Goede voorlichting.

Een vlotte afspraak en een een snelle levering van de isolatie chips.

Goede ervaring.

Alles is goed verlopen en de boel is keurig opgeruimd en in originele staat teruggebracht.

Fantastisch

Helemaal fantastisch goed werk geleverd.

Helemaal goed

Helemaal goed. Vanaf het eerste kontakt tot aan de oplevering toe: alles was perfect.

Prima uitvoering van opdracht, na een goed en eerlijk advies.

We hadden wat last van vocht in een vertrek en dat bleek niet zozeer gebrek aan isolatie, maar meer een "koudebrug". Advies was om een kleine laag chips in de kruipruimte te brengen om dat weg te nemen. Advies overgenomen en binnen enkele weken werden de chips keurig, netjes en schoon in de kruipruimte gespoten. En dat voor een redelijke prijs. Het is de komende herfst wachten op eindresultaat.

Strak geregeld

Duidelijke voorlichting, heldere offerte en het karwei correct op afgesproken datum/tijd correct uitgevoerd. Strak geregeld dus.

Topservice

Professioneel , duidelijk, klantvriendelijk. Vakwerk

Geweldig keurig gedaan.

De jongens waren stipt op tijd en er was vanuit gegaan dat ze de hele dag werk zouden hebben aangezien de kruipruimte moeilijk bereikbaar was. Maar de jongens vonden een snellere oplossing. Dus binnen 4 uur klaar en keurig gewerkt toen weg waren kon je niet meer zien dat ze geweest waren. En je merkt gelijk dat de vloer een stuk warmer is geworden. Uiteraard was de factuur lager dan de offerte. Drowa en vriendelijk personeel ga zo door complimenten.

Super netjes gewerkt en zeer vriendelijk.

Niets op aan te merken, super netjes en schoon gewerkt, fijn dat er ook mensen bestaan die je zo de sleutel van je huis zou geven.

Heel goed

We zijn heel erg tevreden, zeer vriendelijk personeel en een correcte uitvoeing. Dik te vreden.

top

Flexibel duidelijk relaxed

in een woord geweldig

Mannen gaan netjes te werk en vertellen wat ze gaan doen.

Top klus

Makkelijke offerte en alles op tijd

Mooi bedrijf, fijne en meedenkende mensen!

Hoewel alles in eerste instantie niet helemaal verliep zoals gepland/gehoopt, ben ik uitermate tevreden over Drowa en de medewerkers met wie ik allemaal over en onder de vloer heb gehad! Vriendelijk, netjes, correct, meedenkend en conform afspraak. Eigenlijk gewoon zoals het nuchtere Friezen betaamd ;-) En in 2e instantie is het helemaal goed gekomen. Complimenten voor alles!

Super!

Zeer goed advies gekregen, zowel telefonisch als via de mail. Snelle reactie op onze vragen. Zeer vriendelijke en kundige mannen die de chips onder de vloer hebben aangebracht. Keurig op tijd en alles netjes achtergelaten. Ook fijn: we merken gelijk verschil qua vloertemperatuur!

een prettige samenwerking

kwaliteit en met zorg uitgevoerd

Goede service, vakkundig te werk en snelle levertijd

Supper goed

Ze werken heel netjes en maken ook weer schoon als er iets vies is geworden En ze zijn best snel klaar

Erg tevreden

Goed bereikbaar en maatwerk geleverd.

Prima gedaan, alleen vervelende was dat ze te kort mee hadden en zeiden dat ze nog gingen halen en dan terug zouden komen zelfde dag . Maar kwamen niet terug en ook niet even gebeld . volgende dag maar zelf gebeld en toen zijn ze paar dagen later terug geweest en het werk afgemaakt. Tot wel tevreden.

Bedankt

Gebeld en gelijk geleverd Toppie

hele fijne evaring.

waar andere nee melden kwamen jullie wel en voerde jullie de klus prima uit met gezellig en vriendelijk personeel was de klus sneller geklaard dan gedacht. al met al fantastisch en voor een ander of volgende woningen een zekere aanraden om weer is contact mee te leggen

Wij hebben onze kruipruimte laten isoleren. Het ging heel erg snel mensen kwamen op tijdt en waren zeer vriendelijk en profesioneel. Het eind resultaat mag er wezen en we merken nu echt een groot verschil met daarvoor.

Prima geleverd volgens afspraak

Duidelijke uitleg over werkzaamheden