Professioneel en goed

Ik dacht dat ik een storing had wat achteraf niet zo bleek te zijn. Sunforce heeft goed geholpen om dit duidelijk te krijgen.

Deskundig bedrijf

Het is een prettig bedrijf vanwege de communicatie, deskundigheid en kwaliteit van de producten. Ook nadat de panelen geïnstalleerd zijn wordt je op een correcte manier geholpen als er vragen of storingen zijn.

Goede communicatie vanaf start tot oplevering.

Er waren verschuivingen in de planning en veranderingen van de te leveren materialen, maar daar ben ik op tijd en correct over geïnformeerd. Bij de plaatsing van de zonnepanelen en omvormer ben ik op de hoogte gehouden van de technieken en de mogelijkheden. Het volgen van de opbrengsten van de panelen via de App moet ik nog uitproberen.

Keurig

Er is alleen een bescherm kapje van de zijkant afgevallen . Groetjes Hans

vakmensen met duidelijke uitleg

Ik ben zeer tevreden over sunforce. Alles is goed en snel gemonteerd en de app werkt goed.Vriendelijke monteurs die ons alles goed hebben uitgelegd.We hebben 8 panelen en laat de zon maar gaan schijnen!!

top

van begin tot eind top. meedenkend personeel. dat werkt lekker.

Goede voorlichting van account manager. De communicatie vond ik iets minder, komt misschien door jullie verhuizing.

Heldere informatie goede afspraken

Goede uitleg, snelle plaatsing

Grote letters kunnen klein worden

Verschillende offertes opgevraagd waaronder Sunforce. Kreeg een offerte voor JA Solar zonnepanelen met verschillende opties en was ook de meest voordelige. Ik heb de showroom bezocht en we hebben besloten voor de JA Solar 310Pw all black te gaan. Er is keurig een afspraak gemaakt wanneer de panelen geleverd en gemonteerd gingen worden. Terwijl de voorbereidingen op het dak waren begonnen zag ik op de panelen geen JA Solar staan maar een ander merk nl. Boviet. Ik heb met Sunforce gebeld en men heeft erop gewezen dat in de offerte bij JA Solar de bijzin staat: of een gelijkwaardig zonnepaneel. De kwaliteit en specs zouden volgens Sunforce hetzelfde zijn. JA Solar was op dit moment niet leverbaar en men kon ook niet zeggen wanneer deze er weer zouden zijn. De Bovietjes dan maar laten monteren omdat ik ze op het internet snel kon vinden en iets meer vertrouwen kreeg. Maar het blijft jammer dat Sunforce niet even van te voren heeft laten weten dat er andere panelen zouden komen dan die ik in principe besteld had en mij op dat moment de keus had gegeven. Montage zelf is netjes en vlot verlopen.

Prettig en vakkundig

Netjes gewerkt. Antwoord op al mijn vragen Deskundig

goed bedrijf

ben goed voorgelicht door de afdeling verkoop. het plaatsen ging super ,top monteurs!!! een tevreden klant. fam sonnevelt

Keurig werk afgeleverd!!!!

De twee monteurs die bij ons zijn geweest waren vriendelijk, beleefd en voorkomend. Gezien de werkzaamheden die ze verricht hebben zou je niet anders kunnen zeggen dat er prima werk is afgeleverd. Vrijdag 7 februari geplaatst en zondag 9 februari de storm Ciara direkt te verwerken gekregen maar voorzover wij kunnen constateren zonder problemen.

Vakkundig, klantvriendelijk, snelle levering, keurige afwerking

Zie hierboven.

Prima uitgevoerd.

De plaatsing van de panelen is snel en soepel verlopen. Vriendelijke monteurs.

Prima bedrijf.

Heldere offerte. Snelle levering en nette afwerking

Van A naar Beter of eigenlijk beter gezegd van A naar Zonnepanelen

Kortweg samengevat vond en vind ik de begeleiding vanuit Sunforce bovengemiddeld. Totaal geen druk op het binnenhalen van een opdracht. Eerder het tegenovergestelde was waar, oprecht overkomend advies en begeleiding om tot de juiste keuze te komen. Alle uitspraken en gemaakte afspraken zijn meer dan nagekomen en waargemaakt. Ook aftersales en begeleiding tot op heden is van de buitencategorie. Wat ons betreft: 'Chapeau'

Vlotte installatie door deskundig personeel

Installateurs van HR (Daan en Lars) waren zeer vriendelijk en klaarden de klus in een mum van tijd.

Keurig beschaafde en nette mannen ,mooi op tijd, goede uitleg, kortom zeer prettig. Hebben de zolder stof gezogen maar zijn de trappen vergeten, vandaar net geen 10

Afspraken nagekomen.

Mijn vragen over het systeem werden correct beantwoord en de installatie was snel gebeurd

Prettig geholpen door sunforce vanaf de eerste ontmoeting tot levering van het eindproduct.

Het plaatsen van zonnepanelen is minder duur en ingrijpend dan ik van te voren had kunnen bedenken.

Super snel super goed

Van een duidelijke en zeer complete offerte tot een perfecte plaatsing van de 18 zonnepanelen, heeft het team van Sunforce een top prestatie geleverd. Alles volgens afspraak en super nette monteurs die graag meedenken en snel en vakkundig werken.

Knap werk

Voorwerk en installatie ging als een zonnetje. De monteurs waren razendsnel, aardig en netjes. Binnen een paar uur liep hij al en alles is mooi weggewerkt. Knap gedaan!

Uitstekende service

Eerste gesprek was helder qua uitleg. Ook over kosten en waar je op moet letten. Snelle levering van panelen en installeren. In twee uur was men klaar. Alles netjes achtergelaten en nog instructie gegeven. Heel blij ermee!

zeer tevreden

Alles is zeer netjes en correct gemonteerd door Daan en Jamie. Harde werkers, hebben alles netjes achter gelaten en keurig gewerkt.

van info tot offerte en montage zeer tevreden.

correcte en meedenkende monteurs. snelle montage. BTW teruggave verzorging.

Polderweg 16 A

1146 AA Purmerend

085 2379100

Over Sunforce

Sunforce is de specialist voor iedereen die een zonne-energiesysteem wil aanschaffen. We monteren niet alleen zonnepanelen, ook voor een thuisbatterij of laadpaal kun je bij ons terecht. Ga over op zonnestroom en bespaar op je energierekening! De beste oplossing van A tot Z Al tientallen jaren biedt Sunforce de zonnestroomoplossing die het beste bij je past. Ons team regelt alles van A tot Z. Allereerst kijken onze adviseurs welk systeem het beste bij je past. Vervolgens ontvang je een advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en je energieverbruik. Daarbij houden we ook rekening met zaken waar je misschien niet zo snel aan denkt. Daarna maken we een helder ontwerp met een duidelijke prijsopbouw, leveren we alle spullen én installeren we het complete systeem. Alles onder één dak: dat schakelt snel en houdt het overzichtelijk. Na de installatie zorgen wij ervoor dat deze wordt aangesloten op de monitoringsapp van de leverancier. Hiermee kun je gemakkelijk de werking en de opbrengst van jouw zonnepanelen volgen. Klantenservice Als je zonne-energiesysteem is geïnstalleerd kun je starten met het opwekken van je eigen duurzame energie. Het kan natuurlijk dat je nog vragen hebt over jouw installatie. Onze afdeling Service staat klaar voor al je vragen over je zonne-energiesysteem. Onderhoud De aanschaf van zonnepanelen is een lange termijn investering. Je wilt natuurlijk dat je zonne-energiesysteem zo lang mogelijk optimaal blijft presteren. Om een kwalitatief hoogwaardig en rendabel zonnesysteem te waarborgen, biedt Sunforce een pakket onderhoudsdiensten voor het onderhoud aan. Zo kun je zorgeloos en optimaal profiteren van de zonnestroom die door je installatie wordt opgewekt.