Snel en netjes gemonteerd.

Van aanvraag offerte, bezichtiging in showroom, antwoorden op vragen tussentijds en plaatsing van de installatie goed begeleid. Monteurs prima vaklui.

slecht

via de woning bouw een woning gekrege met zonnepanelen, van de 6 bleken er maar drie aan gesloten te zijn, de omvormer staat steeds in storing, nu de laatste twee zonnepanelen aangesloten en nu werkt het systeem nog niet zo als het moet, nu al twee maanden bezig om dit euvel te verhelpen. na werkzaamheden werd niet eens gecontroleerd of er wel stroom geleverd werd door de pannelen en of het genoeg was.

Alles super verlopen met de montage en prima informatie vooraf.

Prima !

De montage van de zonnepanelen en installatie heb ik als zeer prettig ervaren, alles is prima gemonteerd door 2 echte vaklui die weten waar ze mee bezig zijn !!! :-)

Snelle en deskundig advies en vriendelijk geholpen. Klasse!

Snelle en deskundig advies en vriendelijk geholpen.

Eén woord volstaat: prima.

Twee mannen*hebben keurig en vlot een omvormer en 6 panelen gemonteerd in iets meer dan twee uur tijd. De uitleg van de Solis omvormer ging voor 80-plussers iets te snel, daarom heb ik behoefte aan de handleiding van die omvormer (die is niet bijgeleverd. *het "voorstellen" lukte door omstandigheden (bel die al dan niet werkte) niet, daarom deze anonieme omschrijving van de elektriciën en zijn maatje. JMV.

Er wordt met je meegedacht. De installatie liep zoals gepland. Voor het aanmelden bij de energieleverancier keurig alle benodigde gegevens ontvangen. En aanmelden voor de app wordt ook netjes voor je geregeld.

duidelijke communicatie, vlotte plaatsing, vriendelijke mensen.

Prima en vlotte opvolging

Zeer positief en de installatie verliep soepel

Top bedrijf

Goede zonnepanelen en professional bedrijf. Echt top met daglicht panelen die bij gewoon weer ook nog best leveren.

Goed bedrijf heldere communicatie

perfect geregeld. in 1 keer netjes aangelegd

de monteurs gingen gelijk aan het werk, werken netjes en zijn correct in de communicatie. de installatie op zolder is keurig aangelegd, op het dak ziet het er ook goed uit. het werkt nu al weer een tijdje en ik ben zeer tevreden.

Wel aardige jongens. Snel gegaan. Goede ervaring.

Goed afspraken nakomen.

Goed contact,verstand van zaken en probleem opgelost.

1 melding gemaakt, je wordt serieus genomen. Goed en duidelijk contact. Afspraak wordt nagekomen. Monteurs werken netjes en correct.

Contact verliep prima per mail of telefoon. Ze houden zich aan de afspraak.

Vakbekwame vriendelijke leverancier van kwaliteitssystemen

Ik heb door Sunforce mijn PV panelen laten leveren en plaatsen. De informatie voorziening was prima de uitvoering en oplevering ging heel vlotjes en is keurig afgewerkt.

2 mannen met vakkennis, snelle en degelijke plaatsing

Vlotte plaatsing, ziet er netjes uit, harde werkers, uitermate vriendelijk, duidelijke uitleg..

Van A tot Z keurig geregeld

Hele proces als uitstekend ervaren. Van offerte tot installatie.

goede vaklui en ruimen alles na de klus keurig op

heel goed

keurige snelle service

alles is nwtjes en snel geplaats door mensen die weten waar ze mee bezig zijn

Goed geholpen

Werd vriendelijk te woord gestaan En storing goed opgelost

Top service

vanaf het moment van aanmelding ging alles perfect. Er kwam iemand thuis en die heeft alles uitgelegd. Na acceptatie hebben ze voor de rest alles geregeld. De dag van installatie ging ook perfect. De monteurs waren erg vriendelijk en ruimde alles netjes achter zich op. (zelfs stof gezogen) Ook de afhandeling na de installatie is echt goed

Snel geholpen en fijn contact

Na een storing met ons zonnenpanelen, direct contact opgenomen met Sunforce. Zij hebben, na eerst zelf wat problem-solving te hebben geprobeerd, de melding direct doorgestuurd om iemand op locatie te krijgen. Na een keine week een afspraak gemaakt en nu na 2 weken al opgelost. Fijn en direct contact, no nonsense.

Aardige jongens die het monteren. Werkt allemaal naar behoren.

Aardige jongens die het snel en netjes geïnstalleerd hebben.

Polderweg 16 A

1146 AA Purmerend

085 2379100

Over Sunforce

Sunforce is de specialist voor iedereen die een zonne-energiesysteem wil aanschaffen. We monteren niet alleen zonnepanelen, ook voor een thuisbatterij of laadpaal kun je bij ons terecht. Ga over op zonnestroom en bespaar op je energierekening! De beste oplossing van A tot Z Al tientallen jaren biedt Sunforce de zonnestroomoplossing die het beste bij je past. Ons team regelt alles van A tot Z. Allereerst kijken onze adviseurs welk systeem het beste bij je past. Vervolgens ontvang je een advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en je energieverbruik. Daarbij houden we ook rekening met zaken waar je misschien niet zo snel aan denkt. Daarna maken we een helder ontwerp met een duidelijke prijsopbouw, leveren we alle spullen én installeren we het complete systeem. Alles onder één dak: dat schakelt snel en houdt het overzichtelijk. Na de installatie zorgen wij ervoor dat deze wordt aangesloten op de monitoringsapp van de leverancier. Hiermee kun je gemakkelijk de werking en de opbrengst van jouw zonnepanelen volgen. Klantenservice Als je zonne-energiesysteem is geïnstalleerd kun je starten met het opwekken van je eigen duurzame energie. Het kan natuurlijk dat je nog vragen hebt over jouw installatie. Onze afdeling Service staat klaar voor al je vragen over je zonne-energiesysteem. Onderhoud De aanschaf van zonnepanelen is een lange termijn investering. Je wilt natuurlijk dat je zonne-energiesysteem zo lang mogelijk optimaal blijft presteren. Om een kwalitatief hoogwaardig en rendabel zonnesysteem te waarborgen, biedt Sunforce een pakket onderhoudsdiensten voor het onderhoud aan. Zo kun je zorgeloos en optimaal profiteren van de zonnestroom die door je installatie wordt opgewekt.