Heerlijke middag in VW Cabrio. Wat een ervaring weer om na ongeveer 50 jaar weer een Kever te besturen. Een déjà vu!
Wat leuk dat jullie na al die jaren weer eens in een Kever hebben kunnen rijden! Hartelijk bedankt voor deze beoordeling. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Lekker rijden in een old mobile door het mooie landschap, heerlie de peerlie!
Bedankt voor deze beoordeling! Het schakelen is inderdaad wel even wennen, maar na een tijdje gaat het gelukkig vanzelf. Goed om te horen dat jullie lekker hebben kunnen toeren. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Wij hebben de Elfstedentocht gereden, een mooie route met verschillende stops onderweg. Heerlijk weer en leuk dat we met z'n allen in het busje pasten.
Wat een geluk dat jullie mooi weer hadden onderweg! Leuk om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad met onze Miss Sunshine en de Elfstedentocht. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Mr Woodstock stond al klaar, wat een plaatje. Overigens alle busjes. Vriendelijke mensen die goede uitleg gaven. Kregen paraplu's mee vanwege het slechte weer. Mochten in de loods alvast versieren, wat heel fijn was. De trip was super, allemaal genoten. Bedankt voor de goede service.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Super om te horen dat jullie ondanks het slechte weer toch zo hebben kunnen genieten! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
We zijn echt leuk ontvangen.. Ondanks dat het regende hebben we zo ontzettend genoten . Veel gezien..We komen zeker een keer terug.. Bedankt ☺️
Wat leuk om te horen dat jullie het ondanks de regen toch zo naar jullie zin hebben gehad. Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zien jullie graag nog eens terug! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
We hadden een mooie oude rode eend gehuurd voor filmopnames bij ons in de studio. Het contact met het team van We Love Oldtimers was erg prettig. Ze waren betrokken en erg persoonlijk. Zowel aan de telefoon, als per email erg goed bereikbaar. Bij het ophalen en wegbrengen van de auto ook een mega goede service, leuk en vriendelijke personeel. In de winterkou kregen we een warme kruik en dekens mee om ons in de oude eend warm te houden, echt top!
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling en de mooie complimenten! Gelukkig hebben jullie de sneeuw veilig kunnen trotseren en is het huren bij ons jullie goed bevallen. Graag tot ziens! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
We hebben een dag getourd met een Mustang Cabrio en ondanks dat we met vrieskoude temperaturen op weg gingen, hebben we een hele mooie dag gehad! Van tevoren was er een kacheltje in de auto gezet, dus het was warm van binnen toen we weggingen. De sloten van de deuren werkten (door de kou denken wij) niet helemaal goed, maar hier werd meteen actie op ondernomen toen we belden. Hierdoor konden wij onbezorgd onze dag vervolgen. Kortom: Top service en een prachtige auto!
Wat leuk om te horen dat jullie ondanks de kou een mooie dag hebben gehad met onze Ford Mustang! Bedankt voor deze positieve beoordeling. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
We hebben onze vijf kleinkinderen meegenomen in de prachtige VW bus Blue Lagoon T1. Het was een geweldige ervaring, zowel voor hen als voor ons.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat gezellig dat jullie met de kleinkinderen op pad zijn geweest! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
We hebben genoten van onze rit met de kever! Wat bijzonder dat er een kerstboom op het dak lag. Zelf werden we er vrolijk van, maar ook mensen die we tegen kwam zagen we lachen. TIp: Laat mensen eerst even bij jullie over het terrein rijden om een beetje te ervaren hoe de auto reageert. Remmen ging toch wel anders dan in moderne auto's. En leg een wisser in de auto. Wij hadden slecht weer en de voorruit was constant beslagen.
Het is inderdaad een mooi gezicht; zo'n Kever met een kerstboom op het dak. Wat leuk om te horen dat jullie hebben genoten met onze Black Beauty! Normaal gesproken bewerken we de ramen van onze oldtimers voor vertrek met speciale anti-condens spray. Mogelijk zijn we dat bij jullie destijds vergeten. Het is natuurlijk erg vervelend om met beslagen ramen te moeten rijden. Daar zullen we in het vervolg dus extra goed op moeten letten. Bedankt voor de tips! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Wij hebben met ons team de Rally Speurtocht gedaan in de oude Eendjes. De voorbereiding verliep al heel soepel, prettig contact gehad met de medewerkers en alles was mogelijk. De dag werd aangepast zodat het perfect paste in onze planning. Fijn om zo geholpen te worden. De prachtige (lelijke) eendjes stonden voor ons klaar en we werden ontvangen met koffie/thee en lekkers. Goede start van een leuke middag. De uren vlogen voorbij tijdens de speurtocht. Vooral doordat de te zoeken punten soms best uitdagend waren, bleef de spanning hoog tot het einde. Leuk dat er ook een echte prijsuitreiking was! Ik zou deze speurtocht maar zeker ook We Love Oldtimers meer dan aanbevelen voor alle teamuitjes/familiedagen of vriendenfeestjes. Top dag gehad, dank jullie wel! Hartelijke groeten, Marjolein Roots Premium Gym
Super om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! We vonden het leuk om jullie te mogen ontvangen. Bedankt voor deze mooie aanbeveling! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Wij hebben de auto gebruikt voor een zakelijke fotoshoot. Het was ze tof! Ze geven er leuke routes bij en zijn heel vriendelijk bij de verhuur. Bedankt!!
Wat leuk dat jullie een toffe fotoshoot hebben gehad met onze Ford Mustang. Bedankt voor deze mooie beoordeling! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
We hebben een hele leuke morgen (zondag 2 december) gehad en met de VW T1 heerlijk langs de Linge richting Leerdam en Asperen gereden. Het vroor buiten en deze super authentieke 'bus' heeft geen verwarming. Dat had men 54 jaar geleden niet.... Met koude voeten zijn we vanuit Asperen weer terug gereden. In de zomer gaan we nogmaals lekker touren. Het is hartstikke leuk.
