Zeer positief, klantvriendelijke houding van de medewerkers. Betrouwbaar. Permanente supervisie tijdens de uitvoering.
Wat een mooie beoordeling en wat zijn we hier blij mee. Heel hartelijk dank hiervoor. We wensen u veel genieten toe! Wellicht tot ziens, de koffie staat altijd klaar!
Alles van begin tot einde prima afgehandeld en geadviseerd.
Wat een prachtige review zeg, daar zijn we altijd even stil van. Heel erg bedankt hiervoor en daarnaast hartelijk dank voor het vertrouwen en de gastvrijheid. We wensen u heel veel genieten toe!! Team Sanidrōme Papendrecht
Zeer prettige...fijne en goede begeleiding van begin tot eind! Nam ruim de tijd voor advies en vragen! Afspraken werden goed nagekomen!
Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor deze mooie review. We wensen u genieten toe van de mooie, sfeervolle badkamer! Team Sanidrome Papendrecht
Sanidrõme Papendrecht heeft mijn badkamer en toilet volledig gerenoveerd. De werkwijze van Theo Riske bij de voorbereiding is top: eerst indeling kiezen, dan sanitair en tot slot de tegels. Het kost tijd, maar zo maak je geen verkeerde keuzes. De uitvoering is perfect: Er wordt met steeds dezelfde bedrijven gewerkt die ook onderling goed op elkaar zijn ingespeeld en naar jou ook vriendelijk zijn en correct. Dit soort professioneel werk kost natuurlijk wel de nodig duit, maar het werk is er dan ook naar.
Heel hartelijk dank voor uw mooie review, fijn dat u zo blij bent met de werkwijze en het uiteindelijke resultaat! Heel veel plezier gewenst met uw mooie badkamer en toilet!
Prima meedenkende vakmensen. Plezierige persoonlijke contacten.
Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden bent! Heel hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en we wensen u veel genieten toe van uw vernieuwde badkamer! Team Sanidrome Papendrecht
Zoals hierboven omschreven
Wat fijn te lezen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe badkamer en onze werkwijze! Heel hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We wensen jullie vele jaren genieten toe. Bedankt voor het vertrouwen en de gastvrijheid!
Vanaf het eerste contact tot en met de afrondende fase een goed gevoel gehad. Theo neem je alle zorgen uit handen en degene die de badkamer hebben geïnstalleerd zijn echte toppers! Deze zaak is een absolute aanrader.
Beste familie de Graaff, Wat ontzettend fijn dat jullie zo blij zijn met de nieuwe badkamer! Hier doen we het voor en we wensen jullie alle goeds in de nieuwe woning en dan maar lekker vaak genieten van de mooie badkamer! Team Sanidrōme Papendrecht
We hadden een idee over hoe we onze badkamer wilden hebben, maar de creativiteit van Theo bracht ons plan naar een niveau dat we zelf niet voor mogelijk hadden gehouden. We zijn super blij met het resultaat!
Beste familie Henze, wat een mooie beoordeling en wat zijn wij blij dat jullie zo blij zijn 😀. Dank jullie wel voor de gastvrijheid en gezelligheid. We komen snel langs als de keuken ook staat om het geheel te bewonderen. Bedankt! Team Sanidrōme
Dank voor de dagelijkse begeleiding van het werk, ook snel reagerend op afstand, zeker bij ziekte van een der klussers. Uiteindelijk is het een mooie badkamer geworden naar onze wensen.
Hartelijk dank voor uw mooie reactie! Fijn dat u het als zo positief ervaren hebt. We zijn blij met uw hartelijke ontvangst en de gastvrijheid die we steeds bij u mochten ervaren. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer! Team Sanidrome
Deskundig personeel, die ons ontwerp meteen begreep. Uitvoering verliep prima. Resultaat naar tevredenheid.
Wat fijn dat we u zo konden helpen en dat het geheel naar wens is geworden, mevrouw Zeedijk! Genieten gewenst van uw mooie doucheruimte! Team Sanidrome
De werkwijze van Sanidrome wordt vanaf het begin duidelijk uitgelegd. De persoonlijke aandacht, het contact en de flexibiliteit maken dat het een succesverhaal wordt. Alle mensen zijn vriendelijk en professioneel, van mensen in de winkels tot monteurs en schilders.
Beste Berard, Wat fijn te lezen dat jullie indruk en ervaring zo goed is. Het is erg mooi geworden en we hopen van harte dat jullie lekker gaan genieten in de nieuwe woning! Fijne jaarwisseling! Team Sanidrōme
Sanidrome Papendrecht begeleidt het hele proces van uitzoeken van de badkamer tot aan het plaatsen op een vakkundige manier. Theo neemt op een rustige manier alle mogelijkheden door en verwerkt de opties in 3d-tekeningen. Het is heel prettig om de uitgekozen materialen/kleuren ook in je eigen badkamer te kunnen bekijken. Ook de mannen die de badkamer plaatsen zijn netjes en vriendelijk. Alles onder toeziend oog van Theo die elke dag even komt kijken of het volgens planning verloopt. Theo en Martine bedankt!
We zijn volledig ontzorgd en het team dat bij ons heeft gewerkt bestaat uit echter vakmensen met een passie voor mooi werk. Met een goed humeur en vol gezelligheid.
Wat een mooie beoordeling! Heel hartelijk dank hiervoor, daar doen we het voor. We wensen u veel plezier toe met jullie prachtige badkamer. Geniet er lekker van! Team Sanidrōme
Van ontwerp tot installatie is er volledige aandacht en elke stap volgt in overleg. Uitstekende en persoonlijke begeleiding.Goede kwaliteit sanitair en vakmanschap. Nette, vriendelijke monteurs en heel goede afwerking met oog voor detail.
Beste Sandra, Hartelijk dank voor je mooie review. We zijn blij met jouw ervaring en het delen hiervan. Het resultaat is inderdaad prachtig geworden! We wensen jullie veel genieten toe! Team Sanidrōme
Prima product geleverd met vakkundige installatie.
Heel hartelijk dank voor uw review. We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent en dit ook kenbaar wil maken. We wensen u vooral veel genieten toe van uw aanschaf en willen u heel hartelijk danken voor uw komst naar Sanidrome Papendrecht. Team Sanidrome
Zowel Theo als zijn echtgenote Martine zijn zeer hulpvaardig en deskundig. Zij hebben onze wensen uitstekend vertaald in de producten bestaande uit toilet, tegels, accessoires etc. De tekeningen waren zeer duidelijk. Er was vertraging in de levering van de tegels en we kregen alle tijd om een alternatieve tegel uit zoeken. Uiteindelijk bleven we bij de eerder gekozen tegel en het feit dat er geen enkele druk op ons werd uitgeoefend om met een andere tegel akkoord te gaan, was heel plezierig. Met name in zo'n situatie waarbij zowel klant als leverancier geduld moeten opbrengen, is het belangrijk dat er een goed gevoel overblijft. Wij zullen Sanidrome bij ieder die wij kennen aanbevelen.
Beste Ed en Sandra, Wat zijn we blij met jullie prachtige review en wat fijn dat jullie zo tevreden zijn. Heel hartelijk dank voor het vertrouwen en veel genieten gewenst! Team Sanidrōme
Zo super goed geholpen om van diverse verschillende spullen 1 geheel te maken. Kwamen voor plafond, maar hadden we eerder gekomen dan hadden we hier de gehele badkamer aangeschaft. Nogmaals bedankt voor de tijd en aandacht. Sonja Tuijl
Wat ontzettend leuk jouw positieve ervaring te lezen, Sandra! Heel hartelijk dank hiervoor. Succes met jullie mooie badkamer renovatie. Team Sanidrōme
Als iemand mijn ooit vraagt om een goede badkamer specialist dan zal ik Sanidrome Papendrecht als eerste aandragen. Ze denken echt met je mee en de service is op en top. Dank jullie wel voor het mooi aankleden van onze badkamer en jullie adviezen.
Lieve familie Verheul, wat zijn we enorm blij met jullie positieve review en dus ook positieve ervaring. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en we wensen jullie heel veel geluk toe in de nieuwe woning! Team Sanidrōme
Mijn aanvraag voor levering van een op maat gemaakte 3-deurs inbouw-spiegelkast werd binnen een kort tijdsbestek opgevolgd; de offerte had ik al binnen 2 weken. De levering was conform de opgave en was keurig verzorgd. Fijn dat de spiegelkast exact volgend de aangeleverde tekening was gemaakt en dus perfect paste in de opening in de muur. Het eindresultaat is erg fraai geworden en levert een meerwaarde aan onze nieuwe badkamer
Goedemiddag André, Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling! Wij zijn ook enorm blij dat we dit voor jullie mochten maken en hebben genoten van de mooie foto’s die we daarna mochten ontvangen van het geheel. Het is echt prachtig!! We wensen jullie veel genieten toe. Team Sanidrōme
Coornhertstraat 18
3351GE Papendrecht
Sanidrõme Papendrecht is úw badkamerspecialist die u van A t/m Z ontzorgt. Onze kernwaarden: * U wordt van A t/m Z ontzorgd tijdens het verbouwen * U bent verzekerd van vakbekwame badkamermonteurs en tegelzetters en een kwalitatief hoge badkamer * U kunt rekenen op een betrouwbare en persoonlijke service voor, tijdens en na de badkamerverbouwing. * Één aanspreekpunt en alles onder één dak. Dat werkt niet alleen snel en efficiënt, maar ook nog eens erg prettig. Als er bijvoorbeeld ergens een muurtje gebouwd moet worden of een wandje gestuukt, zorgen wij ervoor dat dat geregeld wordt. Nergens draaien wij onze hand voor om. Wij zijn er voor u. Tot ziens bij Sanidrõme Papendrecht!
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.