Super leuke ervaring, goed geregeld allemaal

Goed ontvangen, busje stond al klaar inclusief mandje met koffie/thee en koekjes. Leuke routes. Kortom een aanrader!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 1 augustus 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Busje Seattle

Voldeed helemaal aan onze verwachting!

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en bruikbare tips. We hebben een mooie toertocht beleefd!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 1-8-21
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Porsche 911

Super ervaring!! Wel zwaar sturen, als je normaal altijd nieuw rijd! Vond wel heel jammer, dat de toeter het niet deed, omdat ik 8 mensen als verassing moest ophalen en voor de deur zou toeteren, nu moest ik elke x de auto aan de kant zetten of parkeren.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 31 juli
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Volkswagen Minty

Fantastisch! Enorm genoten!

Geweldig om na veertig jaar weer in je eerste nieuwe auto te rijden en wat zijn we verwend als we in 2021 in onze auto stappen met alles erop en eraan. Heerlijk om even een dag terug te gaan in de tijd en op deze manier herinneringen op te halen. Alles was bijzonder goed geregeld! Een aanrader om te beleven hoe we vroeger auto reden. We love oldtimers too!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 30 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 2CV Groen

Super gave ervaring om in een prachtige oldtimer te rijden

Rijden in een prachtige oldtimer levert je een onvergetelijke dag op. Even terug in de tijd wat betreft auto rijden, levert je veel positieve reacties op; duimpjes omhoog, complimenten en veel bekijks.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Zomer 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW bus

Alles bijelkaar was alles goed georganiseert , goede uitleg. En een hele fijne dag gehad en een mooi route.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Donderdag 29 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Vw bus T1

Wat hebben we een geweldige dag gehad!

Super dag gehad, na een korte uitleg gingen we met zijn tweeën op pad met de mustang. Wat een gave auto! We kregen gratis een leuke goodie bag mee en een mandje met heet water voor koffie, een picknickplaid en een route om te rijden. Je kon overigens heel makkelijk via de website van weloveoldtimers leuke routes en tips voor bezienswaardigheden vinden. Onwijs genoten van de auto en mooie omgeving; echt een aanrader!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 27 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Rode ford mustang

Fantastisch

Onze trouwdag was helemaal compleet met de gave volkswagen bus die later op de dag de photobooth was.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? N.v.t.
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? N.v.t.

Fantastische dag in een oude Eend!

Hebben ontzettend genoten, van de auto (was vergeten hoe primitief zo'n auto eigenlijk was en hoe klein!), van de prachtige route (puzzeltocht) langs rivierdijken en door prachtige dorpen en velden, en van het mooie weer (we hadden mazzel!). Een aanrader, vol van nostalgie!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 23 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Dolly

Ontzettend genoten van deze fantastische ervaring!

Hele leuke middag gehad. Samen met mijn vriend wezen touren met de MG B. Cadeautje voor z'n verjaardag. Enorme aanrader! Vanuit het bedrijf is alles supergoed geregeld. De routes, leuke plekjes om te eten en alles rondom de auto. Complimenten! Hier komen we zeker nog eens terug.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 22-07-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? MG B

Super gezellige en leuke dag gehad.

Super dag gehad met leuke stops voor jong en oud. Prachtig gebied ook. Leuk om in een auto te rijden van vroeger, en het ziet er natuurlijk ook heel leuk uit.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Zaterdag 24/7
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Mind groene eend.

FANTASTISCH

Een onvergetelijke dag met een fantastisch onderhouden Oldtimer.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 23-07-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Ford Mustang rood cabrio

Fantastisch aanbod op een eerdere review

Wij hadden eerder een kever gehuurd en daar was de verwarming te hoog ingesteld en kon niet terug. Ter compensatie mochten wij een dag toeren in een (gekozen)Eend. Een fantastische compensatie en een geweldige dag gehad met de Eend. Geweldig hoe een bedrijf de review serieus neemt en met een aantrekkelijk aanbod komt. Wij gaan zeker weer een keer een andere auto huren want de service is top!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Vrijdag 23 juli
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Citroen Eend

Bedankt voor service ! Het was geweldig!

Alles op ontspannen manier verzorgd, Erg leuke dag gehad

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 24 juli ‘21
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Miss m

Vanaf het eerste contact tot het inleveren van de bus was het een feestje!

