Fantastisch !!

Het was top! Een hele leuke ervaring ! Bekijk een korte impressie van ons familie uitje https://youtube.com/shorts/MbkK80sLAlI?feature=share

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 14 mei 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Vw busje

Fantastisch ✨

Deze vw tour was speciaal voor mijn man die 60 was geworden!! Hij is groot fan van deze bus, en hij vond het een geweldige verrassing voor zijn verjaardag en heeft dus zelf gereden die dag, en zo genoten, we hadden prachtig weer!! Ook is het daar een heel mooi gebied. En ook veel bekijks en mensen maakte foto's zwaaide, zo leuk, volgend jaar word ik 60....ben benieuwd!?

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 14 mei
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Vw T1 red velvet

Een droom die uitkomt

Het weekend dat we de bus hadden was echt perfect. We zijn nog verliefder geworden op deze schattige oldtimer. We werden vriendelijk ontvangen. Als kers op de taart zijn we ook nog eens verloofd in dit busje. Super lief dat dat we nog een presentje kregen hiervoor.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Eerste weekend van mei (2023)
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Mr. Orange

Goede service en een leuke auto!

Een dag voor in de boeken zou je het wel kunnen noemen. Bij aankomst werden we snel geholpen en konden zo snel op pad. De auto werd nog eens goed uitgelegd zonder twijfels konden we gaan. Erg leuke dag gehad!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 6 mei 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Rood lelijk eendje

Het was een geweldige dag

Ik vond het ontzettend leuk om met zo'n oldtimer te rijden. Het geluid van zo'n busje, en geen stuur bekrachtiging, vindt ik helemaal geweldig. Echt grappig! En we hebben met de hele familie, er ontzettend van genoten. Iedereen heeft het erg leuk gevonden. We hebben ontzettend veel schik gehad. De dag ging jammer genoeg veel te snel voorbij.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 30-04-23
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Blue Oceaan busje

Geweldige dag gehad! Busje stond netjes klaar ‘s morgens met een leuke picknickmand met koffie, thee en een goede routebeschrijving!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 30-4-2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Vw Bus

Fantastisch

Goed georganiseerd. Geweldige ervaring. Leuk om mee te maken. T weer wa sook perfect.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 30 april 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Mr Woodstock

Top bedrijf

Super leuk contact,vriendelijk en snel antwoord op al je vragen. Het ophalen van de vw bus ook super geholpen. Vriendelijk,enthousiast en behulpzaam. Echte aanrader en zeker tot de volgende keer.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 27 april
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Vw bus

Fantastisch

Geweldige dag gehad met de hele familie om het 50-jarige huwelijksjubileum te vieren van onze ouders. We hebben genoten van de mooie bloesemtocht in de 5 leuke oltimer busjes. Een dag met gouden randje

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 27-04-2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? N.v.t.

Leuk al die aandacht onderweg "voor de bus"

Eenvoudig te reserveren, duidelijke communicatie vanaf reservering t/m restitutie borg. Geen verrassingen. Bevlogen team met mensen.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 20 april 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW Bus Sweet Minty

Top ervaring

Wij vonden het erg leuk om de bloesemtocht te rijden in een groene kever met onze dochter! We kregen goede uitleg hoe alles werkten en we zijn een hele dag op pad geweest! Echt een aanrader1

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 16 april 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Groene kever

Alles ging volgens afspraak

Ik kijk met een goed gevoel terug op het huren van de kever cabrio. Het boeken, ophalen en terugbrengen ging als afgesproken.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 14 april 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Kever cabrio

Geweldige ervaring

Prima arrangement, een onvergetelijke ervaring langs een mooie bloesemroute.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 16 april 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Volkswagen busje

Geweldig op pad met de fam

Heel leuk om dit een keer mee te maken! De service was perfect en werd netjes elke keer op de hoogte gehouden.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 2de paasdag
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? minty

Super service en fantastische ervaring

We dachten prive een VW busje te kunnen lenen voor een galavervoer (laatste schooldag), maar dat ging op het laatste moment niet door. We namen minder dan een dag van te voren contact op, en konden gelijk een VW busje huren; zelfde avond al ophalen (zonder overnachtingstarief te rekenen!) en de ervaring van het rijden in het busje was ook geweldig! Kortom, super service, en fantastische ervaring!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Woensdag 5 april 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW Sandy

Prachtig autootje, authentieke ervaring

Goede service en communicatie over facturen en voorwaarden. De lady in red (VW kever) reed heerlijk, maar had wel enkele mankementen; die worden momenteel gerepareerd door de organisatie. Al met al een heel leuke dag gehad!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 10 april 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Lady in red kever

We hebben ervan genoten!

