Vakkundig snel en vriendelijk

Goed bedrijf met vak mensen. De communicatie verliep super, dat zie je tegenwoordig wel anders. Heel blij met ze!

Geweldig!!

Samen met mijn vrouw dertig zakken in iets meer dan twee uur verwerkt mijn vrouw aan de blowa en ik in de kelder wij zijn beide 72 jaar en vonden het leuk om te doen tevens is de kelder nu helemaal droog we zijn zeer tevreden!!!!!!

Gewoon goed

Gewoon een goed en professioneel bedrijf dat met de klant mee in oplossingen denkt. Zeer vriendelijk personeel, zowel telefonisch als de medewerkers, bij ons Jan en Adzer, die de werkzaamheden uitvoeren.

Drowa doet wat ze beloven met prima en goedgemutst personeel.

7 februari mijn vloer laten isoleren door jullie, en dan met name door Hendrik, Tendo en Randy, prima team , klantvriendelijk en keurig gedaan. Voor iedereen een aanrader en wat ze beloven wordt ook prima afgeleverd.

Goede service en vriendelijk

Betrouwbaar en zeer plezierige medewerkers

We hebben onder ons huis de laag Drowa chips laten verhogen van 35 cm naar 80 cm. De isolatie waarde van de vloerisolatie is nu optimaal. De werkzaamheden zijn keurig volgens afspraak uitgevoerd door betrokken en vriendelijke medewerkers! Alles is keurig weer opgeruimd en schoongemaakt.

Zo wil je als klant behandeld worden. Het bedrijf is goed bereikbaar, denken met je mee en komen afspraken netjes na. De mannen die het werk uitvoeren en de chauffeur van de vrachtwagen, mijn complimenten.

Prima geholpen!

Ik woon in een oud huis uit 1883 met houten vloeren. De vorige eigenaar had al schelpen aan laten brengen tegen het vocht. In de gevel zijn ventilatiegaten aangebracht waardoor er altijd een koude luchtlaag onder de vloer aanwezig was. Deze kou trok in de vloer wat ook in de kamers merkbaar was. Drowa uitgenodigd voor advies. De situatie is bekeken en er is een voorstel gemaakt. Door de schelpen was er weinig ruimte tussen de balklaag (35 cm). Ook waren de woon en eetkamer kruipruimtes alleen bereikbaar via het luik in de gang. Alleen moest hiervoor een stuk uit de muur worden gekapt. Alle werkzaamheden zijn vlot en netjes uitgevoerd (in ± 2 uur is 65m2 voorzien van 35cm chips). Ook de medewerkers waren vriendelijk en gaven goed antwoord op de gestelde vragen.

Het siert dat ze op tijd bellen als er iets veranderd. Hendrik en Michael hebben keurig werk afgeleverd en alles netjes achtergelaten. Niets dan lof.Ben zuinig op zo’n personeel.

Een zeer vriendelijk toegankelijk en professioneel bedrijf!

Vanaf het offerte traject, het telefonisch contact en de plaatsing heb ik Drowa ervaren als een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Meedenken en een snelle en zeer vriendelijke service! Een 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit. Een bedrijf wat ik iedereen graag aanbeveel!

Fantastisch!

Onze woning is van 1901, op zandgrond gebouwd op de Veluwe. Er is geen toegankelijke kruipruimte en die is maar maximaal 40 cm hoog. Geen vochtproblemen dus, maar wel de wens van een goede warmte isolatie. Via de ventilatieroosters konden we met behulp van een bladblazer en een buis 100 diameter 27 zakken erin blazen. Het resultaat is echt geweldig. Wij zijn erg blij met onze keuze voor Drowa! Goede informatie en communicatie, betrokken dus.

Unieke ervaring, ze kwamen met een vrachtauto en een bus, vriendelijke begroeting, vervolgens werd er een looproute gemaakt zodat de vloer schoon bleef hierna werd de slang naar binnen gebracht en kon het vullen van de kruipruimtes beginnen. Toen alles klaar was werd alles weer netjes opgeruimd en achter gelaten. Zeer tevreden over het geheel, we konden s' avonds al merken dat de vloer warmer aanvoelde. Ik raad DROWA aan bij een ieder die ook overweegt vloerisolatie te nemen. Groet Mannes

Grandioos, in één woord!!!

Wat een verrassing: een telefoontje uit Dokkum met de vraag of de afspraak vervroegd kon worden en wel vandaag (i.p.v. januari)! De isolatielaag was binnen een uur aangebracht. Niet alleen snelle , maar zeker ook heel aardige en vakkundige werker(s). Alles keurig achtergelaten. Dik tevreden met Drowa en hun vaklui!! Uiteraard aan te bevelen!

Fijn bedrijf

Aardige medewerkers. Zowel aan de telefoon als in de uitvoering. Een stoere vrouw die onder de grond ging om de chips te plaatsen.. Heel deskundig ook, met technisch inzicht. Een vakvrouw. Er werd ook netjes gewerkt. Goed team.

Goed personeel die netjes te werk gaan

Mijn eerste keus voor het isoleren van kleine kruipruimtes

Hele aardige mannen, harde werkers, nemen hun taak serieus en zijn niet te beroerd om iets extra's te doen zoals het laminaat weer netjes terugleggen.

Er wordt goed meegedacht en een uitstekende service geleverd

Allereerst ben ik telefonisch goed geholpen, daarna is er ook nog iemand langs gekomen om een controle uit te voeren. Hij gaf ons nog een paar goede tips. En gisteren zijn ze langs gekomen om de boel te vullen. Ging heel snel en in goed overleg. Kortom, hele goede service door zeer vriendelijke mensen.

Zeer vriendelijke vakkundige medewerkers. Snel klaar alles netjes achterlatend. Zeer tevreden.

Professionals

We hadden geluk binnen 3 weken te worden geholpen. Er kwamen zeer kundige mensen aan met een imposant gereedschap, die het meteen in gaten kregen dat onze plannen anders uitgevoerd moesten worden. Er bleken minder vierkante meters en een lagere hoogte. Alles wat er mogelijk was, hebben ze ter plekke bedacht en voor zover het mogelijk was ook opgelost. Ik vind deze vlokkenmethode een fantastische en rommelvrije oplossing voor de koude vloeren.

Heel goede ervaring.

Ik ben zeer te vreden,met de levering van jullie product. Ook ben ik zeer tevreden over jullie medewerkers Maurik en Germ. Voor de werkzaamheden die de mannen op 25 -11-2022.bij ons gedaan hebben.dit was uitstekend.dit is wel een waardering van een 10.waard. Ook zal ik jullie product bij vrienden en kennissen aan bevelen.Hoogachtend.j hooghiemstra.

De medewerkers van Drowa werken snel en netjes

De kruipruimte onder onze vloer is gevuld met de isolatiechips van Drowa, na een snelle en duidelijke offerte werd een afspraak gemaakt en hebben de medewerkers van Drowa werken snel en netjes de kruipruimte geisoleerd.

Goed bedrijf en personeel.

Wij zijn heel tevreden over het uitgevoerde werk en over het personeel wat het werk uit voerde hartelijke dank

Nadat de offerte gekregen snel ingepland. De vloerisolatie goed uitgevoerd. Keurige medewerkers.

Energieweg 6

9101PM Dokkum