zeer goed en netjes

De kruipruimte-doorgang van het oude huis en de nieuwe aanbouw zijn eerst netjes afgesloten alvorens de chips werden ingeblazen. Binnen een paar uur was alles netjes opgeruimd en klaar.

Drowa heeft prima werk afgeleverd volgens afspraak.

Zelfs iets eerder dan afgesproken arriveerde de meneer die onder de vloer de drowachips moest aanbrengen. Hij maaktea alles klaar zodat hij kon beginnen zodra de chauffeur er was. Dankzij deze werkwijze bleef ons huis netjes en konden ze binnen het uur de afgesproken werkzaamheden verrichten. Uiterst vriendelijke mensen.

Keurig

Netjes vlot correct keurig op tijd volgens afspraak top

Zeer goed en in 1,5 uur gelegd onder houten vloer

Goed personeel, deskundig

Keurig gewerkt.

De vloer werd keurig afgedekt met plastic. Het was vrij snel gebeurd.

Alles zoals afgesproken

Keurig op tijd, alles netjes opgeruimd en achtergelaten en het resultaat is prima. Voor het aanbrengen bijna dagelijks last van condens op de ramen binnen. Nu, na een week bijna nooit meer condens. Invloed op de stookkosten kan ik nog niet beoordelen

Keurig en snel gewerkt

De mannen waren optijd aanwezig en hebben keurig gewerkt. Het werk is ook goed uitgevoerd, heb zelf gekeken naar de laagdikte en of deze egaal genoeg is aangebracht.

Top advies en snel resultaat

Wat een geweldig bedrijf! Gebeld, vervolgens een afspraak gemaakt. Snel geholpen en advies gekregen! Installatie van de isolatie chips is snel en vakkundig gedaan. Direct waarneembaar verschil in huis. Temperatuur blijft mooi constant. En vloer voelt een stuk comfortabeler.

rustig net en gedreven

correcte oplevering conform voorstel. Alles netjes achtergelaten. En de isolatie doet zijn werk. (geen beslagen ramen meer en geen last meer van optrekkend vocht. Dus; aanbevelenswaardig.

Zie mijn email dd. 27 januari 2020 15.34 uur

Het project "Isolatie Kruipruimte" bij ons is op uiterst correcte en plezierige wijze uitgevoerd.

Keurig verzorgd, vriendelijk en vakkundig

Opdracht qua inplanning en uitvoering prima. De heren die de opdracht uitvoerden waren erg zorgvuldig en leverden alles heel schoon en vlot op. De uitwerking op het comfort, cq warmte in ons huis moeten we nog even ervaren.

Werken vakkundig en netjes.

Een bedrijf dat zeer netjes en vakkundig werkt. Erg vriendelijk personeel.Blij met de goede service en zal jullie zeker aanbevelen.

Uitstekende service

Nadat een adviseur was langs geweest hebben we vrij snel een afspraak gemaakt. Op de dag zelf was alles prima geregeld. Er werd uitgelegd wat er ging gebeuren en het verliep voorspoedig. We hebben er erg veel profijt van de isolering!

Zeer tevreden over de mensen van Drowa!

Zeer tevreden!

Goede service, vriendelijke professionele mensen die geen probleem hebben met nieuwsgierige kinderen.

Prettige ervaring!

Professioneel, deskundig en zéér vriendelijk.

Vakwerk!

De isolatie werd vakbekwaam uitgevoerd, en alles werd keurig achtergelaten.

deskundig

Allereerst compliment voor Johannes omdat hij tijdens opname offerte met een mooie snoekduik de kruipruimte in dook en daar deskundig vaststelde waar de nare geur vandaan kwam en ook complimenten voor Henk en Jasper voor de vlugge en schone service die hun hebben neergezet bij ons thuis.

Alles volgens afspraak uitgevoerd en netjes gewerkt

Drowa heeft alles volgens afspraak uitgevoerd en heeft op een hele nette manier gewerkt.

Snel, vakkundig en netjes!

De mannen waren keurig op tijd, hebben alles snel en vakkundig uitgevoerd en alles weer keurig achtergelaten.

Super . Betrouwbaar . Hard werkend . Zorgvuldig

Om 8 uur aanwezig . Goed team en hard doorwerkend . Alles werd ook na de klus schoon achtergelaten . In 4 uur tijd 92 m2 onder de vloer met korrels 35 cm hoogte alles geïsoleerd . Meerdere doorgangen om overal bij te kunnen komen . Ik kreeg ook direct te horen dat de balken etc er goed uitzagen , geen lekkages etc . Een mooie duurzame isolatie !! Top werk !! Mijn dank ! Abeltje Veldkamp Drachten .

heel goed

Netjes gewerkt vloer goed beschermd ook uitgelegd de werking van de chips en nog leuke jongens ook.

Klantvriendelijk en efficient

Stipt op tijd, staan open voor vragen, de boel keurig achtergelaten kortom heel tevreden.

Duidelijke info bij het uitbrengen van offerte en werkzaamheden zijn prima uitgevoerd.

Op afgesproken tijdstip aanwezig. De voorbereidende werkzaamheden zijn nauwkeurig uitgevoerd. Er is zorgvuldig en netjes gewerkt!

Snel en behulpzaam

Er bleek meer water in de kruipruimte te staan dan va te voren ingeschat. Geen probleem. Allesnetjes en snel leeggepompt. Daarna de chips aangebracht. Alles keurig afgedekt en schoon achter gelaten

Energieweg 6

9101PM Dokkum