We hebben een volkswagenbusje gehuurd voor ons gala. Dit was een uitstekende keuze, we heben het reuze naar ons zin gehad, de service was ook super. Een echte aanrader!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 5 april 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Minty 2.0

Leuke ervaring

Wat ga je doen met je kinderen om je 25 ste trouwdag te vieren. Een middag toeren in de blue ocean. Wat een leuke ervaring en goed verzorgd!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 27/3/23
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? De blue ocean VW bus

Echt leuk hippie busje

Woodstock was even wennen met rijden maar exact het busje waar mijn moeder graag nog een keer in wilde touren. Veel herrineringen opgehaald. Was een aparte ervaring. Was wel fijner geweest als we hem wat later in hadden mogen leveren omdat het nu kortdag was vanuit Limburg maar we hebben lol gehad.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 27 maart 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Woodstock

Super geweldige ervaring gehad!

Fijne en klantvriendelijk ontvangst. Vriendelijk personeel. Heerlijk een middag rondgereden in een mooie vw bus. Fijn dat we vooraf veel informatie kregen. We hebben de bloesemroute gecombineerd met onze eigen invulling. Zelfs de regen kon ons plezier niet bederven. We hebben een geweldig avontuur gehad.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 25-03-2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Vw bus 'Blue Ocean'

Heel leuk

Toen we arriveerde bij de loods stond de kever al klaar. Na enige uitleg zijn we vertrokken. Vooral in het begin is het even wennen omdat alles ouderwets is. Geen stuurbekrachtiging, zoeken naar de volgende versnelling, remt een stuk zwaarder en de herrie, maar daar doe je het toch allemaal voor. Het weer zat erg mee en tuften lekker door de landerijen en reden een stuk van van de toeristische kaart die we hadden meegekregen. Tussendoor een stop gemaakt en de thee met koek genuttigd die we hadden meegekregen. De kever reed prima en startte makkelijk. We hadden hem voor een halve dag gehuurd en voor ons was dat voldoende. De aanwezige medewerkers waren erg aardig en namen de tijd om e.e.a. te vertellen over de geschiedenis van de aanwezige auto's.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 15-03-2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Zwarte kever hardtop

geweldig

We werden fijn opgevangen en kregen een duidelijke uitleg. Werd niet moeilijk gedaan om te vragen naar papieren of rijbewijs. Het zijn old timers dus dan gaat niet alles soepeltjes dus ook de deur van onze bus niet. Die ging uit de rails . Maar dat is goed opgelost .Helaas was het weer niet erg lekker en duurde het wachten wel lang in de kou . Maar we hebben gelachen en een mooie route gereden . Het was de puzzel tocht . Helaas hebben we niet veel antwoorden goed geraden .Ze zaten meer te kletsen dan te zoeken en toen waren we er alweer voorbij. Al met al was het een zeer geslaagde dag en voor herhaling vatbaar.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 12 maart
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? mr Woodstock en een licht blauwe

Geweldig!

Alle informatie vooraf was duidelijk en concreet. Heel leuk dat je toegang krijgt tot een eigen portal, met daarin de gegevens van de gehuurde auto. Alles heel overzichtelijk. Ook vooraf inzicht in de routes die je kunt doen. Allemaal leuk opgezet! Op de dag zelf een welkom ontvangst met uitleg en vervolgens klaar om op pad te gaan. Mand met koffie, thee en wat lekkers mee. Ook dekentjes en kruiken bij koud weer. Oldtimer zelf ook niets op aan te merken. Al met al: een leuke ervaring en zeer goed verzorgd!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 12 maart 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW bus peach

Hebben een onvergetelijke dag gehad!

De communicatie was via e-mail en whatsapp en dat was prima. Alles was duidelijk. Op verzoek werd de bus versierd en hierdoor kreeg het helemaal een feestelijk tintje. Wij gaan zeker nog een keer een dagje touren!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 2 maart 2023
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Mr. Pistache

Mustang

Man werd 60 en had vroeger een Mustang hashback.Hebben met ons gezin hem verast om een stukje te rijden met de Mustang.Was een mooiecervaring alleen jammer dat die 2keer niet meer starten.Maar Annelies heeft ons goed geholpenLeuk personeel trouwens!!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Zondag 22febr
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Mustang