Na in 2020 de zuidkant van ons huis was gedaan, is nu de andere kant inclusief de voordeur vernieuwd. Ook nu weer een prima team van werkers die netjes, nauwkeurig en in goed overleg het werk uitvoerden. Alles keurig afgewerkt en alle rommel opgeruimd. Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden en zullen het ook zeker doen
Alles op tijd geleverd. Oorspronkelijk 2 dagen gepland, in 1 dag alles geplaatst! Chapeau.
De montage van de voordeur is zeer netjes uitgevoerd, maar helaas zitten er kleine beschadigingen op de deur en zit er condens tussen de ruit. In eerste instantie waren de beschadigingen slecht en ondeskundige "hersteld". Imiddels zijn de beschadigingen wel prima hersteld, dus daar zijn wij tevreden mee. Ook heeft de fabrikant (een Duitse frima) via een brief ons laten weten dat het 'condens' probleem spoedig zal worden opgelost. Er moet nog wel een vervolg afspraak worden gemaakt. Wat het verkoop traject betreft, hadden wij het fijn gevonden dat er bij de offerte/opdrachtbevestiging een 'voorbeeld' bijgevoegd zou zijn van de bestelde deur.
Originele beoordeling
De montage van de voordeur is zeer netjes uitgevoerd, maar helaas zitten er kleine beschadigingen op de deur en zit er condens tussen de ruit. Melding gedaan, maar pas nadat ik nogmaals een e-mail heb gestuurd is er een afspraak gemaakt voor "herstel". De servicemonteur is inmiddels geweest en de beschadiging zeer slecht "hersteld". De beschadigingen zijn zeer slecht en ondeskundige "hersteld". De schade is alleen maar meer geworden. De condens in de ruit is nogsteeds niet hersteld. Wacht nogsteeds op een reactie voor een vervolg afspraak.
Duidelijke uitleg gehad in de showroom en alles is keurig en netjes geplaatst zeer tevreden over onze nieuwe kozijnen en achterdeur en screen en hordeuren en inzet horren.
Afspraken zijn keurig nagekomen. De bestelde deuren zien er prachtig uit. Netjes gemonteerd en wat kleine foutjes snel verholpen!
ziet er scon uit
Na bestellen was 13 maanden best wel een lange tijd voor dat het geplaatst werd. Maar dan kan je echt trots zijn op wat er geplaatst is. Een aanrader !
Zeer zorgvuldig en nette werkers van Ezwirs-Service. Zeker i.o.v. Op 't Hoog ingehuurde bovenstaande aannemer.
Alles conform afspraak geldt ook voor de voorwaarden. Daarbij mis ik wel klantgerichtheid en de servicegerichtheid om de klant tegemoet te komen bij ontstane (wat grotere) schade bij weghalen van bestaande kozijnen.
Zeer tevreden over het eindresultaat! Vanaf het begin tot aan het eind word je goed geholpen en zijn ze goed bereikbaar voor eventuele vragen. De montage word verzorgd door echte vakmensen wat ook in het eindresultaat is terug te zien.
De drie dagen van voorbereiding thuis waren behoorlijk inspannend. In de voortuin moest een partytent worden opgezet i.v.m. het slechte weer en binnen moest er heel wat stucloper worden aangebracht en vooral op de twee trappen wasdas een heidense klus. De montagedagen verliepen heel gestructureerd en in prima samenwerking. De hele ploeg, vijf man, verdient beslist een pluim. De ravage was aanzienlijk maar alles werd keurig opgeruimd! En het resultaat mag er wezen!
Super ervaring met ramenfabriek op ,t hoog. Goed emailverkeer, alles volgens afspraak en de monteur was zeer netjes en vakkundig.Wij zijn zeer tevreden een echte aanrader.
Zeer deskundig en bekwaam personeel. Zowel in de showroom en de monteurs die kwamen plaatsen. Wij zijn super tevreden.
zeer ervaren monteurs Nick en Joey vakkundig netjes en heel vriendelijk denken met je mee en ruimen alles weer netjes op top jongens moeten ze zuinig op zijn
In eerste instantie zagen wij erg tegen de montage op, daar ik al op diverse plaatsen afwerking had gezien van andere bedrijven. Maar alles is zo netjes opgeleverd en afgewerkt, gewoon SUPER!! Wij zijn ook erg tevreden over de communicatie voor wat betreft de leveringen en de montage!
nvt
Ik heb de deur in september 2022 besteld en na 13 maanden wachten,is hij 27 oktober geplaatst. Dit is op een goede manier gegaan. Kwam nog een paar dingen tegen die zeer snel en netjes verholpen zijn. Vriendelijk personeel.
Boven was alles vlot verlopen. Beneden was er een probleem met het inzetten van de raam. Doordat aan de linkerkant ( zie foto ) de kast oversteek, ca 15 cm. , konden de monteurs de draai niet maken met het raam. Ik heb toestemming gegeven om een stuk van de rechterkast te zagen en een leg bord te verwijderen. Dit had eigenlijk van te voren vastgesteld moeten worden. Monteurs hebben hun uiterste best gedaan om dit enig zins te herstellen. Ze zouden dit nog aankaarten. Het enigste puntje in het hele proces was dit. Ik had hiervoor een compensatie verwacht in de vorm van een korting op de laatste factuur.
Erg goed, zeker een bedrijf die ik iedereen zal aanraden!
Zeer netjes gemonteerd. Alle rommel keurig opgeruimd en schoon. Helpen nog mee om meubilair terug op de plaats te zetten, echt super service.
In 2021 hebben we door Op 't Hoog al onze houten kozijnen en deuren op de bovenverdieping laten vervangen door kunststof kozijnen. De kwaliteit van de geplaatste ramen en kozijnen heeft ons doen besluiten om in 2023 ook op de gehele benedenverdieping onze houten kozijnen en deuren te laten vervangen door Op 't Hoog door kunststof. Waar het op de bovenverdieping noodzakelijk was om het hout dat van zeer slechte kwaliteit was te vervangen, hebben we voor de benedenverdieping puur de keuze gemaakt om te gaan voor de isolerende werking. Een groot compliment ook voor de werknemers die we over de vloer kregen: ze dachten creatief mee, werkten netjes. Niets dan lof. We zijn erg blij met het geleverde werk.
De 3 medewerkers, Hans, Co en Wesley , wat een deskundige en vriendelijke monteurs. De hele achterkant van ons huis vervangen, alles opgeruimd en afval meegenomen, terwijl het weer door de regen niet mee zat. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Oisterwijk, Ger en Betty
Erg goed nette jongens
Op advies van anderen zijn wij op de goede gok naar hun showroom gegaan. We werden zeer vriendelijk ontvangen, er werd super meegedacht en we zijn enorm goed geïnformeerd. Aangezien wij de maten al bij hadden kregen we gelijk een goede prijsindicatie. Door drukte enz wisten we ook dat het allemaal wat langer ging duren, maar we zaten daar ook niet voor haast werk. Een aantal weken voor levering kwamen ze voor de zekerheid alles nameten en werd ons gelijk duidelijk dat wij niet heel goed gemeten hadden. Onze eigen schuld dus. Hierna kregen we gelijk een datum van plaatsing door. Tijdens de plaatsing door de professionals werd er keurig netjes gewerkt. Ook na plaatsing hebben ze alles weer keurig opgeruimd en hadden wij mooie kozijnen naar onze wens.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: