Vakkundig en snel

Het eerste (telefonische) contact was een verrassing; geen callcenter , doorkies menu of ellenlang wachten, maar gelijk iemand aan de lijn met kennis van zaken. Daarmee de situatie doorgesproken. Nadat de offerte was getekend kon de bodemisolatie al binnen drie weken(!) worden aangebracht. Drowa werkt schoon, ze leggen eerst plastic op de vloer. Het vullen van de kruipruimte is zo gebeurd; binnen anderhalf uur was deze gevuld. Omdat er relatief grote chips worden gebruikt heb je ook geen rommel achteraf. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van dit bedrijf.

Super geregeld Leuke mensen Netjes gewerkt

Na 7 jaar nog steeds tevreden

In 2014 via de energie beurs in contact gekomen. Na 7 jaar en 100m2 kruipruimte vulling nog steeds genieten van het comfort en het onderhoud vrije van de oplossing

Prima bedrijf en goed personeel

Het aanbrengen van de isolatiechips is prima verlopen. De beide heren hebben netjes plastic uitgerold om bevuiling en beschadiging door de aanvoerslangen in woonkamer en gang te voorkomen. Ook vragen over de isolatie werden goed beantwoord. Helemaal top. Met vriendelijke groet, G.L.Muijzert.

5 woningen met drowa chips; geweldig

Gisteren hebben de 2 mannen van Drowa 5 woningen voorzien van Drowa chips in de kruipruimte. zij hebben perfect werk afgeleverd. Netjes en snel werd er gewerkt.Een aanrader

No-nonsense

Onze kruipruimte is niet toegankelijk middels een kruipluik. Na camera inspectie bleek het toch mogelijk om onder ons huis te isoleren. Tevens werd er tijdens de camera inspectie een lekkage in het riool geconstateerd. Op advies hebben we dit uiteraard eerst laten verhelpen. In een ochtend tijd werd onze volledige kruipruimte voorzien van isolatie en alles weer netjes volgens afspraak achtergelaten. Ik kan niet anders zeggen, een top bedrijf met duidelijk advies en een nette uitvoering.

Super bedrijf

Drowa Isolatiechips zijn bij mij volgens afspraak en na mij voldoende te hebben geïnformeerd onder de vloer geblazen met vakkundig en net personeel. Ze werken netjes en dekken de vloer af met plastic om zo geen sporen of viezigheid achter te laten. Afspraak is afspraak en daar houd ik van. Ik kan ze zeker aanbevelen en heb nu (al) geen koude voeten meer.

Top! Echt warme voeten!

Top! Toen het vloerluik van de kruipruimte weer dicht ging voelde ik het al. Nu al warmer! Niet meer die eeuwige kou van de grond. Na 3 dagen wordt het nog steeds beter. Het is niet echt een 'groene' oplossing, want die chipjes zijn van plastic en denk niet afbreekbaar. Maar het ligt daar goed onder de vloer en het materiaal is herbruikbaar. Ik ben toch blij dat ik me over die drempel heb gezet. De werklui waren mooi op tijd, werkten lekker door en het was ook nog gezellig. Ik snap niet hoe je door een gat in de vloer van 20 cm kruipt, maar dat ging allemaal goed.

Vakmensen,zeer netjes geen rommel En je merkt meteen dat het echt warmer is in de kamer Topbedrijf

Netjes werk geleverd

Nu afwachten hoe de werking is

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

Geven duidelijk advies in wat de status is van de vloer en helpen waarbij mogelijk deze op te lossen voor het isoleren.

Snel en goed geregeld

Na offerte alles binnen een paar weken geregeld. Erg tevreden over het aanbrengen.

Opdracht correct uitgevoerd. Of het werkt weet ik trouwens nog niet, want het heeft nog niet geregend.

Vakkundig bedrijf met oog voor de klant.

Correcte werknemers met oog voor detail. Een duidelijke offerte. Een uitvoering van de werkzaamheden die niets te wensen overlaat.

Uitstekend werk geleverd.

Wij zijn zeer tevreden over de manier van zaken doen met uw bedrijf, we vertrouwen op een goed rendement van deze aangebrachte DROWA CHIPS.

Service op zijn best!

Mooi optijd aanwezig, super vriendelijk, duidelijke adviezen en alles netjes weer achter gelaten. Een aanrader voor een ieder

Zeer professioneel!

Heel fijn en eerlijk bedrijf voor het isoleren van je kruipruimte. Ik had last van vocht problemen en kon hiermee gelijk een afspraak maken met de isolatie specialist die langs komt om zelf ook te kijken naar de situatie. Hierop krijg je een mooi passend advies. Op de dag van het vullen van de kruipruimte waren ze mooi op tijd en super snel klaar. Zeker een aanrader!

Fantastisch

Snel en netjes werk door vriendelijke mensen.

Soepel en prettig

Fijne mensen waarbij er vanaf stap 1 tot de werkzaamheden zelf goed en fijn contact is. Of de isolatie het gewenste resultaat oplevert is nog even afwachten maar voor nu zijn we dik en dik tevreden over het bedrijf en service

Tige bij Tige.....lekkere waarme fuotten!!

Klantgericht Vriendelijk Vertrouwd Aanrader Snelle afhandeling

Vlot netjes en vriendelijk

Mijn vragen werden duidelijk en vriendelijk beantwoord. Vlot en netjes gewerkt.

beter resultaat dan waar we op gerekend hadden.

Prima werk geleverd, beter resultaat dan waar we eerst op gerekend hadden. Netjes opgeruimd.

Helemaal tevreden!

Vriendelijke personeel, wordt snel en efficiënt gewerkt.

Super tevreden, we ervaarden direct effect van de chips.

Wij hebben altijd 20 tot 40 cm grondwater in de kruipruimte staan. Direct na het aanbrengen van de chips, was de muffe geur uit huis weg en was de temperatuur in huis met 1 graad omhoog gegaan. Wij zijn heel tevreden en hadden dit veel eerder moeten doen.

Duidelijke afspraken, prima dienstverlening

Bij inspectie van de kruipruimte bleek dat enkele balken onder het serredeel niet goed meer waren, de vloer "veerde" ook. De deels vermolmde balken zijn van onderaf verwijderd waardoor de bijna 100 jaar oude parketvloer ongeschonden bleef. Houtwormbestrijder ingezet, nieuwe balken aangebracht (vloer veert nu dus niet meer) en bodemisolatie aangebracht. Werk is keurig opgeleverd.

Energieweg 6

9101PM Dokkum