Een prima oplossing voor betoon bodem

Eerst twijfelde ik, maar nu heb ik geen spijt. Na de toepassing van “chips” wij zetten minder vak thermostaat hoger. Ook de insecten zijn verdwenen en mof geur. In het begin was een gevoel van nagellak maar nu is die niet meer. Blijkbaar is de schuim “chips” is lichter dan water en die duwt regenwater sneller in het bodem te zakken door de tekort van ruimte in de kruipruimte. Een raadzaam oplossing en vriendelijke medewerkers.

Op zich een goede ervaring, maar er waren 2 dingen anders dan verwacht. Ten eerste zouden ze rond 14 uur komen en kwamen ze al om 11 uur 's morgens, dat had wel even telefonisch overlegd kunnen worden van tevoren. En ten tweede zouden ze alles weer achterlaten zoals ze het aantroffen, dat was hier niet het geval. Allebei niet onoverkomelijk en als positieve feedback bedoeld. Verder prima!

Prima geen minpunt

Prima Als uitgevoerd volgens afspraak kan geen minpunten vinden.

Werkt wel een beetje

Het isoleert wel wat, maar ik mocht ondanks een calamiteitenclausure wel gewoon 350 euro aftikken voor het tijdelijk verwijderen van 10 m2 de isolatie toen mijn meterkast moest worden vervangen, en dan ook nog 350 om het er weer in te krijgen.

Fijne en snelle communicatie, vriendelijk contact

Ik heb de Remoeva gebruikt om bestaand isolatiemateriaal op te zuigen en te herplaatsen. Dit ging super makkelijk! Ideaal apparaat en voldoende zakken om materiaal tussentijds in op te slaan.

Vlot en netjes werk afgeleverd door de heren.

Ging zeer vlot allemaal. Ongeveer een uur werk gehad. De koffie hebben de heren zelfs nog tegoed!

Snel en vakkundig

Doen wat ze beloven, snel en vakkundig

Maakt de verwachting voor 100% waar

Mijn kruipruimte alleen van buitenuit te bereiken. Tuin opengraven, 2 gaten boren, kruipruimte volspuiten, afsluiten koffie drinken twee uur werk. Zeer tevreden. Na twee weken duidelijk merkbaar.

Goed georganiseerd en alles volgens afspraak. Werken netjes en snel. Uitstekend personeel.

Snel geregeld en super netjes gedaan.

Vloerisolatie snel en heel netjes uitgevoerd, met kundig personeel. Wij voelen echt het verschil, het is veel aangenamer in huis. Wij zijn er superblij mee.

Ik heb duidelijke uitleg gekregen en een prettige samenwerking gehad, zowel aan de telefoon als persoonlijk, ze zijn erg vriendelijk.

Keurig werk geleverd

Keurig en netjes achter gelaten Fijn personeel

Geweldig netjes uitgevoerd

Geweldig netjes personeel duidelijk uitleg netjes te werk een dikke 9

deskundig advies en duidelijk uitleg

Drowa is een bedrijf die duidelijk naar de klant toe is betreffende de werkzaamheden en planning. De geplande werkzaamheden vonden plaats op de afgesproken dag. De uitvoerenden waren professioneel en kundig.

Vakmensen!

Zeer snelle levering, prettige communicatie en goed advies. Van A tot Z perfecte service en fijn bedrijf om zaken mee te doen. De plaatsing van de drowa is heel keurig verlopen. Ook hier nette mensen aan de deur, alles afgedekt en ter plekke nog wat aanpassingen gedaan. Verliep allemaal heel gestroomlijnd en vakkundig. Echt een aanrader!!!

Heel goed.

Snel klaar en netjes opgeruimd

Prettig contact, vriendelijke medewerkers, alles stipt volgens afspraak!

Zie boven

Goed contact en goed uitgelegd wat er gebeurt

Prima werk geleverd

Zijn alle afspraken nagekomen. Netjes, snel en leuke personen. Ook de mensen die mij via de telefoon te woord stonden, hebben prima mijn vragen beantwoord en op een vriendelijk toon. Voorbeeld voor vele andere bedrijven. T.Eijer

Naar tevredenheid

Snel en netjes gewerkt en vriendelijke en vakkundig personeel

zeer goed

Vriendelijk en vakkundig personeel Votte afwerking en werk plek schoon achter gelaten.

Super personeel !

Heel schoon achter gelaten , goeie voorbereiding op de werkzaamheden.

Positief gevoel over het hele proces.

De voorlichting vooraf was goed, hoewel de hoogte van het subsidiebedrag te hoog was. Verder waren de mannen die de chips aanbrachten efficiënt en zeer positief ingesteld. Al met al: prima.

Vriendelijk,vakkundig en netjes

Zeer vakkundig personeel.

Klant gericht

Denken met je mee en als het niet nodig is dan zijn ze eerlijk en oprecht om kosten te besparen.

Energieweg 6

9101PM Dokkum