Duidelijke afspraken, goed overleg tijdens de werkzaamheden,netjes en precies afgewerkt....meteen opdracht gegeven voor de andere zijde van ons huis...toppers!
We kwamen bij op 't Hoog uit via bekenden. Vanaf het ontvangst in de showroom hadden we al een positief beeld van dit bedrijf. Het zag er allemaal erg goed en zorgvuldig uit met mooie producten. Levertijd is lang maar ze doen wat ze beloven. Montage ging ook voorspoedig met aardige vakkundige mensen. Wel wat beschadigingen op de kozijnen, vanuit fabriek of montage, en daardoor hebben we nog wat oplever punten. Daar ga ik vanuit dat die nog opgelost worden, daar heb ik alle vertrouwen in.
Alles netjes geplaatst, alleen een probleempje met een kantel kiepraam, deze wordt 3 maart nagekeken
17 Februari tussen 7.30 en 8.00 uur ging de bel. Op 't Hoog, wij komen ramen zetten. De kamers waren goed leeg. De oude ramen gingen eruit en de nieuwe erin, gedurende de dag meerdere foto's gemaakt, maar ik kan er maar 1 laten zien. En ik had nog wel de foto's met tekst voorzien. Een van de mannen vroeg om het patent van de foto, ik zei, dan moet je bij de baas zijn. 1 stond buiten op de plaats op de trap, de andere binnen. Alles werd netjes opgeruimd. Dankjewel heren ik ben er blij mee. Jammer van die andere foto's, dan hadden jullie kunnen zien hoe het verloop van de dag was. Als ik nu naar buiten kijk, is het net een schilderij . Supertrots ben ik op mijn ramen. Dankjewel op 't Hoog
netjes op tijd en volgens afspraak
Vanaf het oriënterend gesprek tot aan het plaatsen van de kozijnen was het gewoon top. Men dacht mee, ook werden er zaken besproken die niet konden en achteraf zonder probleem opgelost. Ik ben echt zeer tevreden.
Na lang zoeken en vele offertes verder gevonden. De wachttijd was lang (bijna een jaar), maar alles ging exact zoals verteld. We hebben in de showroom in De Meern alles tevoren kunnen zien en samen met de verkoper de offerte verder verfijnd. De prijs was behoorlijk, maar redelijk. We hebben 5 raamkozijnen en de voordeur vervangen door kunststof kozijnen met triple glas. Een week voor de uitvoering kregen we een mail met adviezen voor de voorbereiding. De mannen werkten flink door en in twee dagen was alles klaar. Eén breuk, maar er is dezelfde dag nog een nieuwe ruit besteld. Het glas, de kozijnen, de deur en al het beslag voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en isolatie. Ook van binnen is het heel netjes afgewerkt. Wij zijn uitermate tevreden over Ramenfabriek op 't Hoog.
De ramen zijn deskundig geïnstalleerd. Met het aantal mensen kon de installatie in korte tijd plaatsvinden, terwijl de hinder minimaal was. Ook de afvoer van de oude materialen via een eigen container was goed geregeld.
Na bestelling lang moeten wachten op ramen maar het was zeker de moeite waard. Prijstechnisch goed. Installatie ramen goed, zeer harde werkers en naderhand keurig opgeruimd.
Ik ben getipt door mijn zoon die klant is, hij was erg tevreden en zo zijn wij bij jullie terecht gekomen . wij zijn ook tevreden en zullen jullie ook aanprijzen bij een ander.
Het verkoop advies in de Meern en de opmeting aan huis is als vakkundig en prettig ervaren. De leverantie wachttijd (iets meer dan 1 jaar) is helaas nog al lang. De plaatsing van raamkozijnen in de woning is door een ervaren team in een dag gedaan. Helaas zijn 2 foutmeldingen aan a) een draai kiepraam en b) aan een ventilatierooster NIET door het team gedaan. Mijn melding hiervan aan verkoper Erwin van Manen is gisteren 20-02-2023 juist voor de ontvangst van deze vraag ter beoordeling al per email bericht gedaan. Ook nu vertrouw ik op 100 % stipte service verlening
xxxx
Van bezoek aan de showroom tot aan het monteren is prima geregeld. Elke vraag niets is teveel. Kortom prima ervaring. Het ziet er keurig uit!!!
gemaakte afspraken, zowel via mail als telefoon, zijn nagekomen. service was ook prima, probleem werd nog zelfde dag dat ik belde bekeken. paar dagen later weerd ik nog gebeld door serviceafdeling, of alles na wens is opgelost.
Op t'Hoog komt afspraken na.
1. helder verhaal van de verkoper voordat ik over ben gegaan tot het uitzetten van de opdracht tot een nieuwe voordeur en keukenraam 2. hele goede showroom 3. prijzen die fors lager liggen dan de andere aanbieders (die ik toendertijd heb gesproken) 4. uitstekende montage, helemaal niks op aan te merken 5. goede, vriendelijke monteurs die zelfs toen het aan het sneeuwen was buiten, vrolijk aan het werk waren en snel klaar waren 6. uitstekende service --> een bestelde slimme slot kon de eerste keer niet worden geinstalleerd, dit is netjes doorgecommuniceerd, op de mail gezet en meteen een afspraak ingepland voor de week erna. Toen kon het weer niet worden geinstalleerd, en weer netjes bovenstaand proces herhaald en de week erna teruggekomen en goed opgeleverd, zonder dat er moeilijk werd gedaan over betalen. Al met al een enorm goeie ervaring, de wachttijden zijn lang, maar dan krijg je ook waar je voor betaald hebt.
Afspraken zijn nagekomen, ramen zijn geplaatst door vriendelijke en deskundige medewerkers
Hans en Co hebben vakkundig en netjes gewerkt. Echter bij het schoonmaken van de voor deur zagen wij aan de binnenkant links boven in de hoek een grote kras,of misschien een breuk.
Zie bovenstaande tekst
Top!
Klantvriendelijke website Duidelijke offerte Goed contact Goede service Goede prijs Duidelijke afspraken Beleefd en netjes montageteam Uitvoering montage uitstekend
Mooie showroom in Moergestel waar je een goede keuze kunt maken. Je wordt er heel goed geholpen en geadviseerd en de installatie is verder prima in orde. Momenteel lange levertijd, maar daarover is men zeer transparant en afspraken worden duidelijk nagekomen.
In de laatste dagen van juni 2022 heb ik een balkondeur besteld. Tot mijn verbazing werd aangegeven dat de levering in augustus 2023 plaats zou vinden. Daar had ik geen rekening mee gehouden! Maar in het najaar 2022 bleek dat de deur in januari2023 geplaatst zou kunnen worden en dat is dus vorige week gebeurd. Heel netjes en correct heeft de monteur de deur geplaatst. Hij was alleen. Fijne communicatie, niet opdringerig. Correct. Jammer dat de levertijd in eerste instantie zo lang was. Het schrok me wel af. Kon er geen reëlere inschatting gemaakt worden?
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: