Een vriendelijke, meelevende en meedenkende inzet. Een heel gedoe werd mij uit handen genomen. Er wordt altijd serieus en duidelijk op vragen gereageerd, hoe dom deze soms ook zijn. U was aanhoudend bij de verzekering van de tegenstander, al moet er wel eens om gevraagd worden. De tegenstander is immers niet altijd welwillend. U zocht mee met mogelijkheden voor ondersteuning. Ik kreeg duidelijk uitleg van rechten en voorwaarden. Alles tezamen: zeer betrokken, deskundig en met grote ervaring! Dank voor alles.
Ik wil jullie bedanken voor je voortdurende inspanning om mijn belangen te behartigen. Verzekeraars willen middels bemiddeling je zo lang mogelijk aan het lijntje houden zodat je er moedeloos van wordt. Hier worden allerlei zogenaamde deskundigen en niet zinvolle en vaak kostbare oplossingen bijgehaald. De echte klachten lijken dan naar de achtergrond te verdwijnen en het blijft pappen en nat houden. Jullie moet wel een bijzondere gave bezitten om zoveel geduld te hebben om altijd weer de strijd aan te gaan met de verzekeraars en hun met de juiste argumenten va repliek te dienen. Dat dit traject een aantal jaren duurt is een bijna onoverkomelijke periode. Een alternatief is een rechtszaak aanspannen maar dit kan ook lang duren en de uitkomst blijft zeer ongewis door onvoorspelbare factoren. Kracht weet goed de balans te vinden tussen bemiddelen en tot een acceptabel eindresultaat te komen.
Via een vriendin ben ik in contact gekomen met de heer Tehubijuluw. Hij heeft haar in het verleden geholpen bij een ongeval. Zelf heb ik ook een auto ongeluk gehad in oktober 2019. De heer Tehubijuluw heeft mij hierin volledig gesteund en is professioneel te werk gegaan met de informatie die hij van mij heeft ontvangen. Als u op zoek bent naar een oprechte man die weet hoe hij de zaken op orde kan krijgen zonder zelf de last op je schouders te brengen, raad ik de heer Tehubijuluw zeker aan. Hij staat er altijd voor open om je te helpen. Ik hoop dat ik dit niet meer nodig zal hebben in de toekomst maar ik weet bij wie ik terecht kan. Net als in mijn e-mail naar Kracht! toe, wil ik de heer Tehubijuluw bedanken voor zijn inzet, moeite en tijd die hij in mij heeft gestoken de afgelopen maanden en ik zal zeker mijn omgeving informeren mochten zij ooit in dezelfde situatie als ik terecht komen.
Hallo, Mijn ervaring met Kracht Letselschade B.V. is, dat het een overweldigd goed bedrijf is. Na een bedrijfsongeval en helaas niet meer door letselschade, lichamelijke klachten en problemen kon werken en niet wetend of ik wel weer aan het werk zou komen, heb ik gegoogled en contact met Kracht Letselschade opgenomen. Na een telefonisch gesprek kwam een meneer bij mij thuis (Hans) om de situatie van de bedrijfsongeval door te nemen. Ondanks dat ik die meneer helemaal niet kende had ik, na het gesprek, gelijk een geruststellend en een goed gevoel en zicht over wat een Letselschadebedrijf doet als je een bedrijfsongeval hebt gehad. Hij stelde mij en mijn partner zeer gerust. Na mijn verhaal gedaan te hebben had in een ongelooflijk goed gevoel dat hij mij kon helpen tot het laatste en er alles uit te halen wat er uit te halen valt. Dit laatste is gelukkig uitermatig goed gelukt. Ik ben zeer te vreden over alles wat hij en het Letselschadebedrijf voor mij heeft betekend. Het is voor mij dan ook de allerbeste Letselschadebedrijf die ik me kan voorstellen en die ik een ieder kan aanraden wie letsel opgelopen heeft. Ze werken professioneel, nauwkeurig en gaan vertrouwelijk met je dossier en je prive omstandigheden om. Ze helpen bij adviezen geven en zo nodig een advocaat toe te wijzen. Ze komen de afspraken na en niets is hen te veel als je een vraag hebt. Nogmaals wil ik en mijn partner het Kracht Letselschadebedrijf (Hans) en iedereen die eventueel geholpen heeft, Hartelijk Bedanken voor alles wat zij voor mij hebben betekend en na dit verhaal hoop ik dat er meer mensen zijn die net zo tevreden zijn als wij.
Sceptisch als ik was, ben ik toch geadviseerd door een goede kennis om eens te informeren bij letselschade Kracht. Wat ben ik blij dat ik met jullie in zee ben gegaan, Rust, zeer deskundige hulp en een prima communicatie hebben ons door een lastige periode geholpen en werd ook nog succesvol afgesloten. Ik hoop op geen verder ongemak in het leven Maar mocht er nog eens iets voorvallen, dan weet ik waar ik moet zijn. Hartelijk dank hiervoor.
Alles is door jullie geregeld, heb er verder weinig aan moeten doen.
Ik wil je alvast, ook namens Mieke, je ontzettend bedanken voor de hulp die je ons geboden heb met de afhandeling van haar ongeval .Als zoiets op je pad komt dat is het goed dat je een zeer deskundige achter de hand heb zoals jou ,heel erg bedankt !!!!!!!!
