Er is gevarieerd aanbod van sportlessen en trainingsmogelijkheden. X-fitt vind ik goed. De lessen bodypump, bodyshape en Pilatus’ zij top. Niveau van sommige docenten kan beter. Ik vind het gebouw een stuk minder. Oudbollig en sfeerloos. De reden dat ik nog niet aan spinning heb gedaan is vanwege de bedompte ruimte. Koffie is lekker. Leuke en aardige bezoekers en personeel.
Beste Esther, Beadnkt voor jouw review en feedback. Team Physique
Ben overgestapt naar de fysio van Physique, omdat ik na mijn heupoperatie (nieuwe heup) ergens anders niet goed werd begeleid met oefenen. Dit heeft me al snel verder geholpen in mijn revalidatie. Ook fijn dat mijn sportabonnement nog even op pauze staat omdat ik een fysio abonnement heb gekregen.
Beste Bertie, Fijn dat je zo tevreden bent en dat je verder bent gekomen met de revalidatie. Tijdens jouw fysiobehandelingen wordt jouw sportabonnement stop gezet en mag je gratis gebruik maken van de fitnessfaciliteiten om nog beter te kunnen revalideren. Goed om te vernemen dat je hier gebruik van maakt. Sportieve groet, Team Physique
Zal fijn zijn als er meer aanbood van groep lessen zal komen, Zoals body attack en body combat. Daarnaast misschien body step?
Beste Yonina, Bedankt voor je positieve review. Het aanbod van groepslessen wordt periodiek geëvalueerd door ons team. Hierbij nemen we wensen van klanten mee bij onze beslissingen om wijzigingen in ons rooster door te voeren. Op dit moment bieden we meer dan 80 groepslessen in de week aan zodat er voor iedereen wel wat bij zit. Indien wij bijvoorbeeld merken dat een les heel erg populair is of te vol is, dan zullen we ook overwegen om er een les bij te doen. Zo hebben we in de winter vaak extra spinninglessen. Op dit moment hebben we nog geen plannen om Body attack of Body combat toe te voegen. Maar wellicht veranderd dit als we meer vraag krijgen. Sportieve groet, Team Physique
Leuk sportschool met een goede sfeer en leuke groepslessen
Ik ervaar het als prettig dat er vakkundig personeel, m.n. ook een aantal fysiotherapeuten werken. Wat minder prettig is dat je ook in een groep niet gemist wordt, dat de fysiotherapeut geen contact zoekt als je wekenlang niet komt opdagen. De accommodatie en dan vooral sanitair en kleedkamers zijn niet meer van deze tijd, voor deze prijzen verwacht je daar ook wat minder charme uit de vorige eeuw. Maar vooral vind ik het onbegrijpelijk dat de openingstijden in het weekeinde zo beperkt zijn en je niet eens op een zondag- of zaterdagmiddag kunt sporten.
Beste Rosi, Bedankt voor je review en jouw feedback. Jouw feedback zullen we zeker mee nemen in onze afwegingen om verbeteringen door te voeren. Ieder jaar investeren we o.a. veel geld in het verbeteren van onze faciliteiten. Ik kan je alvast verklappen dat we eind oktober starten met een verbouwing van de horeca en entree. Voor een sneakpreview hoe het er uit gaat zien kijk je de filmimpressie op: https://youtu.be/cZR2JzVK1UI. Ook volgend jaar zullen we weer plannen maken voor weer andere verbeteringen. Wellicht dat een van de door jouw aangedragen punten dan op de agenda staat. We zijn in ieder geval blij dat je tevreden bent over ons personeel. Het niet opmerken van jouw afwezigheid kan uiteraard gebeuren. Onze fysiotherapeuten zijn altijd erg betrokken bij onze cliënten. Jammer dat dit in dit specifieke geval niet tot zijn recht kwam. We nemen jouw feedback dan ook mee om de betrokkenheid nog meer te verbeteren. Met sportieve groet, Team Physique
Ik mis de namen van de medewerkers. Kan er een fotobord komen of de medewerkers een naamkaartje geven. Wat ik niet zie is of het personeel in de gaten houdt wat iedereen doet. Maar bij een vraag is het personeel behulpzaam.
