Zowel de PA als voedingsdeskundige, Jan, scout, zijn goede begeleiders in het traject. Ze denken goed mee en passen het advies op persoonlijke wens/doel goed aan! Zeker aanrader!
Hi Xander, Bedankt voor dit mooie cijfer en dat je ons ook bij andere kan aanraden. Team Physique
Super fijne sportschool met goede begeleiding. Enige war ik een min punt vind. Is dat wij al meer dan 1 jaar met een vaste groep op dezelfde tijd sporten. Mij lijkt het beter dat jullie dan eerst vragen aan de groep of ze door willen sporten i.p.v. alles open gooien terwijl heel veel van ons het niet wisten. Waardoor we nu tijdje niet mrt elkaar gesport te kunnen hebben. Wat we allemaal erg jammer vinden. Hopelijk word nu eerst gevraagd of we door willen voordat die open gegooid word zonder dat wij het wisten. Verder echt super tevreden. Leuke trainers leuke gevarieerde lessen.
Beste Patricia, Bedankt voor jouw positieve review. We blijven ons best doen om te voldoen aan de wensen van onze leden, waaronder ook het doorzetten van een vaste sportgroep. Aarzel dus niet om in de toekomst jouw wensen voor een vervolgtraject of doorsporten bij jouw trainer, coach of bij de receptie neer te leggen. Team Physique
Sinds januari 2018 sport ik bij Physique en ben daar uiterst tevreden. over. Ik had al langere tijd geen zin meer om het zelf te bedenken dus de groepslessen zijn voor mij een uitkomst!
Beste Corriene, Een 9! Bedankt voor jouw bijzondere waardering. We zijn blij dat je zo tevreden bent. Met een aanbod van meer dan 80 groepslessen in de week zit er eigenlijk altijd wel wat bij wat leuk is! Team Physique
Alles goed
Beste Wil, Wauw, een 10 als beoordeling. Hier doen we het voor. Heel erg bedankt. Met sportieve groet, Team Physique
Het is te duur.. voor mij.
Beste Ben, Bedankt voor jouw positieve beoordeling en dat je ons kan aanbevelen. Jammer dat prijs een reden is geweest om niet door te gaan. Voor de persoonlijke begeleiding proberen we een zo eerlijk mogelijk prijs door te berekenen. Hierbij staat de prijs / kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. Sportieve groet, Team Physique
Prettige sportschool in de zin van mogelijkheden.
Bedankt voor jouw positieve review.
Vriendelijk deskundig efficient
Beste Simone, Een 10! Bedankt voor jouw enorme waardering. Fijn dat je ons kan aanbevelen en bedankt dat je even de tijd hebt genomen om deze review in te vullen. Sportieve groet, Team Physique
Ik kom altijd met veel plezier omdat men daar altijd uiterst vriendelijk is. Ik heb les van Yuki die heel erg goed en lief is.
Beste Rien, Wauw, een 10! Bedankt. Met sportieve groet, Team Physique
Gezellige sportschool, gezellige medewerkers, echter wel een matig aanbod in diverse groepslessen, xfitt pro zonder goede vervanging en communicatie ineens gestopt, aantal goede trainers gestopt daardoor is het niveau wat gedaald, Jan, Scout, Brecht en Lars zijn erg goed! Ik vind het prettig dat de sportschool wat kleiner is, zorgt ervoor dat je sneller dezelfde mensen tegenkomt wat zorgt voor een fijne sfeer
Beste Ingrid, Bedankt voor jouw review. Leuk dat je benadrukt dat er zo'n fijne sfeer is. We proberen het groepsles aanbod als ook de verschillende beweegprogrogramma's zo goed mogelijk op de wensen van onze klanten af te stemmen. Zo hebben we voor ieder wat wil met meer dan 80 groepslessen per week. In opvolging van X-Fittt hebben we diverse mogelijkheden. Ook hebben we sinds kort een vrouwenchallenge. Fijn dat je zo tevreden bent over onze vaste sportinstructeurs. Helaas moeten we ook wel eens een personeelslid laten gaan omdat ze andere kansen willen benutten. Maar als je langer bij Physique sport zul je ook ervaren dat deze gezonde doorstroom van personeel er voor zorgt dat we ook weer nieuwe kansen bieden aan andere werknemers. En als een nieuw personeelslid door onze selectie komt kun je van ons aannemen dat dit wederom een topper is. Met sportieve groet, Team Physique
Goede begeleiding door Yuki. Gevarieerd oefenaanbod/instructie. Goedgemutst, attent, aandacht voor achterblijvers, deskundig.
Wow, een 10! Wat een complimenten! Bedankt hiervoor. We geven jouw complimenten door aan Yuki, jouw vaste fysiotherapeut. Team Physique
Was snelheid was te hoog
Bedankt voor jouw review.
Ik zat zelf niet zo goed in m'n vel heb maar een training gedaan
Bedankt voor je beoordeling.
zeer tevreden met de mensen die er werken en je behandelen
Beste Martie, Een 9! Fijn dat je zo positief bent over ons bedrijf. Sportieve groet, Team Physique
Ik sport 2 maal per week en voel me fit.
