Wat een harde werkers en zo vriendelijk - geweldig bedrijf

Drowa/Gebroeders de Vries hebben een lastige klus in onze kruipruimte supersnel en efficiënt geklaard en dat op een zorgvuldige en voorzichtige manier. Fijne, rustige mannen waar we het ook erg gezellig mee hebben gehad.

Die piepersnijders van Drowa hebben het weer gefikst.

Chips onder de vloer: snel, schoon en vakkundig. Degelijk materiaal, want "Zwaar transport" , 70 kg chips op de truck en 50 kg chips in de aanhanger. De combinatie paste bijna niet in de buurt, goede reclame. Vriendelijke medewerkers op kantoor en in de buitendienst.

Keurig en snel en bovendien vakkundig advies en uitvoering van de werkzaamheden

Mannen werken snel en schoon

Goed en vlot afgewikkeld

komen hun afspraken na, klantvriendelijk.

We kregen een nette offerte. Na telefonisch keurig te woord gestaan met uitleg. Na akkoord van onze offerte werden we netjes gebeld voor een afspraak. Ze kwamen op de juiste dag en tijdstip zoals afgesproken. Ze waren netjes en werkten keurig. Wij zijn erg tevreden en merken s 'avonds al verschil. Echt super. gr Fam Bronsema

Uiystekende service

Vakkundig, professioneel en zeer netjes te werk gegaan. Fijne, snelle communicatie en alles ook snel geleverd. Vriendelijke mensen en goed advies. Komen alle afspraken na.

Zelfs in onze lastige kruipruimte goed en snel geisoleerd

Erg tevreden. Andere aanbieders vonden onze kruipruimte te lastig, door verschillende muren hierin, maar Drowa loste dit professioneel op. Ook erg schoon gewerkt.

Betrouwbaar bedrijf en aardige/nette mensen.

Toen Drowa mijn kruipkelder kwam isoleren en dus al hun materiaal bij ons voor de deur stond, constateerde zij dat een houten balk een rotte plek vertoonde. Ik had dit zelf niet gezien. Drowa verwachtte dat dit in de toekomst, na enkele jaren, problemen zou geven en adviseerde om deze balk eerst te (laten) repareren. Gevolg was dat de hele operatie werd afgeblazen en men drie weken later alsnog mijn kruipkelder isoleerde. Hieruit blijkt dat Drowa een betrouwbaar bedrijf is dat de belangen van de klant hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast is het personeel heel prettig in de omgang en netjes in de benadering.

Prima werk geleverd. In een paar uur.

Het werk is gedaan door vriendelijke medewerkers en leverde weinig overlast op. Er is ook gekeken naar de constructie van het huis in de kruipruimte en op verzoek zijn er foto's van gemaakt.

Boven verwachting in een mum van tijd een geweldig resultaat, Super!

Geweldige service, vriendelijke medewerkers en snel en efficiënt aangebracht. Let er wel op dat in de kruipruimte NOOIT met 230 volt gewerkt mag worden zonder een scheidingstransformator ertussen geplaatst te hebben. Verder alles super voor elkaar. Alles was netjes en schoon achter gelaten. Complimenten.

Snel, strikt, netjes en schoon!

Op de afgesproken tijd aanwezig. Erg schoon gewerkt en alles keurig achter gelaten. Jauke en Michael hebben perfect werk geleverd!

Goede en snelle service

Heel tevreden met alles. Personeel is vriendelijk en werken netjes. Merk meteen verschil qua stank en warmte. En daar gingen we voor.

Alles volgens afspraak!

Door een persoonlijk tintje werd e.e.a. heel goed uitgevoerd. (details op aanvraag, heeft met Friesland te maken). Het werk werd op korte termijn afgesproken en correct.

Snelle afspraak en snelle levering

Zeer snel en vakkundig gedaan. Mijn voeten zijn een stuk warmer dan voor de isolatie

Met Johannes Meinsma is het voorwerk goed besproken. Top!

De beide mannen hebben zo keurig en netjes gewerkt. Wij zijn uitermate tevreden en zullen Drowa zeker aanbevelen bij belangstellenden.

Geweldig goede service

Mooi op tijd, leuk team. En hopelijk een warme ondervloer als resultaat!

PERFECT

De medewerkers van Drowa doen waar het bedrijf voor staat. Snel en vakkundig alles onder de vloer isoleren. Ze gaan netjes te werk en heel klant vriendelijk. Marjolein is een topper die alles onder de vloer verwerkt.

Gister is mijn kruipruimte geïsoleerd door drowa. Er moesten hier voor 2 luiken in de betonen vloer worden gemaakt om in de kruipruimte te kunnen komen. Dit ook door drowa uit laten voeren. De mannen heben dit zeer professioneel gedaan en alles netjes achtergelaten. Zeer tevreden met hun werkwijze

Prima werk en zeer deskundig personeel

Ze waren er op de afgesproken tijd even gezellig bijpraten en toen gingen de heren aan de arbeid. aan het eind van de werkzaamheden werd alles netjes opgeruimd en bleef alles schoon achter. Dit bedrijf is zeer zeker aan te bevelen voor isolatie werkzaamheden een 10 met een griffel Groeten fam Donders

Bijna een 10?!

Ging allemaal vlot vanaf de start tot het eind. Goed werk voor een nette prijs. Tevreden. Maar wel net genoeg Hollander om nog even te 'maren'. Met een tip. Bescherm - bij werkzaamheden aan/bij houten huizen - de hoeken van de woning Nu is hier en daar de verf er door de grote buizen afgeschrapt. Geen halszaak op zich. Maar de verf is op en moet uit Noorwegen komen. Had anders echt een 10 geweest.

Fijne communicatie met prima afspraken.

Wat ze zeggen doen ze en wat ze doen zeggen ze. Vakmensen.

Helemaal goed en netjes gewerkt.

Naar ons idee is het voelbaar en dat was de bedoeling, dus oké

Zéér goed!!

Van de telefoniste tot onder de grond, dit bedrijf weet waar ze het over hebben, houden rekening met de klant. Zéér adequaat en professioneel en ze werken érg schoon! Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen! P.s. Nee ik heb helaas geen aandelen in dit bedrijf! Hein & Annemieke Weijsters Boskoop.

gewoon goed... en correct en netjes

Zoals vermeld....

Vlot en netjes werk geleverd.

Kan niet anders zeggen: dik tevreden over de verrichte werkzaamheden. Netjes afgewerkt, vlot klaar. Als het uiteindelijke resultaat net zo goed is als de service zitten wij goed!!

Energieweg 6

9101PM Dokkum