Duidelijke afspraken, goede service, prima kwaliteit en mooie afwerking.

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Dakvenster(s), Accessoires
  • Klant via: Showroom Purmerend

Dit was de tweede keer dat jullie een raam hebben geplaatst. Top.

Keurig en snel geregeld.

• Kwaliteit Product(en)
  • Bestelde product(en): Kozijn(en)
  • Klant via: Webshop

Prachtige kozijnen door een topteam perfect geplaatst en afgewerkt

Voor onze sfeervolle verbouwde oude woning uit 1900 wilden we een nieuwe kunststof dakkapel bekleding en kunststof kozijnen in het zwart, geheel in stijl van het huis. Op 't Hoog bleek de perfecte kleur en afwerking te hebben voor dit karwei. We zijn geweldig geholpen door Hans Nijssen in de showroom in Moergestel. Hij dacht erg goed mee hoe we onze bestaande jaloezieën konden matchen met een nieuwe raamindeling voor ons hele huis. Hij kon ook de speciale potdeksel dakkapel bekleding leveren, ondanks dat deze niet in het standaard assortiment zat. Dit paste echter veel mooier bij onze zeeuwse woning. Alles werd vervolgens tot in de puntjes opgemeten wat erg belangrijk was omdat in dit oude pand de maten van de ramen best wel veel verschilden van elkaar. En daarbij kon alles in een paar maanden al geleverd worden. Vervolgens kwam in december het montageteam in alle vroegte naar Zeeland gereden om in een onvoorstelbaar rap tempo alle bestaande kozijnen en bekleding met isolatie te vervangen. In slechts 3 dagen tijd onderging ons huis een geweldige metamorfose dankzij dit perfect samenwerkende team. Afwerking was echt perfect zowel binnen als buiten. Het team overlegde met ons waar nodig, om overal de mooiste oplossing te kunnen bieden. Het resultaat is prachtig geworden en volledig naar onze zin. Het team van Op 't Hoog verdient een enorme pluim gezien de kwaliteit en het tempo van deze uitdagende klus. Alles werd perfect schoon opgeleverd en het oude materiaal werd keurig via een aparte container afgevoerd. We krijgen nog dagelijks positieve reacties van onze dorpsgenoten over hoe ons huis zo mooi veranderd is door Op 't Hoog. Een top bedrijf!

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Dakkapel(en), Gevelbekleding, Accessoires
  • Klant via: Showroom Moergestel

Perfecte afspraken en levering.

Showroom uitleg was perfect. Snelle opvolging aan huis met direct offerte. Installatie perfect gelopen, leuke mensen, goed overleg. Kortom super blij en tevreden.

Goede kwaliteit - prijsverhouding

De monteurs waren op de afgesproken tijd aanwezig. Ze hebben netjes gewerkt en alles opgeruimd, zowel binnen als buiten. Ook zijn alle oude materialen meegenomen. Het is zeker een meerwaarde van het huis en een meer comfort in huis. Een prettige bijkomstigheid is dat we ook nog subsidie kunnen aanvragen die ons door Op 't Hoog wordt aangeboden. Alles bij elkaar blijf ik een tevreden klant.

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Gevelbekleding
  • Klant via: Showroom Purmerend

Leveren prima kwaliteit en komen afspraken na

Ruime keuze, prima kwaliteit

• Service N.v.t.

Prima!

Een harde werker, die keurig werk heeft afgeleverd@

• Kwaliteit Product(en)
  • Bestelde product(en): Kozijn(en)
  • Klant via: Showroom Purmerend

Fijne service en een prachtig resultaat!

Na ongeveer 9 maanden was het eindelijk zover. En in 4 dagen tijd was alles geplaatst en grotendeels afgewerkt. Helaas waren niet alle onderdelen voor de laatste afwerking voldoende meegeleverd, en is het nu even wachten op de finishing touch. De monteurs Willem en Aziz zijn vakmensen die weten wat ze doen.

Tevreden

Goede en duidelijke communicatie. Vriendelijke medewerkers. Goede service.. Als er iets nog klopt wordt het hersteld

• Kwaliteit Product(en)
  • Bestelde product(en): Schuifpui(en)

Zeer goede ervaring

Heel vriendelijk en gezellig personeel zijn behulpzaam en zeer kundig en secuur

• Klant via: Showroom Moergestel

Mooie kozijnen en deur en alles naar tevredenheid geleverd en geplaatst. Monteurs hebben net en goed werk geleverd en dagelijks alles opgeruimd en aangeveegd. Monteurs waren erg behulpzaam. Wel enkele kleine beschadigingen / oneffenheden die, zoals is aangegeven, door de servicedienst weggewerkt zullen worden. Over de service nog geen oordeel maar ga er zeker vanuit dat ook dit naar volledige tevredenheid opgelost gaat worden.

