Super! Komen hun afspraken correct na.

Top bedrijf, medewerkers die denken in oplossingen niet in problemen.

Isoleren wordt zo leuk

De gehele kruipruimte vol geblazen met 60m³ isolatie chips. Is best een leuke klus met de Blowa. Met 2 personen is het zo gedaan.

Volgens mij gewoon goed

Ik kan nog niet bepalen of mijn bodemisolatie veel nut heeft gehad, dat zal komende winter wel blijken. Ik ben wel te spreken over de service van Dries, flexibel, no-nonsense, komen afspraken na en deden niet moeilijk toen ik een afspraak wilde verzetten.

Kort en krachtig

Na een paar uurtjes werk was het verschil in temperatuur significant.

We zijn bij de deal van onze buurman ingestapt dit hebben ze netjes en zorgvuldig opgepakt en ons huis was binnen no time geïsoleerd.

Betrouwbare Firma met prima Service en Vakkundig Personeel

We kenden de firma Drowa niet, maar hebben ze leren kennen als een bedrijf waar je heel prettig mee kunt samenwerken. Het betrof bij ons vloerisolatie. Afspraak is afspraak en de communicatie zowel met personeel op het kantoor als ook met de mensen die het werk uitvoerden zijn perfect verlopen. Een speciale pluim verdienen de man en de vrouw die onder de vloer de isolatie hebben aangebracht. Dit is beslist lastig werk, maar de werkzaamheden werden toch met een zeker enthousiasme en vakkundig uitgevoerd.

Snel en netjes uitgevoerd!

Snel en netjes uitgevoerd. Heel blij met het resultaat, de vloer voelt warmer aan en het is/voelt aangenamer huis!

Goed product met goede service !!

Snel geregeld, vriendelijk en professioneel personeel..

Na een prettig telefonisch contact, al snel een afspraak kunnen maken voor een inspectie van de kruipruimte. Tijdens deze beoordeling bleek dat er een beugel van de stadsverwarmingsbuis was gebroken maar dit zou meteen gerepareerd worden als ze voor de isolatie kwamen. Het isoleren ging vlot en netjes en zelfs het kruipluik werd iets opgehoogd waardoor deze weer gelijk lag met de rest van de vloer. Wat een fijne service!!

heel eg tevreden!!

vanaf het eerste (telefonische) contact vind ik jullie een geweldig bedrijf. duidelijke uitleg, snelle offerte, snelle afspraak en 3 aardige mannen. Wat wil en mens nog meer! Bovendien het gewenste resultaat gekregen

Korte doorlooptijd, vlotte, efficiënte en een nette uitvoering zonder rommel of overlast.

De kruipruimte is volledig gevuld met isolatiechips, we merken het direct. Het voelt nu al beter aan het zorgt voor demping van geluid. Het isoleren ging vlot, netjes en volgens afspraak. De doorlooptijd van eerste aanvraag, datum opname/schouw tot aan oplevering heeft een korte doorlooptijd gehad. We zijn erg tevreden over de werkzaamheden en erg benieuwd wat voelbare effecten in de koudere periode zullen zijn.

Prettig contact, goede service, snelle levering, correcte communicatie, nette prijs!

Prettig contact, goede service, snelle levering, correcte communicatie, nette prijs, kortom aan te raden!

Goed contact plezierige mensen en snel uitgevoerd.

Goede afspraken, accuraat gewerkt

Alle vertrouwen dat het isoleren volgens afspraak is gedaan.

Top bedrijf!

Na een telefonische kennismaking met dit bedrijf, waarin zij duidelijk uitleg geven over het product, besloten om een afspraak te plannen. Zij konden snel leveren, wat fijn is in een tijd waarin materialen steeds minder te verkrijgen zijn. Medewerkers zijn kundig en laten het huis schoon achter. Hebben zelf het idee dat de vloer al warmer aanvoelt!