Wat leuk om te horen dat jullie nog eens terug willen komen! Het is inderdaad wel fris in zo'n oldtimer zonder goede verwarming. Gelukkig houden de fleecedekentjes en kruikjes die we voor onderweg meegeven iedereen toch nog een beetje warm. Bedankt voor deze beoordeling! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Vanaf het moment boeken tot de dag zelf was er steeds contact heel erg fijn en het ontvangst tot de volkswagen bus T1 was heel goed geregeld en alles klopte wat we geboekt hadden en helemaal niet duur!!we zouden zo weer willen boeken!!en zeker andere mensen jullie aanraden
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat het huren bij ons jullie zo goed is bevallen. We zien jullie graag nog eens terug! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Leuke dag in geweldig, mooie bus. Mooie routes om uit te kiezen. Wij hebben ons uitstekend vermaakt!
Bedankt voor deze beoordeling! Wat leuk om te horen dat jullie je zo goed hebben vermaakt met onze Red Velvet. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
In oktober 2023 heerlijk dagje uit gehad met de MG B 2.0. Auto als omschreven, ruime keuze aan routes ter plaatse. Vanaf eerste contact m.b.t. offerte tot en met de eindafrekening uitstekende communicatie. Fijn was dat vooraf een contactpersoon op de huurdag werd gedeeld. Daardoor konden wij per app gemakkelijk laten weten dat we iets later waren dan gepland. Heldere instructie van de auto op de dag zelf. Terugstorting borg binnen enkele dagen geregeld.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat het gehele huurproces jullie goed is bevallen. Dat horen we graag! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Wat een prettige samenwerking met We Love Oldtimers. Fijne mensen, goede communicatie en een ervaring die onze dag helemaal af maakte.
Wat fijn om te horen! We vonden het leuk een bijdrage te kunnen leveren aan jullie dag. Bedankt voor de mooie complimenten! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Wij zijn prima ontvangen op de startlocatie. Koffie, thee, fris en overheerlijk gebak. Vervolgens met 3 busjes en 3 eendjes op pad voor de leuke avontuurlijke tocht door een mooie omgeving. Onderweg een lunch en bij aankomst een drankje en de ‘prijsuitreiking’. Iedereen van de familie heeft een top dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt team ‘We love Oldtimers’.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Super dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad met onze Escape Vroom. We zien jullie graag nog eens terug! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Opa verrast met zn 70ste verjaardag. Hik vond het geweldig. Mooie dag gehad.
Wat leuk dat jullie opa zo hebben kunnen verrassen! Fijn dat het uitje goed in de smaak is gevallen. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Een leuke ervaring om te touren! Goed uitleg over hoe het werkte. Het was alleen jammer dat we geen picknickmand meekregen, dat waren zevergeten..
Bedankt voor deze beoordeling! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad. Jammer dat de picknickmand vergeten was. Er kan helaas natuurlijk wel eens wat vergeten worden. Excuses daarvoor! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Een fijne voorbereiding, leuke routes en tips en natuurlijk een fantastische auto! Bedankt voor de leuke dag.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Erg leuk om te horen! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Het was een langgekoesterde wens voor Mieke, een vriendin van ons, om eens in een Oldtimer Volkswagen bus te mogen rijden en op zondag 8 oktober 2023 kwam haar wens uit!
Bedankt voor deze beoordeling! Wat ontzettend leuk dat jullie de wens van Mieke hiermee uit hebben laten komen. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Geweldig en ontzettend leuk
Wat fijn om te horen dat jullie het leuk vonden om met onze Miss Peach op pad te gaan! Bedankt voor deze mooie beoordeling! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Wat een heerlijke dag hebben we gehad met volkswagenbusje Sweat Minty. Ook het ontvangst en uitleg was fijn en duidelijk. Een aanrader, voor herhaling vatbaar!
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Super om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad en het voor herhaling vatbaar vonden. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Voor een ralley de MG b gehuurd, auto is in goede conditie en ophalen/ontvangst is prettig en proffesioneel. Onderweg hebben we problemen gehad omdat de auto niet meer wilde starten maar dit is opgelost door een vervangende auto. Al met al een goede ervaring en ik kan dit bedrijf absoluut aanraden.
Hartelijk bedankt voor deze review en leuk dat je ons aan zou raden! Erg vervelend dat je startproblemen hebt gehad met onze MG B. Fijn dat je ondanks dat toch tevreden bent over onze service! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Auto startte niet op onze bruiloft. Na controle door ANWB bleek auto slecht onderhouden (kabelboom versleten), bougies vonkten amper. We hebben voor 700 euro alternatief vervoer moeten regelen.
Wat verschrikkelijk vervelend dat jullie onze VW bus niet gestart kregen op jullie bruiloft. Daar balen wij natuurlijk ook enorm van. Zeker op je bruiloft wil je je daar natuurlijk niet druk over hoeven maken. Onze excuses daarvoor! Onze busjes krijgen iedere 5000 km een beurt bij een gespecialiseerde garage. Ze worden dus zeker wel goed onderhouden. Helaas kan er altijd iets kapot gaan. Gelukkig werden jullie snel geholpen door de ANWB en hebben jullie alternatief vervoer kunnen regelen. Daarom hebben wij de volgende dag ook direct het gehele huurbedrag en de waarborg teruggestort. We hopen dat jullie alsnog een hele mooie dag hebben gehad! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Hoge Giessen 9 A
4221 MA Hoogblokland