Als alles goed gegaan is, kun je niet anders dan een 10 geven. Zo is het ook op school! Mijn ervaring met "Kracht letselschade" was bijzonder aangenaam. Er werd oprecht naar je geluisterd en heel goed gehandeld. Het advies is goed en wordt correct uitgevoerd. Het contact, zowel telefonisch/ persoonlijk als via de mail was aangenaam. Ik kan "Kracht" echt aanbevelen!!!!
Professioneel en deskundig Zakelijk Klant vriendelijk Vlotte behandeling van de e-mails
Dankzij de inzet van Hans heb ik na een verkeersongeval een goede eind uitkering gekregen. In eerste instantie was er een bedrag geboden wat vele malen lager was. Hans heeft op zeer deskundige, en duidelijke wijze kenbaar gemaakt aan de tegenpartij dat het de schade absoluut niet dekte. Het contact met hem heb ik als zeer prettig ervaren. Op het moment dat je het even niet meer ziet zitten weet hij je door zijn humor en relativerings vermogen toch weer uit het dal te trekken. Ik hoop het nooit meer nodig te hebben maar ik weet je te vinden mocht het nodig zijn. Anderen die ooit in zo´n situatie terecht komen zal ik zeker jullie aanraden. Nogmaals bedank.
Erg goede ervaring met Dhr. Tehubijuluw. Het was een lang traject maar dankzij het uithoudingsvermogen van Harry toch met een positief eind voor mij!
Bedrijfsongeval.Hartelijk bedankt voor uw inzet en goede advies.Wij hadden dit zonder uw nooit gered.
Na mijn bedrijfsongeval ben ik uitstekend juridisch bijgestaan in mijn letselschade procedure door de heer Tehubijuluw Het was een langdurige zaak maar door de daadkracht en het volhouden van de heer tehubijuluw toch tot een goed einde gebracht
Wat fijn dat in tijden van revalidatie en onzekerheid, Kracht! zoveel uit handen heeft genomen! Top afgehandeld! Super bedankt!!
Beste Harry, Bedankt voor je hulp en steun na mijn ongeval. Je kennis van zaken heb je goed benut. Toen er een arbeidsconflict dreigde heb je direct stappen ondernomen zodat ik hierbij gehoord en gesteund werd. Uiteindelijk is alles goed afgelopen. Onze samenwerking heb ik als prettig ervaren.
Menno Weehuizen dankjewel voor je steun en bemiddeling met mijn letselschadezaak. Ik ben heel blij met alle uitwisseling begrip en empathie welke ik heb ondervonden ten tijde van mijn letsel toen ik zelf niet meer wist wat ik moest doen. Heel dankbaar voor de positieve uitkomst. Ik beveel de heer Weehuizen bij Kracht Letselschade ten zeerste aan. Hartelijke groet Maudy
Hierbij wil ik jou (Hans) zeer bedanken voor al je steun en adviezen. Vanaf dag één kreeg ik van jou veel steun. Je wist heel goed dat ik recht had op een schadevergoeding. Soms werd het moeilijk, waardoor ik het snel wilde opgeven, maar jij bleef mij aanmoedigen om veel geduld te hebben (wat zeker nodig is bij dit soort zaken). En je had ook gelijk! Het duurde lang, maar het eindresultaat was zeker de moeite waard. Nogmaals heel erg bedankt. Ik zal je wijsheid, deskundigheid en je humor zeker gaan missen!! Bedankt voor alles Hans!
Na een slechte periode als gevolg van een auto ongeluk, is er gelukkig een een goede afloop dankzij Kracht! Bedankt voor de fijne afwikkeling Hans Török!
Mij werd geadviseerd Harry in de arm te nemen voor de afhandeling met de verzekering van degene die mij van mijn fiets reed. Voortvarend ging hij te werk. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken en alles is binnen een paar weken naar volle tevredenheid afgehandeld. Ik zeg het voort!
Menno hartelijk dank voor de hulp en het uit handen nemen van de letselschade. We hadden dit zelf nooit kunnen regelen. We hebben de communicatie als erg prettig ervaren en voelden ons serieus genomen. Fijn dat we het zo hebben kunnen afsluiten. Alle lof komt jou en je team toe. We zullen je zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet Bert en Marianne bellekom
Ik heb 4 jaar geleden een heftig ongeval gehad waarbij ik zware letsel heb opgelopen. Vanaf dag 1 heb ik als belangenbehartiger Menno Weehuizen aan mijn zijde gehad. Ik kan iedereen beloven dat deze beste man met hart en nier achter mij en mijn zaak stond. Inmiddels hebben we mijn zaak afgerond met succes ! Ik zou een ieder ander dhr Weehuizen aanbevelen bij welke letselschade dan ook ! Hij is vriendelijk en heel belangrijk heel duidelijk in de gang van zaken. Mvg U. Kasal (Menno bedankt voor alles topper)
Wij hebben een hele pretige ervaring met hans torok van KRACHT letselschade. Hij weet waar hij over praat. Hij weet wat hij doet. En hij weet van aanpakken. Zet zich voor de volle honderd procent in. Wij hebben er absoluut ook geen spijt van dat wij 3 jaar geleden met dit kantoor en deze man in zee zijn gegaan. Kort samengevat een man die met KRACHT een zaak aangaat. Mgr Sjaak &Jacqueline