Een vakgarage waarbij de klant voorop staat. Deskundig en meedenken in oplossingen.
Bryan is kundig, enthousiast en gedreven. Na mijn Tigra TT, Astra TT zorgen de medewerkers van Vakgarage Hieltjes nu ook al jaren goed voor mijn Cascada. Al 8 jaar bij iedere beurt netjes een offerte vooraf en eventuele bijkomende kosten worden altijd vooraf telefonisch besproken. Geen hypermoderne showroom zoals bij de dealer maar daardoor wel nog goed betaalbaar. Gewoon goed en klantvriendelijk en daar draait het uiteindelijk om.
Garage waar je veel persoonlijke aandacht krijgt, heldere uitleg van de werkzaamheden, kon meteen terecht.
Fijne en aardige mensen en word altijd goed geholpen.
Klantgericht, vriendelijk en behulpzaam. Prima dienstverlening, maar niet opdringerig. Betrouwbare occasions, goede informatie vooraf en tijdens aflever- en onderhoudsbeurten
Ik ben blij dat we deze garage zo dichtbij hebben. Bryan is echt een topper met veel kennis. En we zijn heel blij met onze Zafira. Voornamelijk Opel maar soms ook BMW en enkele andere merken te koop. Het is soms moeilijk een betrouwbare garage te vinden. Voordeel is dat het een klein familie bedrijf is. Geen massa werk, maar wel veel persoonlijk contact. Heel erg fijn.
Als nieuwe klant tot nu toe goede ervaring. Gevraagd en ongevraagd goede adviezen en veel kennis van het merk auto. (Skoda)
Zomerbanden wisselen met de winterbanden.....lekker kopje koffie....en snel weer klaar.
Wederom uitstekende service bij APK keuring.
Snelle service mbt herstel lekke band , tevens werd bij verwisselen van wiel oliepeil etc ook even gecontroleerd en auto uitgezogen. Deze service en persoonlijk contact met vriendelijk personeel is tegenwoordig ver te zoeken. Klasse heren.
Mijn auto hier gekocht en ben super tevreden
Bryan krijgt van ons een 10. Goede service, goede afspraken en goede resultaten. Vriendelijke vakman.
Denkt mee met de klant
Ik heb mijn winter-/zomerbanden bij vakgarage Hieltjes in opslag en laat de wissel ook door hen uitvoeren. Prima service. Ondanks de drukte, toch een gaatje gevonden om mijn banden te wisselen. Ook de beurten laat ik door hen uitvoeren en dat gaat zeer professioneel met aandacht voor de klant.
Ik waardeer het meedenken van deze vakmensen om mijn auto weer goed te herstellen en dat voor een financieel betaalbare manier door tweedehands onderdelen te gebruiken.
Ze zijn vriendelijk, deskundig, service gericht, voor mij de juiste garage.
Bij garage Hieltjes wordt je vakkundig behandeld, personeel heeft tijd voor de klant. Top
Een persoonlijke en hartelijke behandeling.
Vriendelijk, snel en kennis van zaken.
Garage waar je geen nummer bent maar een klant waarmee gecommuniceerd wordt. Je wordt netjes gebeld met de bevindingen van de controle en met toestemming wordt er over gegaan tot reparatie en/of beurt. Bij ophalen een persoonlijke benadering/gesprek, niet alleen direct het pinapparaat voor je neus. Fijn bedrijf met fijne mensen en ze leveren goed werk.
uitstekende service; eerlijke informatie en advies
Prima service en Vriendelijke medewerkers in een mooi autobedrijf.
Deze mensen zijn zeer deskundig, echte vakmensen ! En ook nog heel behulpzaam en vriendelijk
Geduldig bedrijf dat graag meedenkt met de klant zijn wensen
Uitstekende garage met echte vakmensen. Nemen de tijd voor je en denken - als ik voor onszelf mag spreken - erg goed met de klant mee. Onlangs een mooie auto gekocht en zéér snel afgeleverd. Tijdens het rijklaar maken keurig op de hoogte gehouden (telefonisch en foto's via Whatsapp). Overal is aan gedacht om er voor te zorgen dat wij comfortabel de weg op kunnen. Ons voertuig blijft uiteraard bij jullie in onderhoud. Hartstikke bedankt. Een aanrader!
Rijksweg-West 92
6842 BE Arnhem