Keurig en vakkundig bedrijf

Keurig en vakkundig. Komen afspraken na en werken met de beste producten en monteurs. Je hoeft pas te betalen als alles naar behoren werkt.

deskundig en vlot geïnstalleerd

Brochures zijn duidelijk, ook de opties worden goed omschreven. de installatie ging vlot en was in een paar uur klaar. medewerkers kwamen deskundig over. zelfs de stofzuiger werd gebruikt om alles keurig netjes op te ruimen. Kortom, ik ben tevreden.

achteraf prima geholpen

montage prima verlopen maar ik zou bericht krijgen met inlog code helaas niet gehad na een week hans zijp gebeld toen jullie tel nr gekregen vriendelijke dame aan de telefoon gehad en nu alles prima geregeld zowel op de laptop en mobiel vriendelijk bedankt voor de goede afhandeling Peter Bank

Alleen jammer dat de omvormer ruim een week later is geinstalleerd , deze was niet aanwezig bij het monteren van de zonnepanelen.

Keurig gemonteerd en mooi afgewerkt.

De gehele installatie is keurig gemonteerd zowel binnen de omvormer zo ook de zonnepanelen en mooi afgewerkt.

Traject uitstekend verlopen

Bij Sunforce een marktconforme offerte ontvangen. Begeleiding en voorbereiding per mail duidelijk beschreven. Op de dag zelf is de installatie snel en vakkundig uitgevoerd, geen overlast of schade. De dongel van de omvormer werkte niet goed en deze is binnen enkele dagen vervangen en nu via de app een mooi overzicht. Wij zijn heel tevreden hoe het is verlopen.

Prima voorbereiding en uitvoering van het geheel

goed!

Zeer betrouwbaar en goed geïnformeerd

Ik heb de samenwerking als betrouwbaar ervaren en vooral ervaren dat de adviezen en informatie over de te installeren panelen zeer goed was, De Installatie zelf was snel gedaan maar ook hier, duidelijk, netjes en ook goed geïnformeerd. Rene Brijker

geweldig en netjes

zeer positief met de monteurs alles naar tevredenheid en werkt prima

vriendelijk en breidwillig personeel

positief

Uitstekend gedaan met vriendelijke medewerkers

Snel en vakkundig geplaatst

Professioneel en correct bedrijf

Nette en duidelijke offerte, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en plaatsing. Plaatsing is prima door monteur Gerard uitgevoerd. Zeer tevreden over nette afwerking van de bekabeling en aansluitingen. Kortom alles netjes werkend! Vanaf nu Kilowatturen scoren!

Top service!

Zonnepanelen zijn naar a tevredenheid geplaatst. Installateur Gerard begrijpt zijn vak volledig. #laatdezonmaarschijnen

Prettige en deskundige installateur

Voor vragen kun je bij Sunforce terecht en wordt daarbij steeds vakkundig geholpen.

Helaas was mijn omvormer kapot gegaan. De medewerkers van sunforce hebben ervoor gezorgd dat er snel een nieuwe omvormer werd geïnstalleerd. Goede service dus.

Prima adequate service geleverd.

Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Keurig ingepland op een zo kort mogelijke termijn. Alles netjes afgerond en werkend opgeleverd.

Prettig en deskundig

Ondanks dat Sunforce niet mijn installatie heeft geïnstalleerd was men bereid om de mijn gevraagde service te verlenen. Het contact is door mij als duidelijk en prettig ervaren. De verleende service was top. Het heeft mij doen besluiten om het contact met de oude installateur op te verbreken en Sunforce nu als relatie/servicepunt te beschouwen (frisse nieuwe start).

betrouwbare leverancier met goede afspraken.

Nette overzichtelijke offerte, goede prijs kwaliteit verhouding, levering en plaatsing op tijd.Plaatsing wordt uitgevoerd door derden, ( erkend bedrijf) plaatsing op het dak prima, plaatsing omvormer heeft wat aandacht nodig. Tevreden, snelle werking app. voor monitoring

Het lijkt me allemaal goed te zijn verlopen

De 6 panelen waren snel gelegd en de mannen Daan en Mark, maar ook Bart die al eerder hier was gekomen om alles te verkennen, waren heel prettig in de omgang!

Professioneel, snel en betrouwbaar

... en met een perfect back office.

Alles goed en snel geregeld

Duidelijk aangeven hoe alles ging verlopen en zo verliep het ook.

goede service, matige gebruik/verbruiksinformatie

Installatie ging prima. De site en de app geven matige informatie.

werkzaamheden na tevredenheid uitgevoerd

De mannen die de installatie hebben geplaatst waren kundig en heel vriendelijk.

Opvolging en initiatief vanuit Marco! met een zeer effectieve ondersteuning!!

Service call cleared and fixed within 60 seconds! Marco = goud waard voor Sunforce, maar ook voor haar klanten!

Prima geïnstalleerd.

Prima werklui!

Polderweg 16 A

1146 AA Purmerend

085 2379100

Over Sunforce

Sunforce is de specialist voor iedereen die een zonne-energiesysteem wil aanschaffen. We monteren niet alleen zonnepanelen, ook voor een thuisbatterij of laadpaal kun je bij ons terecht. Ga over op zonnestroom en bespaar op je energierekening! De beste oplossing van A tot Z Al tientallen jaren biedt Sunforce de zonnestroomoplossing die het beste bij je past. Ons team regelt alles van A tot Z. Allereerst kijken onze adviseurs welk systeem het beste bij je past. Vervolgens ontvang je een advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en je energieverbruik. Daarbij houden we ook rekening met zaken waar je misschien niet zo snel aan denkt. Daarna maken we een helder ontwerp met een duidelijke prijsopbouw, leveren we alle spullen én installeren we het complete systeem. Alles onder één dak: dat schakelt snel en houdt het overzichtelijk. Na de installatie zorgen wij ervoor dat deze wordt aangesloten op de monitoringsapp van de leverancier. Hiermee kun je gemakkelijk de werking en de opbrengst van jouw zonnepanelen volgen. Klantenservice Als je zonne-energiesysteem is geïnstalleerd kun je starten met het opwekken van je eigen duurzame energie. Het kan natuurlijk dat je nog vragen hebt over jouw installatie. Onze afdeling Service staat klaar voor al je vragen over je zonne-energiesysteem. Onderhoud De aanschaf van zonnepanelen is een lange termijn investering. Je wilt natuurlijk dat je zonne-energiesysteem zo lang mogelijk optimaal blijft presteren. Om een kwalitatief hoogwaardig en rendabel zonnesysteem te waarborgen, biedt Sunforce een pakket onderhoudsdiensten voor het onderhoud aan. Zo kun je zorgeloos en optimaal profiteren van de zonnestroom die door je installatie wordt opgewekt.