Hele fijne mensen die graag meedenken met als doel je dag onvergetelijk te maken.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 22 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Blue Sky

Adembenemend

De dag voor onze bruiloft hebben we de onze trouwauto, Minty 2.0, opgehaald. Dit omdat het het voor ons bij 1 uur en 45 minuten rijden was. Minty stond al op ons te wachten. De kleur was nog mooier dan we van de foto gezien hadden. We werden vriendelijk geholpen en alles werd uitgelegd. We konden onbezorgd op pad. Op de dag van de bruiloft werd Minty opgehaald. Alles was top geregeld.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 21 juli 2021 als trouwauto
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Minty 2.0

Geweldig!

Wij zijn met de Red Velvet op pad geweest. Wat een geweldige ervaring! Alles werd goed aan je uitgelegd, er lag een kleine goodiebag in met wat lekkers voor onderweg en andere leuke spulletjes en er zat een routekaart bij met verschillende stops waaruit je kon kiezen. Wij komen zéker nog een keer een Oldie huren!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 28-06-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Red Velvet

Geweldige dag in een prachtige klassieker

Samen met mijn vader en mijn zoon, drie generaties dus, hebben we een dag gereden in een schitterende Ford Mustang cabriolet. De ontvangst was uitermate hartelijk en de Ford stond al, gepoetst!, op ons te wachten. We hebben de Lek en Linge route gereden. Een paar koffiepauzes in de vrije natuur en een lunchpauze bij Fort Vuren maakte deze dag tot een onvergetelijke ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedere autoliefhebber! Mark van Coeverden

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 19-07-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Ford Mustang cabriolet

Top service

Super fijne rit gehad met de familie. 4 busjes gehuurd. Helaas iets te laat terug maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Een gevulde mand voor onderweg. Super geregeld alles.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? zaterdag 10 juli
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 4 VW busjes

Een bijzonder en heerlijk gezellig uitje met de VW Bus Minty.

Wij hebben een bijzonder en heerlijk dagje uit gehad met onze kinderen en kleinkinderen ( 8 personen ). Met de VW Minty hebben wij een autospeurtocht gedaan, langs kastelen etc. in Brabant en dat was ook door het mooie weer een groot succes.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Zondag 18 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW Bus Minty 09-XG-89

Topdag gehad met jullie mooie rode eend! Alles goed geregeld, toppie! Voor herhaling vatbaar. 2 puntjes heb ik die voor verbetering vatbaar zijn. De picknickmand via bakkerij Margriet is erg karig voor het geld. De route beschrijving mag duidelijker zijn. Tot de volgende keer!!!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 18 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? De rode eend

Een leuke belevenis om in een oldtimer te rijden.

Om met een Vw bus te gaan kamperen, moet je echt wel kunnen kamperen. Maar met een positieve instelling is er wel iets van te maken. Het is wat behelpen met slapen en met de spullen die je kwijt moet, maar het gaat om de fun. Maar er zijn wel een aantal minpuntjes aan de inventaris en aan de bus.die ik graag wil doorgeven.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? In de week van 5 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Mr. Orange

Topdag met een leuke klassieke VW bus

We hadden een dag de gele VW bus Little Miss Sunshine tot ons beschikking; wat een leuke auto! Overal gaan de duimen omhoog! Heerlijk ontspannen getoerd door zuid Holland en Gelderland. Prachtig weer en van koffie naar lunch gereden, binnendoor door allerlei leuke plaatsjes. Een dag om niet meer te vergeten!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Zaterdag 17 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Little miss Sunshine, geel/witte VW bus

Super!!

Onze ervaring is super!! De huidige was stuk dus hebben we een vervanging gekregen. Mijn moeder met bonusvader hebben een super mooie trouwdag gehad. Ze waren super blij met de bus.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Was de trouwdag van mijn moeder
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? T2 volkswagenbusje

Geweldig!

In eerste instantie een andere auto geboekt, maar deze werd 2 weken voor de bruiloft gestolen: overmacht! We zijn netjes en op tijd gebeld met excuses dat de auto niet meer verhuurd kon worden. Zonder extra kosten mochten we uit alle andere (ook duurdere) auto's kiezen. Alles wordt snel en netjes geregeld, de auto was perfect, goede uitleg, flexibele en aardige mensen. Eigenlijk geen negatief punt te bedenken!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 15-7-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW Kever Cabrio Miss White

Hoge Giessen 9 A

4221 MA Hoogblokland