• Service N.v.t.
  • Klant via: Showroom De Meern

Fijne service en een prachtig resultaat!

Wij waren erg blij met de begeleiding tijdens het uitzoeken van onze kozijnen en het glas. We kregen prima advies, ook werd er bij ons thuis meegekeken. Tijdens het plaatsen werd er gewerkt door vakmannen. Ze hebben hun werk uitstekend uitgevoerd en waren erg vriendelijk. Ook dachten ze mee en zochten ze naar oplossingen om bepaalde zaken mooi af te werken. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Enige minpuntje is dat op de offerte nergens het getal staat dat je moet indienen voor de subsidie, dat moet je nog even zelf uitrekenen. Maar verder; perfect.

• Klant via: Showroom De Meern

Heel aardige man ,die het supernetjes heeft gemaakt

• Klant via: Showroom Moergestel

Prima afspraken en werk perfect uitgevoerd

Goede en vriendelijke monteur, alles netjes afgewerkt en ook alles netjes opgeruimd.

• Kwaliteit Product(en)
  • Bestelde product(en): Deur(en)
  • Klant via: Showroom Moergestel

Totaal tevreden met de geleverde produkten, tótdat er ingebroken was.

Ca. 8 jaar geleden ons hele huis laten renoveren en gekozen voor de kunststof kozijnen en deuren van Op 't Hoog. Destijds overtuigde Rogier op 't Hoog ons van de kwaliteit en we hebben tot op heden geen spijt gehad. Maar afgelopen zomer werd er via de voordeur ingebroken, terwijl alles op slot gedraaid was. Gewoon breekijzer ertussen. Een erg vervelende ervaring. Hier kan Op 't Hoog niets aan doen, wél aan de service!! Destijds hadden wij gekozen voor één sleutel voor alle deuren. Helaas de sleutel paste niet meer in de nieuwe deur. Ik bood aan om hem te ruilen, Erwin zou dit overleggen met de fabriek, maar ik kreeg geen antwoord. Nóg een keer gebeld, helaas geen respons. Uiteindelijk gewoon een nieuwe cilinder besteld. Klein beetje jammer dit en als het aan Rogier gelegen had hadden wij dit kleinigheidje gewoon op kunnen lossen.

• Verkoop traject N.v.t.
  • Montage traject N.v.t.
  • Nakomen levertijd N.v.t.
  • Kwaliteit Product(en) N.v.t.
  • Bestelde product(en): Accessoires
  • Klant via: N.v.t.

Prachtig materiaal en snel geplaatst

Na plm 7 maanden was het eindelijk zover. En in 2 dagen tijd was alles geplaatst en grotendeels afgewerkt. Helaas waren niet alle onderdelen voor de laatste afwerking voldoende meegeleverd, en is het nu even wachten op de finishing touch

• Klant via: Showroom Moergestel

Prima kwaliteit en service tot nu toe.

Ons hele huis voorzien van kunststof ramen en deuren volgens afspraak. Pluim voor de medewerkers die de installatie verzorgde. Vriendelijke mensen die meedachten als er zich problemen voor deden, wat in een oud huis als de onze veelvuldig voorkwam. (vrijwel niets is recht). Als je kijkt naar prijs/kwaliteitsverhouding is op t Hoog zeker aan te bevelen. Scheelde ons duizenden euro's.

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Erker(s), Accessoires
  • Klant via: Showroom De Meern

Een relaxte verbouwing, het kan!

Al mijn kozijnen op de eerste verdieping en begane grond heb ik laten vervangen. Ik heb er lang op moeten wachten maar eindelijk ging het gebeuren. Ik zag wel op tegen de rotzooi, de kou, het lawaai kortom bouw werkzaamheden. Maar wat viel dat mee. Er werd netjes gewerkt, opgeruimd, uitgelegd, mee gedacht. Wilde ik toch een andere waterslag kon ik 's avonds nog even mailen en de volgende ochtend was het geregeld. Nadat alles piekfijn in 5 dagen (dagje langer dan gepland, maar die ruimte was er gelukkig wel) verbouwd was toch nog even contact met de service afdeling over een hordeur. De volgende dag al iemand van op 't Hoog op de stoep om de aanpassing te bedenken. Dit wordt binnenkort nog even geregeld en daar heb ik alle vertrouwen in. De stap van het uitzoeken tot aan de verbouwing verliep ook soepel. Tot 2 keer toe iemand thuis gehad om alles door te spreken en adviezen te geven over wat wel en niet slim was, dit heb ik als heel prettig ervaren.