Beste Miriam, Bedankt voor jouw positieve review. Een smoelenboek hebben we online staan op https://www.physique.nl/informatie/ons-team-physique-arnhem/ en voor de fysiotherapeuten op: https://fysiophysique.nl/over-ons/ons-team/. Jouw idee voor een fotobord en naamkaartjes is een leuk idee. Bedankt hiervoor. We gaan zeker overwegen om hier iets mee te doen. Sportieve groet, Team Physique
Ik sport nu zo'n 20 jaar bij Physique. Wij doen dit in groepsverband dus is er een beetje sociale controle als je niet komt. Er is wel een redelijk verloop van trainers. Daar wen je echter aan., ieder heeft zijn eigen stijl en dat maakt het variërend. Al met al ben ik tevreden en zal zolang mìjn maatjes blijven ook blijven.
Beste Joep, Hoe bijzonder is het als je kan zeggen dat je al 20 jaar bij ons sport. Dit zegt iets over jouw sportiviteit, maar het is ook het mooiste compliment die we kunnen ontvangen. Al 20 jaar! En het mooie is dat we nog veel meer klanten hebben die van het eerste uur bij Physique zijn. Dit koesteren wij en we hopen dat jij en jouw maatjes nog vele jaren bij ons blijven sporten. Bedankt voor jouw positieve referentie. Met sportieve groet, Team Physique
Fysio: Eerst verkeerd dossier aan mij gekoppeld dus een rommelige start. Tweede behandeling ging beter. Groepsles: heel veel invallers afgelopen weken. Niet fijn
Beste Esther, Bedankt voor je mooie cijfer die je ons geeft. Jammer dat er wat bij de eerste afspraak mis is gegaan. We doen ons best om alles zo goed mogelijk voor de klant te regelen. Gelukkig hebben we onze fout goed gemaakt en ben je tevreden over het vervolg. Ook onze groepslesinstructeurs hebben wel eens te maken met ziekte of andere redenen waardoor ze de les niet kunnen geven. Helaas ontkomen wij er niet aan dat er dan een tijdelijke invaller wordt ingezet. We proberen dit zo veel mogelijk tot een minimum te beperken door met vaste instructeurs te werken die een langdurige werkrelatie met ons aan gaan. Sportieve groet, Team Physique
leuk om er te sporten, prettige lessen. ben met name heel tevreden over yoga van Sylvia het lukt me niet cijfers te geven, maar ik wil zeggen dat ik heel tevreden ben over de sportschool dus wat mij betreft een 8
Beste Frans, Bedankt voor het mooie cijfer van een 8! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent. Sportieve groet, Team Physique
Fijne rustige sportschool met goede groepslessen en een prettige sfeer! Mis alleen een koude douche om aan t eind mee te eindigen....
Beste Ruda, Bedankt voor jouw positieve review. Een koude douche is er inderdaad niet. Als we merken dat hier meer behoefte aan is, dan zullen we dit zeker meenemen bij het doorvoeren van verbeteringen in de toekomst. In ieder geval goed dat je een koude douche nodig hebt. Dit geeft wel aan dat je serieus aan het sporten bent. :-) Sportieve groet, Team Physique
gericht en prima dienstverlening
Beste Rob, Bedankt voor deze prachtige review. Wij vinden en zeggen dat we persoonlijke aandacht geven, maar dan is het toch fijn als dit ook bevestigd wordt. Nogmaals bedankt. Hier doen we het echt voor! Met sportieve groet, Team Physique
Zie hierboven
was kort
Fijne sportschool al zou ik het fijn vinden als een aantal groepslessen vaker gegeven zouden worden en misschien ook in de ochtend. Waaronder body shape en mix en shape.
Punt één is kwaliteit ! Dat betekent apparatuur, dat betekent ruimte, dat betekent deskundigheid, dat betekent betrokkenheid en samen met dat alles: vriendelijkheid en sfeer. En dat is er in overvloed. En concurrentie is er zat.
