M. van der Heide en zijn team hebben ons super geholpen met duidelijke uitleg, snelle installatie en

"Super geholpen door M. van der Heide en het team!" We zijn echt super blij met hoe alles is gegaan. M. van der Heide legde alles duidelijk uit, en we voelden ons meteen op ons gemak. Geen moeilijke praatjes, gewoon eerlijk en duidelijk. De installatie ging snel en netjes, en nu wekken we onze eigen stroom op. Echt een topbedrijf dat weet wat ze doen. Als je zonnepanelen overweegt, zou ik ze zeker aanraden!

Top Service

Probleem was snel verholpen

Snel geholpen en goed opgelost

Onze app gaf aan dat de installatie niet communiceerde. Telefonisch contact gehad en daarna het storingsformulier ingevuld. Binnen een uur kreeg ik het bericht dat men had meegekeken en het probleem was opgelost. Super service.

Aftersales-support is top.

Mijn eerste ervaring met Sunforce en dan voornamelijk de hoofdaannemer HSB van onze nieuwe woning was en is eigenlijk waardeloos geweest. Maar uiteindelijk tot een compromis gekomen. Daar kon Sunforce wel/niet wat aan doen, maar dat was 2.5jr terug. Inmiddels leveren onze panelen mooi wat KWH's per jaar op, tot een maand terug. Ineens gaf de app een storing aan, welke contact met de installateur noodzakelijk achtte. De servicemedewerker heeft mij perfect geholpen en uiteindelijk binnen 2 wkn is het euvel verholpen. Alle 13 optimizers zijn vervangen door een fabrieksfout hierin, de mannen werkten netjes en hebben het dak zonder restjes weer opgeleverd. Het is omdat de eerste ervaring iets minder was 2.5 jr terug anders hadden ze nu de volledige 5 sterren ontvangen.

snel, vakkundig, vriendelijk en effectief

op een snelle en vakkundige manier mijn wifi verbinding met de omvormer weer verbonden

Zelfs na 7 jaar wordt er nog kostenloos een optimizer vervangen. Deze zet ik er zelf in en Marco werkt het sysyteem weer bij zodat alles in de app weer werkt. Klasse!

Snelle service

Zeer snelle telefonische reactie op de storingsmelding. Probleem was gelukkig makkelijk zelf op de lossen.

Snelle en duidelijke service

Storing zakken van het paneel verholpen. Ook een defecte dakpan vervangen.

Zeer tevreden over snelle opvolging naar tevredenheid.

Probleem naar tevredenheid opgelost. Snelle opvolging en prima communicatie.

Tevredenheid

Sunforce is klantvriendelijk en technisch accuraat. Storingen worden zorgvuldig opgepakt en verholpen.

Defecte omvormer snel en vakkundig vervangen en inwerking gesteld. Nette monteurs. Prima job

Uitmuntende service

Probleem: Nieuw modem, oude omvormer met ingewikkelde bediening. Veel gepuzzel met het online krijgen van de omvormer. Ten einde raad Sunforce gemaild en om hulp gevraagd. Nog dezelfde dag tot volle tevredenheid opgelost.

Topservice

Na telefonisch contact met sunforce,omdat mijn panelen niet meer terugleverde werd er gelijk actie ondernomen door Marco. Hij heeft een update gedaan en alles opnieuw gekoppeld waarna het systeem weer perfct werkt. Hartelijk dank hiervoor. Echte topservice.

Goede communicatie en snelle vervanging

Mijn omvormer bleek defect. Is na melding zo spoedig mogelijk vervangen.

Zeer snelle service

Een storing in het systeem zeer snel opgelost, reactie op bericht was snel en de monteur ook binnen een paar dagen ter plekke. Super

Snelle service

Snelle service, ik bedoel hiermee het plaatsen van de omvormer, wat zegge en schrijven 15 minuten heeft geduurd. De kosten hiervoor is 175€ wat toch zeer rijkelijk beloond is. Dit verdient zeker geen 5 sterren is toch een groot minpunt! Ondanks de vriendelijke service telefonisch en aan de deur!

Erg goed

Het contact met Marco verliep uitstekend. De beller is sneller, hij gaf zelf aan dat mailen niet altijd de juiste weg is als iets oplossen wat langer duurt. En hij heeft de omzetting van het account naar hun erg goed begeleid. Complimenten dus.

Top. Service zoals het hoort

Storing gemeld. Direct actie.

