Voor onze trouwdag een Ford Mustang gehuurd. Ik zou iedereen We Love Oldtimers aanraden. -zelf chauffeuren. -werd weer opgehaald en de eigen auto terug gebracht.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Super om te horen dat jullie ons aan zouden raden en van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
In de ochtend hebben we ons T2 busje opgehaald. Helaas merkte we dat er iets mis was toen we gingen rijden maar binnen no-time hadden we een vervangend busje gekregen! Fijn contact gehad en zo geregeld allemaal. Door de warmte zijn we iets eerder gestopt dan 17.00 uur en dit was ook geen enkel probleem. Enthousiast personeel en erg vriendelijk. Er zijn veel leuke routes beschikbaar waarmee je je dag zo vol kan maken.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Fijn dat het probleem met het busje snel opgelost kon worden. Leuk om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Cabriolet helaas vanwege de regen na 100 meter de kap moeten sluiten Rechts bij portierraam veel lekkage En heel erg jammer dat de rode Mustang defect was. Dat was nu juist de grote wens van mijn vrouw. Ik zou jullie toch aanbevelen vanwege de grote keus in auto’s
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Wat vervelend dat jullie een regenachtige dag troffen en dat de rode Ford Mustang net defect was tijdens jullie boeking. Ondanks dat we onze oldtimers natuurlijk allemaal goed onderhouden, komt het af en toe toch voor dat er iets kapot gaat. Gelukkig houden we altijd oldtimers reserve, zodat de boekingen toch door kunnen gaan. Daarnaast is het natuurlijk enorm vervelend dat de blauwe Ford Mustang lekte in de regen. Hier gaan we mee aan de slag! Fijn dat je ons ondanks alles toch aan zou raden! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Voor ons teamuitje een VW Kever Rally aangevraagd bij We Love Oldtimers. We werden warm ontvangen op een druilerige middag. Er werd goed uitgelegd wat de bedoeling was van de Kever rally. Daarna aan de slag met de coördinaten en vervolgens in de auto om de plaatsen te bezoeken en de bijbehorende vragen te beantwoorden. Jammer dat het regende, waardoor we in onze cabrio's met gesloten dak hebben gereden. De tocht voerde door een mooie omgeving en uiteindelijk kwamen we terug bij het vertrekpunt waar we onder het genot van een drankje werden geïnformeerd wie er had gewonnen. Een leuke middag en een echte aanrader!
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Erg jammer dat jullie druilerig weer hebben getroffen, maar wel fijn dat jullie alsnog een leuke dag hebben gehad met onze rally speurtocht. Leuk om te horen dat jullie ons aan zouden raden! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Met 4 lelijke eendjes door de Vijfheerenlanden getourd, wat een heerlijke dag! Het weer hielp natuurlijk mee, maar alles was goed verzorgd vriendelijk, gastvrij ontvangen, de eendjes probleemloos op de tocht, een leuke puzzeltocht langs mooie plekjes. Een versnapering halverwege bij Rust aan de Linge ook een aanrader!
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Wat leuk om te horen dat jullie een heerlijke dag hebben gehad met onze eendjes en de puzzeltocht. En natuurlijk erg fijn dat het mooi weer was! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Goede auto en alles goed verzorgd, vriendelijk en behulpzaam.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Daar zijn we super blij mee! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Op maandag gereserveerd en dinsdag ermee rijden was goed geregeld.En wat een auto de Ford Mustang een belevenis om mee te rijden .Doen we vast nog een keer.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Een last-minute gepland uitje is natuurlijk extra leuk! Leuk dat je hebt kunnen genieten van onze Ford Mustang. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team We Love Oldtimers
Heel leuke bezigheid en een gezellige dag. Fijn om te weten dat ze altijd te bereiken zijn als het nodig is. Oldtimers zijn in heel goede conditie.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Super om te horen dat het huren bij ons jullie zo goed is bevallen en dat jullie een leuke dag hebben gehad. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
wat een leuke dag gehad....echte aanrader voor iedereen...
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Wat fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad en dat jullie ons aan zouden bevelen. Met avontuurlijke groet, We Love Oldtimers
Mooie mint kleurige T2 volwagen gehuurd voor een Prom in Lelystad. De auto hoefde niet op dezelfde avond terug en dat was heel prettig.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Fijn om te horen dat jullie het huren van onze Minty bus als prettig hebben ervaren. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Prima te woord gestaan toen we het busje kwamen ophalen. Maar ook tussentijds altijd netjes behandeld. Met pech aan het busje ook netjes geholpen, en goed opgelost. Denken echt met je mee.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Vervelend dat jullie met pech zijn komen te staan. Ondanks dat we de oldtimers goed onderhouden, gebeurt dat helaas heel af en toe. Fijn dat jullie snel geholpen zijn en alsnog een positieve ervaring hebben overgehouden aan deze dag! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Mooie route binnendoor naar kasteel Amerongen gereden, kasteel en tuinen bezocht. Goed te doen op een dag en circa 110km retour waarvan eerste 100km vrij.
Bedankt voor deze beoordeling! Daar zijn we hartstikke blij mee! Leuk dat jullie een mooie route hebben kunnen rijden. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
We hebben voor een middag de Ford Mustang gehuurd en vonden het erg leuk om dit een keertje te mogen ervaren. Het had wel een graadje of 5 koeler mogen zijn, maar verder een topmiddag gehad.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Helaas hebben wij geen invloed op het weer! Fijn dat jullie ondanks de warmte toch een leuke middag hebben gehad. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Ford Mustang lichtblauw cabrio. Fijne auto veel aandacht onderweg! Ontzettend zware rem om in te trappen. Hele leuke ervaring en goed geholpen door het personeel.
Bedankt voor deze beoordeling! Zo'n opvallende auto levert inderdaad heel wat duimpjes en zwaaiende mensen op. Uiteraard onderhouden we onze oldtimers goed en wordt er dus ook regelmatig gecontroleerd of de remmen nog goed werken, maar zonder rembekrachtiging vergt dit inderdaad wel even wat extra kracht. Fijn dat jullie het een leuke ervaring vonden! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Wij hebben met de VW Miss Black & White Cabrio de Lek en Linge route gereden. Het was een geweldige middag en voor herhaling vatbaar. Ook de koffie/thee picknick mand was heerlijk voor onderweg. De ontvangst was zeer vriendelijk.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Leuk om te horen dat jullie een fijne middag hebben gehad. We zien jullie graag nog eens terug! Team We Love Oldtimers
We moesten helaas onze datum verschuiven en We love Oldtimers was flexibel en dachten mee. We werden vriendelijke ontvangen en kregen een mandje mee met koffie, thee en een picknickkleed. Het was fijn om wat voorbeelden van routes te hebben, zo konden we ons eigen route maken.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Daar zijn we super blij mee! Fijn dat jullie een leuke route hebben kunnen samenstellen. Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Het was een hele leuke en warme dag! Een hele leuke route hadden we, de zwoele zomertocht. Alles super geregeld, goede en snelle communicatie. Complimenten voor dit topbedrijf.
Bedankt voor deze beoordeling en de complimenten! Super leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Met vriendelijke groet, Team We Love Oldtimers
Hebben dit als verrassing gedaan, in combinatie met escape drive. Ondanks de warmte is dit zeker nogeens voor herhaling vatbaar. Alles was goed verzorgd
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Fijn dat jullie ondanks de warmte een leuke tijd hebben gehad met onze Escape Vroom. Graag tot ziens! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
De sfeer bij We love oldtimers is ontspannen en gastvrij, het team is erg behulpzaam en vriendelijk. Ons bedrijfsuitje was tot in detail uitstekend geregeld en de rit met de 2CV's was ontzettend leuk. De foodtruck op locatie was een lekkere afsluiting van een geweldige dag. Wij kunnen dit iedereen 100% aanraden!
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Super leuk om te horen dat jullie bedrijfsuitje bij ons zo goed is bevallen. We zien jullie graag nog eens terug! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Alles tip top geregeld allemaal en een hele leuke dag gehad met de groen “Sjakie”!
Bedankt voor deze beoordeling! Wat leuk om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad met onze "Sjakie" eend! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en een geweldige ervaring met een ouderwets volkswagenbusje die we voor Gala avond hadden gehuurd. De meiden vonden het helemaal geweldig en de toeschouwers ook!
Bedankt voor deze beoordeling! Wat leuk dat jullie onze Miss Peach bus voor een gala hebben gebruikt. Fijn dat de meiden ervan hebben genoten en natuurlijk nog gefeliciteerd met het slagen! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Contact vooraf is goed verlopen. De dag zelf was een feestje. Duidelijke uitleg, goede bereikbaarheid in geval van problemen (niet nodig gehad), gevulde mand voor onderweg en na afloop wat leuks voor de kids. Los daarvan een fantastische oldtimer om mee op pad te gaan, 50 jaar terug in de tijd...onderweg veel duimpjes en lachende gezichten, waaronder bij ons zelf :-)
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Super leuk om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. Dat horen we natuurlijk graag! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Voor mij was het weer even terug naar vroeger. Bij mijn eerste werkgever ook nog met een VW bus van dit type rondgereden. Vandaag met mijn zoon van 6....hij vond het minder leuk...vooral het geluid vond hij eigenlijk eng.
Bedankt voor deze beoordeling! Wat leuk dat het voor jou een nostalgische ervaring was! Jammer dat je zoon er niet zo van kon genieten.. Het geluid van de oldtimers geeft ze juist hun charme, maar daar zijn de kinderen van nu natuurlijk niet meer aan gewend. Hopelijk kijken jullie samen toch terug op een gezellige dag! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Het personeel was erg vriendelijk en eeg netjes. Het busje was leuk om in te rijden
Bedankt voor deze beoordeling! Fijn om te horen dat onze service jullie goed is bevallen en dat jullie een leuke dag hebben gehad. Met avontuurlijke groet, Team We Love Odtimers
Hebben een T1 gehuurd voor 1 dag. Was een gweldige ervaring - echt een droom om zo een iconische auto een keer te rijden. En gelukkig mooi weer gehad - heerlijk gepicknicked!
Hartelijk bedankt voor jullie beoordeling! Het is inderdaad een hele beleving om in zo'n oud Volkswagenbusje te rijden. Super leuk om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! Met avontuurlijke groet, Team We Love Oldtimers
Hoge Giessen 9 A
4221 MA Hoogblokland