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Erker(s), Accessoires
  • Klant via: Showroom De Meern

Enorm blij met onze nieuwe kozijnen

Vorige week zijn bij ons de kozijnen vervangen en alles ziet er top uit. Wij zijn geholpen door Erwin en hij communiceert makkelijk, snel en denkt graag met je mee. Ook het plaatsen van de kozijnen verliep erg vlot, door vriendelijke vaklui. Kan iedereen die nieuwe kozijnen nodig heeft, dit bedrijf aanraden!

• Klant via: Showroom De Meern

Kwalitatief product plaatsing kan beter

- Communicatie vooraf was goed - Geleverde producten voldoen aan de verwachting - Ervaringen met het uitvoerende team was goed, vriendelijke mensen en communicatie was ook goed. Verbeterpunten; 1. Was geen op elkaar ingespeeld team, dit zorgde voor frustratie tussen de mensen. 2. Bepaalde ramen afgeleverd waar nog de wind langs kwam, zelf maar de rest afgepurd. 3. Kreeg de indruk dat ze door hun ervaring de job te groot was voor 1 week, waardoor bepaalde items toch wel afgeraffeld zijn. 4. . Restpunten zijn snel opgelost, door een eigen team van Ramenfabriek. Die zagen direct ook punten wat niet naar de standaard was opgeleverd, blij dat zij een week later langs kwamen! 5. Miste de directe communicatie tussen onderaannemer met de Ramenfabriek en dan met mij als klant. 6. Niet alle materialen aanwezig, denkend aan; houten platen om kozijnen dicht te maken en plastic folie voor afwerken buitenzijde kozijnen waar trespa kwam. Dit als klant zelf geregeld. Wel beveel ik de Ramenfabriek aan door de kwalitatieve kozijnen en de service vanuit Ramenfabriek.

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Schuifpui(en), Gevelbekleding

Goede mensen

Komen op tijd Werken netjes.

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Overige
  • Klant via: Showroom Purmerend

Alles zoals besproken, keurig.

Helemaal toppie. We zijn voor het plaatsen van een opdracht prima geïnformeerd over wat wel en wat niet mogelijk is. Werk conform bij bestelling genoemde tijdschema gedaan. Uitvoering netjes.

• Klant via: Showroom Purmerend

Kwaliteit naar zijn geld en een bedrijf dat de afspraken nakomt. Zeer tevreden klant.

Wij hebben voor Ramenfabriek op 't Hoog gekozen omdat zij de kozijnen konden leveren zoals wij die wilden hebben. (Goed merk profielen (K-vision) houtnerf folie aan de binnenkant én de buitenkant, kleurstelling (antraciet met wit). We hebben bij meer leveranciers gekeken en dat was lang niet overal het geval. We hebben goed en uitgebreid advies gekregen. We twijfelden over een schuifpui of tuindeuren (het zijn tuindeuren geworden) en konden in de showroom zien waar we voor kozen. op 't Hoog is niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste. Het offerte-traject was ook duidelijk. Alle mensen van op 't Hoog waar ik mee te maken heb gehad hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Het team monteurs dat ik een week over de vloer heb gehad was zeer beleefd en bij twijfel vroegen ze mij wat mijn voorkeur had (bijvoorbeeld bij het afmonteren van vensterbanken). Ook werd elke dag de boel fatsoenlijk achtergelaten (gereedschap uit de weg gezet, netjes aangeveegd). Petje af voor de hoeveelheid werk die ze in 5 dagen hebben verzet. Bij een grote klus zoals bij mij (16 kozijnen, tuindeuren en de voordeur) zijn er altijd wel kleine mankementjes. Die waren bij mij binnen een week opgelost door een servicemonteur. Tot nog toe ben ik een zeer tevreden klant.

Zeer tevreden.

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de kunstof ramen en deur. En over de monteurs zijn we vol lof. Harde werkers en denken met je mee.

• Klant via: Showroom De Meern

11 November werden de kozijnen geplaatst. Er was 4 dagen gepland. Om half 8 stonden de 2 monteurs voor de deur. Na voorstelronde en bespreken werkzaamheden, Begonnen ze direct met slopen oude kozijnen op de boven verdieping. Eind van de middag waren alle kozijnen op de bovenverdieping geplaatst. Dag 2 en 3 wederom om half 8 en men begon op dag 2 met het slopen van achter kozijnen begane grond. Eind van de dag zat het kozijn (2 tuindeuren en 2 x vast glas) er helemaal in. Dag 3 begonnen ze direct met slopen van de kozijnen aan de voorzijde. Wederom eind van de dag alles erin. Groot keukenraam en voordeur. Dag 4 begonnen ze wederom om half 8 en werden alle kozijnen binnen netjes afgewerkt. De 2 monteurs waren kanjers en keiharde werkers. Het resultaat was perfect.

de Sonman 32

5066 GJ Moergestel

0800 0047

Over Ramenfabriek op 't Hoog

Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: