Vakkundig personeel en vriendelijk

Vriendelijk personeel en vakkundig. Goeie ervaring met Drowa en snel geregeld vanaf de offerte tot plaatsen chips.

FLOT HOLPEN , GAU KLEAR , SKEELT IN PROTTE WURK , YN 3 OEREN KLEAR .

WY SITTE NO OP IN HEALE METER ISOLAASJE FAN DROWA UNDER DE HOUTEN FLIER OP DE DROEGE SÁNGRUN EN DAT IS GOED TE FERNIMMEN EN BY ÚS SELS TE MJITTEN DAT IT GOED HELPT ! DE WURKERS BY DROWA YN DOKKUM HAWWE ÚS GOED HOLPEN EK MEI DE ÓFWURKING FAN IT GEHIEL SADAT IT ALLEGEAR NEI'T SIN IS .

service en vakmanschap

Dit bedrijf adviseert goed, denkt mee met de mogelijkheden. Ze vertellen je vooral wat er wel kan ipv wat er allemaal niet kan. En stonden diezelfde middag nog voor de deur. Top geregeld, top uitgevoerd. Echt een aanrader om je in ieder geval goed te laten adviseren door deze experts.

Goede service en voorlichting

Vanaf het moment van afspraak maken tot en met installatie is het perfect op elkaar ingespeeld. Alles klopte vanaf het begin tot het einde. zoals beloofd bij de inspectie of bij ons het e.e.a. wel kon is na afloop van het installeren van de chips alles keurig opgeruimd en snel en nauwkeurig gewerkt. Er zijn veel bedrijven in Nederland die hier wat van jullie kunnen leren.

Goede en vriendelijke service.

Klus was snel en vakkundig geklaard.

Deskundig advies, geen lange wachttijd, snelle en nette afhandeling. Het resultaat moeten we natuurlijk nog afwachten tijdens de komende wintermaanden.

Vlot, vriendelijk en vakkundig

Gemaakte afspraken worden nagekomen. De mannen zijn op tijd en leggen even goed uit wat ze gaan doen. En het was eigenlijk niet eens nodig om nog te stofzuigen!

Uitstekend, aanrader!

Tijdens een bezoek aan huis werd de situatie in mijn kruipruimte beoordeeld. Direct een aanbieding gekregen om schimmel te bestrijden en chips in de kruipruimte te blazen. Gelijk toegestemd, de werkzaamheden konden op korte termijn uitgevoerd worden. Het karwei werd netjes en vlot , door 2 vriendelijke mannen uitgevoerd. Na de uitvoering het meubilair weer teruggeschoven, twee voetstappen op de plavuizen weggepoetst en was er niets meer te zien van het hele karwei. Chapeau!

Perfecte ervaring

Ik heb een uitstekende ervaring met Drowa. Ik heb mijn kruipruimte laten isoleren. De communicatie verliep zeer soepel. De afspraak voor het maken van een offerte was zo gemaakt. De offerte wordt ter plekke in de woning opgemaakt, zodat je direct weet waar je aantoe bent. Ook wordt er advies gegeven over het verleggen van leidingen in de kruipruimte. Na het ontvangen van de offerte in mijn mail heb ik direct een afspraak ingepland voor de isolatie. Ik geef een 9 ipv een 10, omdat ze mijn afspraak voor de isolatie verkeerd in hun agenda hadden gezet. Wel mij op tijd hierover gebeld. Gelukkig kwam de andere datum ook uit. Al met al zeker aan te raden en je merkt direct verschil qua warmte en de temperatuur van de vloer. Ik heb een houten vloer en deze voelt een stuk aangenamer met blote voeten.

Goede ervaring

Contact verliep zeer goed, prima prijs en netjes de kruipruimte opgevuld met de chips. In de vroege ochtend 2 graden warmer in huis dan voor de isolatie. Heerlijk!

Betrouwbaar, snel en klantvriendelijk

Mede op basis van reviews van eerdere klanten heb ik gekozen voor Drowa voor het isoleren van de kruipruimte met isolatiechips. Het is een uitstekende keuze geweest. Het resultaat is direct merkbaar: het is gerieflijker in huis en je merkt dat je minder stookt. De service was duidelijk, eerlijk en goed onderbouwd. Je hebt niet het gevoel dat er meer wordt verkocht dan noodzakelijk of wenselijk is. Drowa heeft meteen ook de stipen onder de houten vloer vervangen. De werkzaamheden konden op korte termijn worden gepland en zijn binnen een halve dag uitgevoerd. De kosten vielen mij mee, zeker in relatie tot de besparing (en aangenamer klimaat) die het oplevert. Als onderdeel van de service hebben ze ook de aanvraag voor subsidie ingevuld.

Goed contact, uitstekend werk en klantvriendelijk

Ik kijk met veel plezier terug op de samenwerking met Drowa, ze nemen vlot contact met je op en ook de afspraak was zo ingepland. Aardige mensen, die net werken en je alles goed uitleggen. Kortom een fijne samenwerking.

Vakmanschap, correct en schoon!

De heren die de chips onder de vloer hebben geblazen deden dit uitstekend. Voordat het isoleren begon, is het heel goed uitgelegd hoe en wat er gaat gebeuren. O.a dat er nog gekeken wordt of er eventueel gebreken zouden kunnen zijn, bijvoorbeeld dat een draagbalk niet in orde is. Dit is mij ook van te voren uitgelegd door iemand van de administratie. Maar ook andere punten die voor de klant belangrijk zijn werden goed en helder weergegeven. En de offerte is ook heel duidelijk. Als klant weet je bij DROWA Dokkum waar je aan toe bent en dat geld ook voor hun service!! Al met al ben ik 100% tevreden!

Top!

Aardige mensen en het was snel klaar! Laat die warme voeten maar komen!

Goed, vakkundig en vriendelijk personeel.

Alles is vlot en netjes verlopen. De gang is zelfs nog even aangezogen door Drowa.

Goed en snel . Vriendelijke

Keurig op tijd. En werken netjes. Respect voor jullie collega die de kruipruimte inging .

Prima, bedrijf komt afspraken goed na.

Isolatie vloer goed aangebracht. De meterkast kast in de eerste vergeten. Is later goed opgelost. Mischien nog aandachtspunt dat zand bodem eerst wel goed goed geegalisseerd moet worden en eventuele bouwafval opgeruimd moet worden. Dat heb ik nu zelf gedaan!!

Snel en vriendelijk

Binnen een paar weken deskundig advies en aangebracht.

Heel goed!

Schoon en snel gewerkt, zeer aardige uitvoerders, helemaal top.

Ze waren vriendelijk en lieten het schoon achter. En er was een vrouw bij dat vond ik geweldig

supere mensen.

vriendelijk mensen. goed afgeleverd. alles zeer schoon achter gelaten. zeer attent.

Vakkundig en vriendelijk

Aardige jongens, goed werk geleverd en alles netjes opgeruimd.

Netjes gewerkt en vlotte levering

Goede voorlichting bij de offerte en daarna snelle levering. 27 m2 chips onder de huiskamervloer van hout. Bij de factuur wordt een reeds ingevuld formulier voor aanvraag subsidie meegestuurd; erg handig!

Top bedrijf

Hele aardige mensen en werken heel schoon. Professioneel team. Ontzettend goed werk afgeleverd

Goede service en zeer snel gerealiseerd. Goede prijs kwaliteit verhoud.ngng

Vriendelijk geholpen en duidelijke overeenkomst. De monteurs waren zeer ervaren. Binnen enkele uren was het werk klaar.

Energieweg 6

9101PM Dokkum