Bedankt voor jouw positieve review.
goed georganiseerd. g-gym. jammer genoeg soms nog wel eens wachttijden.
Een 10! Wat een fantastische beoordeling. Bedankt. De wachtrij bij eGym is als het goed is beperkt tot hooguit een paar minuten. We horen hier weinig klachten over. Goed dat je het door geeft. We houden het in de gaten. Sportieve groet, Team Physique
Originele beoordeling
goed georganiseerd. g-gym. jammer genoeg soms nog wel eens wachttijden.
Fijne plek om te sporten, lager gehalte “kijk mij eens” en ruimte voor iedereen om de eigen ambities waar te kunnen maken. In piekmomenten is cardio apparatuur overvol waardoor fatsoenlijk opwarmen of afkoelen en toch binnen beoogd tijdsbestek wordt bemoeilijkt. Parkeergelegenheid neemt al enige tijd af doordat ook zwembad en voetbal dezelfde plekken willen gebruiken. In- en uitrit langs het zwembad geeft maar 1 rijrichting wanneer aan beide kanten geparkeerd kan worden. Dit geeft problemen met twee naderende auto’s uit tegengestelde richting.
Beste Eline, Bedankt voor jouw review. Piekmomenten bij cardio kunnen voorkomen. Er zijn een aantal cardio apparaten die erg populair zijn. Toevallig de cardioapparaten waarbij je geavanceerde mogelijkheden hebben op een TV. Je kunt er zelfs op Netflixen met je eigen Netflix account. Niet vreemd dat juist deze erg populair zijn. :-) Maar we houden de drukte in de gaten en nemen dit mee bij beslissingen om cardio apparatuur te vervangen of erbij aan te schaffen in de toekomst. Zo proberen we een zo evenwichtig mogelijk aanbod te hebben van cardio apparatuur nu en in de toekomst. Het zwembad wordt vernieuwd naar Physique. Toch is parkeren vooralsnog geen probleem bij Physique. Er zijn over het algemeen voldoende gratis parkeerplekken en er is ook nog uitwijkmogelijkheid naar een aparte parkeerplek op Sportpark Valkenhuizen. Het klopt dat er 's avonds wel eens aan beiden zijden wordt geparkeerd van de weg waardoor je even moet wachten bij doorrijden. Dit is echter alleen als er veel bezoekers voor het zwembad zijn. Sportieve groet, Team Physique
Relaxt, goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden
Beste Ingrid, Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Team Physique
Je kan prima je eigen rondje "draaien". De spontane ondersteuning is minder dan een paar jaar geleden. B.v. fouten die je bij die de oefening doet worden niet meer gecorrigeerd.
Beste Frank, Bedankt voor je beoordeling. Physique probeert al haar leden zo goed mogelijk te begeleiden en corrigeren van houding hoort hier ook bij. Helaas lukt dit niet altijd, maar we nemen graag jouw persoonlijke trainingsschema met je door. Hiervoor kun je een afspraak inplannen bij de receptie en dan loopt een sportinstructeur met je mee en neemt hij of zij alles met je door. Ook kunnen we dan je trainingsschema waar nodig updaten op basis van jouw meest recente doelen die je wilt bereiken. En dit is geheel gratis, dus aarzel niet om hier gebruik van te maken. En nogmaals bedankt voor de positieve review. Team Physique
Lessen gaan altijd door. Fietsen met wat meer data zou wel leuk zijn. Altijd gezellig en fanatiek
Beste Arthur, Bedankt voor jouw positieve review. Team Physique
Fijne sportschool met goede apparatuur. De sfeer is rustig. Altijd medewerkers in de zaal die je om hulp kan vragen als dat nodig is. De E-gym is een goede manier om te trainen. Wel zou het fijn zijn als de openingstijden in het weekend verruimd zouden worden.
Beste Casper, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent over Physique en de begeleiding. Jouw wens voor het uitbreiden van de openingstijden nemen we uiteraard mee bij toekomstige beslissingen om onze dienstverlening te verbeteren. Team Physique
Een fijne sportschool met veel aanbod van groepslessen. Er hangt een fijne en ongedwongen sfeer. Echt een pluspunt dat je er ook terecht kan bij de sportarts en fysiotherapie. Leuke small group trainingen waarbij je veel aandacht krijgt omdat het in een kleine groep van maximaal 6 gegeven wordt. Echt een aanrader! Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Bedankt voor je positieve reactie.
Beukenlaan 19
6823MA Arnhem
Physique preventiecentrum BV is dé specialist in Arnhem voor PT, Fitness, Groepslessen, Fysiotherapie en Leefstijl. Wij werken met een multidisciplinair team dat bestaat uit: sportartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, leefstijlcoaches, sportinstructeurs en personal trainers. Wij begeleiden jou optimaal en staan voor resultaten. Wat je doel ook is: afvallen, meer spierkracht en/of conditie. Ook bij medische beperkingen kunnen we je professioneel begeleiden met jouw sport en gezondheidsdoelen. Verder geldt bij Physique; - 7 dagen per week open; - Trainen en sporten in een klimaat beheerste omgeving; - Meer dan 80 groepslessen per week. Ervaar het zelf met een gratis proefweek.