Goede uitleg en begeleiding
Beste John, Bedankt voor jouw positieve review. Sportieve groet, Team Physique
Intake vriendelijk maar duidelijk een minder ervaren kracht, geen sporttrainer Jammer dat jullie in deze enquete maar een beperkt aantal vragen stellen en dat een 7 geven niet mogelijk is. Dat beperkt de mogelijkheden om er echt van te leren
Beste Julia, Bedankt voor jouw review. Het is mogelijk om ook een halve ster te geven en dus ook een 7. We hebben gekozen om slechts een paar vragen te stellen zodat het invullen niet veel meer tijd kost dan 1 minuut. Bedankt voor jouw feedback. Met sportieve groet, Team Physique
De bokszakken zijn aan vervanging toe, verder was de les erg goed en de mensen zijn erg vriendelijk.
Beste Werner, Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat je ons zo positief beoordeeld. Als spullen stuk zijn worden ze direct (zo snel als mogelijk) vervangen. We gaan de bokszakken dus zeker controleren. Met sportieve groet, Team Physique
Ik heb verschillende groepslessen gevolgd. Alle werden met kunde en enthousiasme gegeven.
Een 10! Heel erg bedankt voor jouw super positieve review. Sportieve groet, Team Physique
Ik heb een onbeperkt abonnement en kom bijna dagelijks bij Physique uitsluitend voor de groepslessen. De sportschool ervaar ik als zeer prettig met klantvriendelijke instructeurs. Door het grote aanbod, krijg je de kans om verschillende lessen te volgen. En ik vind het ook fijn dat de sportschool dichtbij mijn huis is. Ik heb gelezen dat er een verbouwing aankomt bij de entree. Misschien een idee om smoothies te verkopen in de toekomst?
Een 10! Wauw, bedankt! We zijn blij dat je ons grote aanbod van groepslessen kan waarderen. We gaan inderdaad eind oktober starten met een verbouwing. Hierover ontvangen alle leden uiteraard nog meer info. Voor een sneakpreview hoe het er uit gaat zien kun je een impressiefilm bekijken op: https://youtu.be/cZR2JzVK1UI Je tip van smoothies zullen we meenemen bij het verder verbeteren van de horeca. Dus wellicht kun je in de toekomst genieten van verse smoothies. Met sportieve groet, Team Physique
zeer deskundige begeleiding
Beste Frans, Bedankt voor het mooie cijfer. Een 9! Nog veel sport plezier bij Physique. Sportieve groet, Team Physique
2 x Summer X-fitt gedaan en dat is mij goed bevallen. Wel prijzig.
Beste Timo, Bedankt voor jouw review. Prijs / kwaliteit hechten we veel waarden aan. We zijn blij dat je de kwaliteit goed beoordeeld. We proberen altijd een eerlijke prijs te rekenen voor de kwalitatieve begeleiding die we bieden. Team Physique
Alles is goed georganiseerd, begeleiding is professioneel
Beste Wim, Een 9. Fantastisch! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. We wensen je nog vele jaren sportplezier bij Physique. Hartelijke groet, Team Physique
Vriendelijk personeel, zeer goede workout begeleiding en leuke groepslessen.
Bedankt voor jouw review. Team Physique
Zie hier boven
Beste Eveline, Bedankt voor je positieve review. We blijven werken aan het verbeteren van onze accommodatie. Zo hebben we bijvoorbeeld onlangs nog de groepsles zaal/ danszaal onder handen genomen en eind oktober starten we met de verbouwing van de receptie en horeca gedeelte. En zo wordt ons centrum elke keer beter en mooier. En wil je alvast weten hoe het na de verbouwing gaat worden. Kijk dan op: https://www.youtube.com/watch?v=cZR2JzVK1UI voor een videoimpressie. Team Physique
Beukenlaan 19
6823MA Arnhem
Physique preventiecentrum BV is dé specialist in Arnhem voor PT, Fitness, Groepslessen, Fysiotherapie en Leefstijl. Wij werken met een multidisciplinair team dat bestaat uit: sportartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, leefstijlcoaches, sportinstructeurs en personal trainers. Wij begeleiden jou optimaal en staan voor resultaten. Wat je doel ook is: afvallen, meer spierkracht en/of conditie. Ook bij medische beperkingen kunnen we je professioneel begeleiden met jouw sport en gezondheidsdoelen. Verder geldt bij Physique; - 7 dagen per week open; - Trainen en sporten in een klimaat beheerste omgeving; - Meer dan 80 groepslessen per week. Ervaar het zelf met een gratis proefweek.