisch. Bijtijds beginnen met remmen, of flink doortrappen, dan gaat het wel goed. Je wordt door andere weggebruikers met respect behandeld. Ze maken plaats voor je. Jochies op de fiets merken op: "Mooie auto, maar de richtingaanwijzer staat nog aan!" En dan met de meegegeven picknickmand in de zon aan de oever van de Lek. Heerlijk leven zo!
Wat een mooie beschrijving van jullie ervaring. Onze MG B rijdt inderdaad heerlijk! Erg leuk om te horen dat jullie er zo van hebben genoten. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Vriendelijk te woord gestaan bij begin tocht. Veel uitleg vooraf en duidelijke informatie.
Leuk dat jullie met onze MG B op pad zijn geweest. Bedankt voor deze beoordeling! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
De auto stond klaar op het afgesproken tijdstip en was keurig schoon. Ik kreeg een goede uitleg over de werking van de auto. De motor liep als een zonnetje en de verlichting en ruitenwissers deden het ook.
Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor deze beoordeling! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
SUPER leuke dag gehad !! Wat een ervaring. Nadat we een route uitgezocht hadden gingen we van start....... Wat een heerlijk gevoel om in de VW bus te toeren. Terug in de tijd.... fantastisch, veel gelachen en ondertussen verbaasd hoe mooi de omgeving is. Echt een aanrader.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Erg leuk om te horen dat jullie zo hebben kunnen genieten van onze VW bus en de omgeving. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Wat ontzettend goed geregeld, afspraak=afspraak! Hartelijk ontvangst, aan alles gedacht voor onderweg! Superleuke routes, mooie omgeving, kortom 1 GROOT FEEST!
Wat een feestelijke beoordeling! Erg leuk om te horen. Hartelijk bedankt! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
We hebben fantastisch genoten in de mooie rode T1 ondanks de warmte (helaas geen airco aanwezig). Jammer genoeg konden alleen de voorraampjes open, dus achterin was het soms afzien, maar gordijntjes ervoor en wat vaker stoppen was de oplossing.
De temperatuur kan achterin inderdaad wel oplopen als het zo warm is als afgelopen weekend. Volkswagen had de airco helaas nog niet ontdekt in 1972. Gelukkig heb je alle tijd om regelmatig te stoppen en bijvoorbeeld een lekker ijsje te halen bij een ijsboerderij. Erg leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben. Bedankt voor de beoordeling! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Alles goed geregeld. Kever stond klaar, goede uitleg van de auto. Keurige en duidelijke route mee. En zelfs koffie, thee en koeken mee.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Mooie route in een leuke auto, je krijgt een picknickmand mee! Erg leuk om eens te doen en te ervaren hoe een eend rijdt.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling. Leuk om te horen! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Ter ere van de 70 tigste verjaardag van mijn man. Zijn we op stap gegaan met een rode (had hij 48 jaar geleden) kever cabrio. We werden hartelijk ontvangen met koffie. Even een uitleg hoe de auto werkte. We troffen het met het weer de kap kon open. We hebben de linge/ lek route gekozen. De route was zeer duidelijk beschreven. Dit kon bijna niet mis gaan. We kregen een gezellige mand mee, met thee, koffie en heerlijke koeken. Ook was er een plaid bij. Daar hebben we goed gebruik van gemaakt. Het was een mooie route. Af en tot gestopt en genoten van de plekjes. Ook de uitleg van wat we zagen was duidelijk. Was is Nederland toch mooi. Aan het eind van de mooie tocht even getankt. Het was echt een super dag. Leuk om met zo,n oldtimer te rijden. Onderweg ook leuke reacties van zwaaien , duim opsteken en zachtjes toeteren. Dit is echt voor herhaling vatbaar. Hartelijke groet van Hans en Wil deWilde
Super leuk dat jullie dit voor zijn verjaardag konden gaan doen. Fijn dat het weer jullie goedgezind was en dat jullie hebben kunnen genieten van de mooie omgeving. We zien jullie graag nog eens terug! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Het was een stap terug in de tijd toen ik in de Mini Cooper stapte. Dit was mijn lesauto zo'n 50 jaar geleden, maar volgens mij ging het instappen toen wat soepeler. Ook het keren op de weg ging volgens mij minder zwaar, door het gemis van dan de stuurbekrachtiging. Maar dat tijdens de rit merk je dat niet. Dan is het genieten van de prachtige tocht langs de Linge & de Lek. Je krijgt een duidelijke routebeschrijving mee, en een mand met kofiie/thee en koekjes. Het was genieten.
Wat leuk dat je na 50 jaar weer in een Mini Cooper kon stappen. Logisch dat het na al die jaren weer even wennen was. Fijn dat je ervan hebt kunnen genieten! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Na 25 jaar aspirant-lid van de MG-club eindelijk in een echte MG gereden. Genoten van de MG, de rit en de prachtige omgeving.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling. Wat leuk dat je nu dan eindelijk met een MG op pad kon! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Prima geregeld en alles duidelijk uitgelegd gekregen. Rijden in een T1 is een geweldige ervaring, en je moet best wel ‘werken’ (geen stuurbekrachtiging). Lek en Lingeroute gedaan, mooie omgeving.
Je hebt je spierballen inderdaad wel net even wat meer nodig dan in de auto's van tegenwoordig. Als je eenmaal een vaartje hebt, wordt dit gelukkig steeds makkelijker. Fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Onwijs leuke dag gehad, we kregen een duidelijke uitleg over het busje en een mand met lekkernijen mee. Ook kon je zelf routes uitkiezen en die op papier meenemen in de oldtimer Hele leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar
Super om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad en het voor herhaling vatbaar vonden. Gelukkig hebben we nog voldoende andere oldtimers om uit te kiezen ;-) Graag tot ziens! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Het was even wennen om in het busje te rijden. Vooral de versnelling in zijn achteruit krijgen was een uitdaging. Maar al met al een leuke dag. We hebben de Lek en Linge route gedaan.
