Uitstekende service

Goed geholpen. Duidelijke voorlichting, vrijblijvende voorschouwing, scherpe offerte en snel en op tijd geleverd. Aardige mensen die snappen dat klant koning is.

Snel, netjes en vriendelijk

na offerte (en akkoord daarop) de werkzaamheden binnen twee weken uitgevoerd. Mensen van Drowa werken netjes en snel. Super tevreden

Alles is gedaan zoals afgesproken

Snelle en keurige afhandeling van afspraken

Erg tevreden over de service en het resultaat.

Vanwege een gesloten fundering, zag ik er wat tegen op om de vloer te isoleren. Na enige studie ben ik bij Drowa uitgekomen die voor mij vrijblijvend de situatie hebben bekeken. Zij zagen geen probleem en binnen een week zaten de chips onder de vloer. Zeer goede service en erg klantvriendelijk. Ook is alles zeer netjes achtergelaten. Laat de winter maar komen. Vriendelijk personeel die meedenkt. Blij dat ik voor Drowa gekozen heb.

Klantvriendelijk en accuraat

De loper werd als het ware uitgelegd (plastic) en na vulling van de kruipruimte werd alles netjes opgerold en meegenomen. In principe was de stofzuiger niet een nodig.

Snel en goed werk verricht, de tijd tussen aanvraag offerte en uitvoering was niet lang.

Snelle en nette uivoering

's morgens volgens afspraak tijdig aanwezig. Na korte voorbespreking van de manier van uitvoeren (met bakje koffie) snel aan de slag. kruipruimte werd netjes opgehaald en binnen de kortste keren zat de isolatie erin. Na het inbrengen van de isolatie de vloer weer zo achtergelaten als voor de werkzaamheden werd aangevangen. binnen anderhalf uur waren de mannen alweer klaar en vertrokken.

Snel en vakkundig

werk gedaan door prettig personeel. En vooraf een prettige adviseur aan huis.

super geregeld, ging snel

alles ging geweldig, geen klachten

Afspraken en uitvoer van de werkzaamheden correct en plezierig.

Na onderzoek m.b.t. de mogelijkheden van vloerisolatie voor de kruipruimte contact opgenomen met dit bedrijf. Vriendelijk en deskundig geholpen. N.a.v. afspraken conform offerte werkzaamheden correct, tijdig en plezierig uitgevoerd.

Prima werk geleverd.

Vriendelijke jongens hebben erg netjes gewerkt. Erg blij met het resultaat.

Snel correct en netjes verzorgd.

We zijn prima tevreden en hopen maar dat het resultaat zal opleveren Met o.a gas verbruik.

Het ging perfect en vakkundig

Aardige mannen vlot en goed schoon werken en alles keurig achter gelaten ik ben een tevreden klant en zal het zeker door vertellen mond op mond reclame is altijd goed

Top bedrijf in alle opzichten

Had een afspraak gemaakt bij Drowa en binnen een week kwam er iemand om het op te nemen en twee weken later werd alles uit gevoerd top zoals die mensen gewerkt hebben . Echt een aanrader Drowa isolatie.

Top, van eerste gesprek tot uitvoering prima gedaan :)

Inventarisatie, uitvoering en facturatie, alles prima gedaan. Toen er zich een uitvoeringstechnische hobbel voordeed, er moest meer gegraven worden om in alle ruimten onder de vloer te komen dan vooraf gedacht, werd ook dat netjes gedaan.

Vakkundig personeel en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Snelle uitvoering en alles netjes en schoon weer achter gelaten.

Ben door Johannes, goed voorgelicht over de werkwijze van Drowa en de werking van de chips. Vanaf het eerste telefoontje tot het aanbrengen van de chips, alles ging heel soepel. De chips zijn snel en vakkundig aangebracht, geweldig.

Vakkundig, prettig

Goede voorlichting en een plaatsing zonder enig probleem. En snel!

Duidelijk, vriendelijk, snel, efficiënt en netjes

Klus geklaard door mannen die het snappen

Tevreden

Goede voorlichting, het werk is tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Snel en vakkundig werk geleverd!

Aardige gasten, en ze leveren goed werk, alles netjes,top!

goede service,

De service vond ik goed, alleen de mannen die de werkzaamheden kwamen uitvoeren vond ik wel wat negatief. Er was nog wat grondwater en het kwam bij mij over dat het wel erg vervelend was dat er nog gepompt moest worden. Met vriendelijke groet, Lianne van 't Westende

Top service!

Wij zochten een oplossing voor vloerisolatie in onze nieuwe woning, een oud pand met houten vloeren. Drowa gaf deskundig advies en zorgde voor een snelle en nette uitvoering, zodat we op tijd konden verhuizen. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Fantastisch

Correcte levering en warme voetjes 😂👍👍

Prima product voor een goede prijs

Vertrouwd bedrijf

Energieweg 6