Vakkundig aangebracht. Zij kennen geen problemen, maar zijn van de oplossingen! Toppers.
Naast service, vriendelijkheid en meedenken zijn produktkennis, het inzicht geven van kosten en besparingen, zaken, die vooraf besproken worden. Deze aanpak leidde tot een makkelijke beslissing tot opdracht. Een correcte uitvoering, op dag en uur, is uiteindelijk een sluitstuk, waar je als klant met tevredenheid aan terugdenkt.
Had vreemde geur en olievetlaag in huis? Dit was niet te verklaren?
Prima communicatie en afspraken keurig nagekomen
Eerlijke en duidelijke offerte. Vriendelijke inspecteur heel vakkundig. Uitvoering netjes en snel. Super bedrijf erg goed aan te bevelen. Resultaat van de isolatie meteen merkbaar!! Wij zijn zeer tevreden over Drowa
Leuk contact met uw verkoper/uitvoerder bij de inspectie vooraf. Ook de uitvoering van de werkzaamheden ter plaatse probleemloos verlopen en netjes verzorgd. Wellicht is een controle na uitvoering incidenteel ook een goed idee. Over het aanbrengen van de hoeveelheid isolatiechips verschillen beide afdelingen nogal behoorlijk, verwarrend voor de klant.
goede communicatie, nakomen afspraken, telefonisch bereikbaar op de ouderwetse manier, prettige medewerking, plezierige medewerkers, respect voor normen en waarden klant. de getoonde klantvriendelijkheid en afronden van de overeenkomst, waarbij beide partijen verder kunnen kom je zelden meer tegen.
goed advies gekregen van johannes hoe ze het gaan aan pakken alles netjes schoon gehouden goede communicatie. zeer tevreden.
Na een verhelderend gesprek waar in goed werd uitgelegd wat de bedoeling was,en met wat voor materiaal een goede uitgebreide offerte gekregen. Korte lijnen in communucatie zeer goed werk geleverd. Jongens vriendelijke en gedreven. Prima bedrijf aanrader
Heb goede ervaring. Drowa chips zijn vlot geleverd. Personeel vriendelijk en netjes. Niks mis mee. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen het bedrijf aanbevelen.
Gewoon perfect, snel, schoon, kundig. Alles klopt!
Ik ben zeer tevreden mensen die er verstand van hebben niet door drammen zelf laten beslissen mensen van de vloer mens mens daar houd ik van . Bedankt .
Bij het isoleren van de kruipruimte werd zelf de kleine separate meterkast niet vergeten. Dit ter voorkoming van een koude brug. Alle afgesproken zaken tijdens het vooroverleg/offerte komt men na. Top bedrijf. :)
Ik ben heel tevreden over het hele traject. Duidelijke uitleg vooraf. Daarna ook door de mannen die kwamen bezorgen. Netjes gewerkt en opgeruimd. En ook nog een prima merkbaar resultaat. Ik vind het alleen jammer dat we het niet veel eerder hebben laten doen.
op de dag van installatie werd het van ochtend ineens middag alvorens de mannen kwamen
Zeer goede ervaring. Vanaf eerste belletje voor advies, persoonlijke inspectie, snelheid en duidelijkheid offerte, communicatie betreffende de datum uitvoering ed en zeker het uitvoeren van. Kundig en nette afwerking. Meer dan tevreden dat ik gekozen heb voor Drowa, als product en bedrijf
Zeer prettig contact gehad met de medewekers van Drowa, uitzonderlijk goede service. De daling van de vochtigheidsgraad in huis valt op heden tegen, hoewel we al maanden flink aan het ventileren zijn. Of de chips dus echt helemaal werken zoals we gehoopt hadden is me nog niet helemaal duidelijk, hopelijk gaan we dat in de winter alsnog merken met de stookkosten.
Gebeld op de dag dat ik de chips nodig was.Deze dag geleverd en wat over was hebben ze de volgende dag weer opgehaald.Prachtig spul om te verwerken