Snelle service en duidelijke afspraken!

Mijn installateur van de panelen in 2019 was inmiddels gestopt. Via de site van de fabrikant bij Sunforce uitgekomen. Deze wilden en konden mij snel helpen!

Goede service, snel contact

Recentelijk voor het eerst een storing gehad in de installatie, bleek in de meterkast te zitten, maar met hulp van Sunforce snel opgelost. Prima klantenservice, snel contact, goede na service.

Fijne nazorg, ook al is het 4 jaar later!

Na bijna 4 jaar een defecte omvormer in mijn installatie. Even gemaild naar Marco, kreeg al snel een bericht terug en ondanks dat de garantie via de fabrikant moest lopen, ging hij er zelf ook even achteraan. Erg fijn aangezien het voor mij niet zo duidelijk was hoe en wat met de fabrikant.

Begin van de week stopte mijn Solis-omvormer met terugleveren. Ik heb even afgewacht of het misschien een incident was, maar na 2 dagen stond de omvormer nog steeds in storing (no-grid). Toen maar gebeld naar Sunforce en daarna het formulier ingevuld. De volgende dag werd ik gebeld en is het probleem duidelijk geworden: de AC-aansluiting bleek verbrand te zijn. Sunforce heeft me telefonisch geholpen bij het afkoppelen van de omvormer. Vanmorgen ben ik naar Sunforce gereden en hebben ze de aansluiting van de omvormer vervangen en me een nieuwe steker meegegeven (klaar terwijl u wacht). Thuis heb ik de steker vervangen. Alles werkt weer. Ze hebben hiervoor geen kosten in rekening gebracht. Kortom: prima service. Hartelijk bedankt.

Monteurs waren goed geïnformeerd dat er een kind lag te slapen, ondanks dat de werkzaamheden op het dak zijn was het fijn dat ze zachtjes deden Monteurs waren ondanks de taalbarrière bereid om de werkzaamheden uit te leggen ,alles ging correct

Storing snel verholpen

30-4 ontdekt dat omvormer zonnepanelen niet werkte. Sunforce gebeld. Door een dame keurig netjes te woord gestaan. Verschillende dingen geprobeerd maar omvormer bleef “dood” . Vanochtend heeft sunforce op afstand controle uitgevoerd plus een update gedaan. Alles werkt weer. Hartelijk dank medewerkers. Top.

Goede service!!

Snel en goed geholpen naar aanleiding van een storingsmelding!

Polderweg 16 A

1146 AA Purmerend

085 2379100

Over Sunforce

Sunforce is de specialist voor iedereen die een zonne-energiesysteem wil aanschaffen. We monteren niet alleen zonnepanelen, ook voor een thuisbatterij of laadpaal kun je bij ons terecht. Ga over op zonnestroom en bespaar op je energierekening! De beste oplossing van A tot Z Al tientallen jaren biedt Sunforce de zonnestroomoplossing die het beste bij je past. Ons team regelt alles van A tot Z. Allereerst kijken onze adviseurs welk systeem het beste bij je past. Vervolgens ontvang je een advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en je energieverbruik. Daarbij houden we ook rekening met zaken waar je misschien niet zo snel aan denkt. Daarna maken we een helder ontwerp met een duidelijke prijsopbouw, leveren we alle spullen én installeren we het complete systeem. Alles onder één dak: dat schakelt snel en houdt het overzichtelijk. Na de installatie zorgen wij ervoor dat deze wordt aangesloten op de monitoringsapp van de leverancier. Hiermee kun je gemakkelijk de werking en de opbrengst van jouw zonnepanelen volgen. Klantenservice Als je zonne-energiesysteem is geïnstalleerd kun je starten met het opwekken van je eigen duurzame energie. Het kan natuurlijk dat je nog vragen hebt over jouw installatie. Onze afdeling Service staat klaar voor al je vragen over je zonne-energiesysteem. Onderhoud De aanschaf van zonnepanelen is een lange termijn investering. Je wilt natuurlijk dat je zonne-energiesysteem zo lang mogelijk optimaal blijft presteren. Om een kwalitatief hoogwaardig en rendabel zonnesysteem te waarborgen, biedt Sunforce een pakket onderhoudsdiensten voor het onderhoud aan. Zo kun je zorgeloos en optimaal profiteren van de zonnestroom die door je installatie wordt opgewekt.