Een tevreden klant

Eind verleden jaar besloten wij om onze kruipkelder te isoleren. Wij hebben hiervoor beroep gedaan op Drowa Isolatiechips. Na een telefoonisch contact is Francis snel komen kijken om de mogelijkheden te bekijken. Na een kruipkelder "bezoek" heeft Francis de verschillende mogelijkheden uitgelegd. Vervolgens hebben wij een offerte gekregen dat wij onmiddelijk besteld hebben. 8 weken later stond de ploeg voor de deur. De werken werden met zorg uitgevoerd door twee zeer vriendelijke en bekwame mannen. Nu wij 4 maanden verder zijn, kan ik zeggen dat de operatie zeker de moeite loont. Het klimaat in huis is wat het hoort te zijn. Wij zijn zeer tevreden met onze keuze. Een aanrader voor wie vocht uit zijn woning wil houden. Bedankt voor de goede diensten!

Fantastic and reliable Service

After contacting Drowa by Internet a site visit was arranged where the Drowa Expert inspected the area underneath the main floor. While he did the inspection he discovered some rotten beams which needed to be fixed first before the insulation could be applied. The Drowa Team replaced the old beams and installed new once before installing the insulation. Very professional work and service from the first contact until the final installation.

Service*****

Prettige medewerkers

Snel en netjes uitgevoerd!

Snel en netjes uitgevoerd, blij met het resultaat, warmer, droger en aangenamer huis!

Netjes werk geleverd

Omdat wij in Zeeuws-Vlaanderen wonen kwam eerst Francis uit België langs voor een gratis inspectie (met prima uitleg) en kregen we snel een offerte. Het is nu 4 weken geleden dat de kruipruimte met isolatiechips is gevuld en het verschil is goed te merken. Ik had altijd ijskoude voeten maar dat is nu helemaal over en ga met warme voeten naar bed wat heel prettig is. Ik kan pas over een tijd beoordelen of het ook tegen het vocht probleem in huis helpt omdat het daar nog te vroeg is. Wij erg tevreden hoe alles gedaan is! Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen!

Hoera we hebben Drova onder de vloer gekregen wat een aardige harde en nette werkers maar ook plezierig .Wij zijn zeer tevreden en tot slot geen grapje onze koude voeten zijn nu warme voeten..

Alle lof voor dit bedrijf

Mijn kennismaking via de telefoon was, dat ik op zeer vriendelijke en zakelijke wijze werd te woord gestaan.. De isolatiespecialist die ons bezocht straalde vakkennis uit en voorzag ons van de nodige informatie met betrekking tot subsidiëring en kwam met een offerteprijs , die beneden het bedrag bleef, dat wij hadden voorzien. Op de afgesproken datum werden de werkzaamheden keurig uitgevoerd voor exact de overeen gekomen prijs. De werkomgeving werd keurig schoon gemaakt en netjes achtergelaten. Kortom een bedrijf dat wij van harte aanbevelen.

Snel geleverd, netjes gewerkt en vriendelijke mensen.

Snel geleverd, netjes gewerkt en vriendelijke mensen. Het verschil merk je direct. Veel meer wooncomfort.

Zeer netjes en snel

Super bedrijf, duidelijke afspraken, heldere uitleg, mogelijkheden goed bekeken, zeer snel en netjes uitgevoerd

Op advies van ons netwerk hebben we contact met Drowa gezocht voor het uit laten voeren van bodemisolatie in de kruipruimte (30 cm hoog. Tussen de balken ca. 45 cm.). Reactie liet niet op zich wachten. Na een prettig bezoek thuis van de Drowa Vertegenwoordiger werd me duidelijk dat het plaatselijk verwijderen van mijn laminaatvloer maar een fluitje van een cent was om bij een luik in de vloer te komen (mangat nodig voor uitvoering van het werk). Omdat ik verwachte dat dit problematisch zou zijn heb ik tegen bodemisolatie aangehikt. Jammer, had ik het jaren eerder i.c.m. gevelisolatie kunnen doen en op beide subsidie kunnen krijgen. De twee man van Drowa hebben het werk 2 weken later netjes, schoon en vakkundig uitgevoerd. Hierna kon ik de vloer weer simpel dicht maken. Al met al 'kat in 't bakkie'.

Energieweg 6

9101PM Dokkum