Zeer netjes, alles in overleg.
Zeer vriendelijk!
Alles positief. Het advies en de uitvoering. Goede service en uitermate vriendelijk
Mijn eerste ervaring met Vakgarage Hieltjes was erg positief. Je wordt netjes te woord gestaan en er wordt de tijd voor je genomen. Ik kwam voor groot onderhoud en APK. Aangezien de APK verlopen was heeft men een gaatje voor mij in de planning gevonden zodat ik geen boete ga ontvangen. Dit heeft men zelf nagekeken en daarover contact met mij opgenomen (ik had de APK pas later online ingepland). Verder werd ik netjes op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, zowel telefonisch als via WhatsApp. Hier ervaar je nog het gevoel 'klant is koning'. Hulde!
betrokken bij interesse van mij voor specifieke wensen en behoeften
Nieuwe banden laten plaatsen en een storingsanalyse uitlaten voeren. Duidelijke communicatie omtrent acties en kosten. Erg fijne garage
Uitstekende ervaring. Wim
Veel aandacht voor de klant, veel kennis over de auto’s, top behandeld.
Prima service, voor een volgende beurt, komen we zeker weer. Ook de service na aankoop van een auto is, meer dan prima. Wij bevelen deze Hieltjes dan ook aan, voor zowel de koop van een auto als de service daarna.
Meedenkend en ze geven een goed advies. Tevens snelle en uitstekende service
Vriendelijk en deskundig, neemt de tijd voor zijn klanten.
Je belt, de zelfde dag word je nog geholpen. Moet er iets besteld worden heb je het zo snel mogelijk in dit geval en dag later. .
Er goed geholpen
Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Denken in oplossingen.
Mijn auto schade was nauwkeurig uitgevoerd
Ik word hier al jaren goed geholpen! Er wordt met je mee gedacht, tarieven zijn eerlijk en duidelijk onderbouwd en als je in nood bent is er altijd snel een oplossing!
oog voor de meest kleine dingen waar ik zelf niet aan gedacht heb
heelgoed
Snel geholpen ook toen ze pauze hadden
Ik ga al een aantal jaren naar deze vakgarage en dit bevalt erg goed. Er werkt vriendelijk en kundig personeel en men is erg transparant in de eventuele gebreken/reparaties en de kosten. Je krijgt als klant een persoonlijke benadering en wordt altijd netjes geholpen.
Al jarenlang superfijn geholpen. Nu zelfs Vakgarage geworden. Vroeger alleen Opel, nu andere merken ook. Heel fijn.
Je merkt dat hier de familie band nog steeds aanwezig is. Uiteraard verkoopt men graag zoveel mogelijk maar bij Hieltjes staan ze ook nog stil bij de mens en denken ze met je mee als er een probleem optreedt. Top service.
Zijn al jaren klant met zeer tevredenheid. Goede service, vriendelijk en zeer bekwamen klantvriendelijk.
Persoonlijke en prettig contact. Laagdrempelige toegang en ontspannen sfeer met zeer bekwame vaklui in de werkplaats. Heb er een 2e hands auto gekocht en mijn “oudje” ingeruild
Rijksweg-West 92
6842 BE Arnhem