Het is inderdaad wel even wennen om in zo'n oude auto te rijden. Als je eenmaal een beetje aanvoelt hoe hij werkt, rijd je er echter zo mee weg! Fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad met onze Lek & Lingeroute. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Onze 1e keer dat wij bij weloveoldtimers een oldtimer huurde. Hele fijne mensen. De mand met koffie/thee en lekkers is een kadootje. Dank jullie wel hiervoor. De auto's zijn goed onderhouden en blinken je tegemoet. 1 tip: een QR-code of een beschrijving bij de route hoe te rijden, zou heel fijn zijn. Nu reden wij, a.d.h.v. de aanwezige kaart, van plaats naar plaats via google maps. Soms over provinciale wegen, waarvan ik denk dat het ook binnendoor had gekund. Dat was net iets leuker geweest. De financiële kant voor- en achteraf is prima geregeld. De waarborg werd volgens afspraak binnen 5 dagen teruggestort. Wij hebben een hele fijne dag gehad en komen zeker nog eens terug bij weloveoldtimers.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en bedankt voor de tip. Die zetten we op ons lijstje ;-) Graag tot een volgende keer! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
We hebben een enorm leuke dag gehad met twee oude Volkswagen busjes. Met 9 man hebben we 2 busjes gehuurd. We kregen koffie en thee mee voor onderweg. Ook de klantenservice was enorm fijn en vriendelijk. Een van onze busjes had een smaller bankje, waar we niet geheel fijn op konden zitten. Gezien we ons goed konden verspreiden over de twee busjes, was dit voor ons geen probleem! Al met al een top dag.
Gezellig dat jullie met z'n allen op pad zijn geweest met onze busjes. Erg fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Onze trouwdag was prachtig. Alles klopte. De MG-B reed goed en gaf een geweldige ervaring. Het ophalen en terugbrengen ging soepel en mocht door een familielid worden gedaan. Bedankt voor de fijne service!
Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat fijn om te horen dat onze MG B een mooie bijdrage aan jullie trouwdag heeft geleverd. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Wat een leuke bussen en auto's Heerlijke zondag gehad Op diverse plaatsen even er uit geweest om de omgeving te verkennen Mooie herinnering in de Volkswagen bus Mr Pistache....
Leuk dat jullie een dagje met Mr. Pistache op pad zijn geweest. Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Hele leuke ervaring leuk rijgedrag ( al mis ik wel de stuurbekrachtiging)
Tja, je moet inderdaad wel even wat harder werken dan met de luxe auto's van tegenwoordig. Fijn dat jullie het leuk hebben gehad! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
We hebben een fantastische dag gehad. Heerlijk rond gereden en van de auto genoten. Enige minpunt is dat in de omgeving op maandag en dinsdag bijna alles gesloten is. Wij stonden dus op 1 locatie na overal voor een dichte deur. Dat had wel wat duidelijker in de routes mogen staan. Dus een tip: wil je een route volgen, huur dan niet op een dinsdag. Anders kan je beter een eigen route of zonder route gaan rijden zoals wij deden.
Bedankt voor deze review! Het klopt inderdaad dat er veel gesloten is op maandag en dinsdag. Onze routes zijn echter natuurlijk slechts een gratis toevoeging op jullie dagje toeren en de omgeving hier is erg mooi, dus er is alsnog genoeg te zien! Uiteraard zijn er hier en daar wel gewoon restaurantjes open om even een kopje koffie te drinken of te lunchen. We kunnen hier altijd extra tips in geven. Op onze routes en de klantenpagina van onze website staat als tip wel vermeld de openingstijden van locaties even te checken. We zullen nog eens kijken of we dit op een nog duidelijkere manier kunnen vermelden. Bedankt voor de tip en fijn om te horen dat jullie alsnog een leuke dag hebben gehad! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Zeer prettige en transparante communicatie. Helaas is onze trouwauto een dag voor onze bruiloft kapot gegaan. Dat is overmacht en is niets aan te doen. Gelukkig kwam de vriendelijke medewerker direct met een oplossing, namelijk dezelfde auto maar dan in een andere kleur. Super opgelost dus! Alle afspraken zijn nagekomen en ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte communicatie en afhandeling.
We balen er natuurlijk enorm van als zo kort van tevoren blijkt dat we de oldtimer toch niet kunnen leveren. Zo heel af en toe komt dat helaas wel eens voor. Gelukkig hadden we nog wel een zelfde Mustang beschikbaar voor jullie. Erg fijn om te horen dat jullie ondanks alles toch tevreden zijn over het huren bij ons. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Wij hebben een super leuke familiedag gehad met de Oldtimers. Wij hadden een 2cv en een kever gehuurd. Mijn moeder van 82 heeft vroeger veel in een kever gereden en vond het enig om dit nog een keertje te doen. Verder hadden we 2 mannen bij ons die alleen maar luxe wagens gewend zijn. Ook zij vonden het super gaaf om dit te doen. Al met al hebben wij een top dag gehad. Was ook allemaal prima geregeld.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Leuk dat jullie je moeder een nostalgisch dagje cadeau hebben kunnen geven op deze manier. Extra leuk dat jullie daar ook allemaal van mee hebben kunnen genieten ;-) Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Hoge Giessen 9 A
4221 MA Hoogblokland