Van de offerte fase tot de plaatsing zeer professioneel. Prachtige kwaliteit spullen, overstijgt onze verwachting. Vriendelijke monteurs die netjes werken en alles opgeruimd hebben achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Vriendelijke monteurs, denken goed mee en de afwerking is perfect. Tevens wordt alles netjes achtergelaten. Wij raden Ramenfabriek Op 't Hoog dan ook zeker aan.
Degelijke kozijnen, vriendelijke monteurs, netjes afgewerkt.
Over het algemeen is het goed gegaan. We zijn nog bezig om de puntjes op de i te krijgen.
Originele beoordeling
Lange levertijd. Dan komt er een ander bedrijf plaatsen onder hoge tijdsdruk waardoor er dingen niet goed gaan. Steeds andere lieden ook. Einde van het verhaal zijn er van de ramenfabriek en het externe bedrijf 9 verschillende mensen geweest en alsnog is er een structurele fout gemaakt, waardoor wij nu schade hebben aan ons huis. Gewoon weer een stel boeven die zich na slopen van mijn huis verstoppen achter voorwaarden, en niet hun verantwoording nemen.
Het plaatsen van het kozijn inclusief deur is weer netjes afgewerkt, precies zoals we verwacht hadden. We hebben eerder al 2 projecten gehad en die waren ook tot volle tevredenheid uitgevoerd. Ik heb geen foto toegevoegd omdat ik daar niet zo handig in ben.
Uitleg/advies tijdens bezoek showroom was deskundig. Prijzen van de kozijnen zijn scherp. Montage van de kozijnen op de afgesproken dag liep voorspoedig. Vriendelijke monteurs die alles keurig heben geïnstalleerd.
Al eerder klant geweest en als vanouds weer prima geholpen
Van het begin tot het eind goede service. Nette medewerkers die alles echt veeg schoon opruimen. Na de Eerste dag waren er wat communicatie problemen voor ons. Dat dag 2 aangegeven en dat ging vervolgens super goed. Wilde meedenken.
Wij zijn blij met de nieuwe ramen en kozijnen van Ramenfabriek op 't Hoog. In het hele proces zijn wij goed geholpen en ook de service achteraf is helemaal top. Als er iets nog niet naar tevredenheid is en je neemt contact op, wordt er goed meegedacht en wordt je goed geholpen.
Voortraject met inmeten, materialen uitzoeken en offerte was allemaal correct en prettig. De communicatie tot aan de montagedag verliep correct De monteurs waren op de afgesproken dag keurig op tijd, werkten door en hebben de nieuwe ramen netjes geinstalleerd en gingen niet weg voordat alles was opgeruimd. We kregen ook nog even een instructie en onderhoudtips. Ik beveel op 't Hoog van harte aan.
De medewerkers van Op 't Hoog waren op de afgesproken tijd aanwezig. We hebben geen overlast gehad van de werkzaamheden. Het eindresultaat ziet er prima uit conform onze verwachtingen.
Wij willen nog graag 2 kanttekeningen maken, te weten: -er is ons niet verteld dat de buitenste ruit van de Triple beglazing bij nachtvorst zou bevriezen en in loop van de dag weer zou ontdooien; - volgende week dienen wij het aanvraagformulier voor subsidie in, bij problemen met de invulling rekenen wij op uw hulp
verkoop verliep vlot in Moergestel. Ook de montage naar tevredenheid uitgevoerd . goede monteur komen zeker terug indien nodig.
Onze ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog was zeer positief. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke installatie verliep alles professioneel en vlot. We kregen goed advies en begeleiding bij onze keuzes. De kwaliteit van de kozijnen en deuren is uitstekend, en de plaatsing ging snel en netjes. Het enige minpuntje was dat we hadden aangegeven onze oude Bold Smart Lock te willen hergebruiken, maar de geleverde deur had geen slot. Waarschijnlijk een miscommunicatie. Desondanks zijn we erg tevreden en raden we Ramenfabriek op 't Hoog zeker aan!
Eerder als verwacht kon de voorgevel, inclusief deur, geplaatst worden. De twee monteurs hebben in twee dagen het geheel erg netjes afgeleverd. We zijn echt heel blij met het eindresultaaten en de werkzijze van de monteurs.
Netjes gewerkt. De bijgeleverde horren kunnen wij er niet in krijgen. Twee keer gemaild, geen antwoord ontvangen. Dat vind ik minder. Inmiddels gebeld. Toegezegd dat er vanmiddag iemand langs komt.
We wilden in eerste instantie alleen boven de ramen doen maar de prijs viel ons erg mee dus hebben wij uiteindelijk ook beneden de ramen kunnen doen. Ze zijn erg goed en duidelijk in hun communicatie. Hun verwachtingsmanagement is zeer goed. Geven duidelijk aan wat wel en niet kan en wat voor effect dat heeft. Ons verkoop traject liep via Purmerend maar mochten wel even langskomen bij de showroom in de Meern omdat dat beter bereikbaar was voor ons. De ramen zijn goede kwaliteit en de service is erg goed. Bij het inzetten is helaas een van de glaslatten beschadigd geraakt en binnen een week hadden we een afspraak om het te repareren.
Fijne mensen, goede uitleg. Erg netjes gewerkt & achter gelaten.
In het voortraject goed advies met duidelijke en snelle offertes. Montage week (vervangen kozijnen in het hele huis) verliep zoals gepland, dagelijks netjes het huis weer 'dicht'. Punten die wij wilde bespreken met de monteurs stonden al in de planning nog te doen. Erg te vrede met het resultaat.
Very satisfied, good door and frames
Alles zoals afgesproken geleverd, monteurs Hans en Ko nogmaals bedankt voor het perfect plaatsen van onze kozijnen en de prettige en vriendelijkheid
Er was afgesproken dat het in 3 dagen klaar zou zijn. En dat was het ook. Ook heel blij met de dakkapellen, Die zien er weer heel netjes uit. Mooie afwerking van binnen. We zijn er heel blij mee. Ook de mannen die gewerkt hebben waren we blij mee. Alles netjes opgeruimd, en zelfs de inrit geveegd. Super.
Prima kwaliteit en goede vakmen̈sen die dit in snelle tijd uitgevoerd hebben
kan nog beter
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: