Vakmensen

De installateur kwam optijd op de gemaakte afspraak en de juiste datum. Perfect gelegd en uitgebreide uitleg van de monteur hoe het in de praktijk werkt met het terugleveren van de energie. Nu maar hopen op veel zonuren!!

Prima geregeld en georganiseerd

Prima aanbod en erkende installateur die meedenkt

Alles volgens afspraak

alles keurig volgens afspraak geplaatst. binnen 3 uur lagen de 12 panelen op het dak . alles keurig afgewerkt

klantgericht en nette uitvoering

procedures zijn allemaal netjes verlopen en klantgericht. keurige uitvoering en communicatie

Prima voor elkaar

Vanaf het begin af aan duidelijke communicatie, gemaakte afspraken zijn nagekomen. Prijs was goed

Vakkundig en netjes

Het verkoopgesprek was duidelijk en helder. De installatie ging super snel en vakkundig. Zeer beleefd en netjes.

Zorgvuldig en zoals afgesproken.

Monteurs kwamen op tijd, waren netjes en beleefd. Installatie in 3 uur afgerond, alles netjes en goedverzorgd achter gelaten. Alles werkt.

Goed bereikbaar en vriendelijk geholpen

Ik werd keurig ingelicht en voorgelicht. Bij extra vragen altijd vriendelijk geholpen. Alles volgens planning geregeld. Kortom het bedrijf Sunforce geeft me een prettig en comfortabel gevoel. Hier spreekt een tevreden klant.

Prima!

Keurige snelle installatie.

Uitstekende service bij defecte omvormer

Ondanks in het verleden geen direct contact te hebben gehad met Sunforce (woning namelijk gekocht via ontwikkelaar) , werd ik direct geholpen. Naast een duidelijke uitleg bij het meten en uitwisselen van de omvormer, heeft Sunforce kosteloos een garantieverzoek voor mij georganiseerd en uitgevoerd. Goed contact en een fijne afhandeling van de zaak. Dank Sunforce.

Deskundig en correct!

De dienstverlening bij Sunforce is prima in orde. Alles is duidelijk, vanaf het eerste contactmoment tot aan het installeren van de complete installatie van de zonnepanelen. Wat je met Sunforce afspreekt wordt ook daadwerkelijk nagekomen.

Zoals in de voorbereiding als in de uitvoering is alles perfect gelopen. Bij Sunforce is zeer veel kennis aanwezig voor het optimale gebruik van de zonnepanelen en ook de monteurs verstaan hun vak.

Snel, veilig en netjes.

Uitstekende Service

Na overleg met SunForce hebben wij gekozen voor de antenne om zo de gegevens van de omvormer op de app/website te lezen en om evt. problemen te detecteren. Met behulp van Marco van Sunforce is de installatie op afstand uitstekend verlopen.

Tevreden,al wordt bij aankoop niet precies de montage materialen getoond, waarom gevraagd wordt.

De mensen van HR Techniek hebben het verder keurig geplaatst.

Zeer goed en klantvriendelijk

Na 3 jaar ging er een optimizer stuk van mijn installatie welke ik zelf gemonteerd had met door Sunforce geleverde materialen. Zonder gezeur een nieuwe gekregen en deze er zelf ingezet waarna Marco mijn systeem online bijwerkte. Prima service!

zeer tevreden

Werken netjes en vlot

Top monteur

Netjes en zorgvuldig alles geïnstalleerd en ook alle kabels netjes weggewerkt en aangesloten.

Snelle Probleem Oplossing

Eenmaal bij SUNFORCE aanbeland ( Na Lange Weg via Verhuurder) Snel tot een Correcte Oplossing Gekomen!

Prettig, snel en vakkundig.

Bijzonder fijne ervaring om dit traject te mogen doorlopen met dit bedrijf. Er wordt meegedacht en men luistert naar de wensen van klant. Een prettige bijkomstigheid is ook dat men zelfs naar de kleine wensjes van de klant weet te luisteren en tussen de regels kan lezen. Daar dan ook nog iets moois mee doet. Beter kan het naar onze mening niet. En, is er wat....bel! Het is op te lossen. Absolute aanrader.

Zeer snelle afhandeling en plaatsing!!

Super netjes gedaan, professioneel team.

Goed geregeld allemaal.

Zeer fijne en goede werkzaamheden en informatieverstrekking

Een telefoontje was genoeg en alles werd geregeld zonder poespas.

Prima garantieregeling na 7 jaar!

N 7 jaar twee optimisers defect. onder garantie nieuwe gekregen. Alleen montagekosten omdat ik zelf niet meer op dak wilde.

Gewoon goed

Keurig en harde werkers, gewoon zoals het moet.

Polderweg 16 A

1146 AA Purmerend

085 2379100

Over Sunforce

Sunforce is de specialist voor iedereen die een zonne-energiesysteem wil aanschaffen. We monteren niet alleen zonnepanelen, ook voor een thuisbatterij of laadpaal kun je bij ons terecht. Ga over op zonnestroom en bespaar op je energierekening! De beste oplossing van A tot Z Al tientallen jaren biedt Sunforce de zonnestroomoplossing die het beste bij je past. Ons team regelt alles van A tot Z. Allereerst kijken onze adviseurs welk systeem het beste bij je past. Vervolgens ontvang je een advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en je energieverbruik. Daarbij houden we ook rekening met zaken waar je misschien niet zo snel aan denkt. Daarna maken we een helder ontwerp met een duidelijke prijsopbouw, leveren we alle spullen én installeren we het complete systeem. Alles onder één dak: dat schakelt snel en houdt het overzichtelijk. Na de installatie zorgen wij ervoor dat deze wordt aangesloten op de monitoringsapp van de leverancier. Hiermee kun je gemakkelijk de werking en de opbrengst van jouw zonnepanelen volgen. Klantenservice Als je zonne-energiesysteem is geïnstalleerd kun je starten met het opwekken van je eigen duurzame energie. Het kan natuurlijk dat je nog vragen hebt over jouw installatie. Onze afdeling Service staat klaar voor al je vragen over je zonne-energiesysteem. Onderhoud De aanschaf van zonnepanelen is een lange termijn investering. Je wilt natuurlijk dat je zonne-energiesysteem zo lang mogelijk optimaal blijft presteren. Om een kwalitatief hoogwaardig en rendabel zonnesysteem te waarborgen, biedt Sunforce een pakket onderhoudsdiensten voor het onderhoud aan. Zo kun je zorgeloos en optimaal profiteren van de zonnestroom die door je installatie wordt opgewekt.