Geen klachten!!

Goede service volgens afspraak

perfecte service

Een afspraak maken bij Jan Bakkes B.V. is gemakkelijk en de afspraken worden perfect nagekomen. Je wordt te woord gestaan door vriendelijke medewerkers en je auto voelt weer als nieuw na een beurt.

Zeer goede service

Vriendelijkheid en service,zijn perfect,

• Prijs/Kwaliteit

zeer goed,behulpzaam, en goede servise.

Ben dik tevreden over garage Bakkes, en ook over de monteurs . Ben al jaren klant ,en dat wil ik ook blijven.

• Prijs/Kwaliteit

Correcte servive en altijd behulpzaam

In al die jaren dat ik er kom, netjes behandeld. Bij aparte gevalletjes word je van te voren gebeld.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk en behulpzaam en goed autobedrijf

Ik kom al 20 jaar bij dit bedrijf en ik word altijd erg vriendelijk en kundig geholpen. Mocht er tussendoor iets extra's zijn dan kijken ze er direct naar en vaak ook nog gratis. Een prima service!

Zeer goed !

Je wordt er altijd perfect geholpen !

• Prijs/Kwaliteit

Goede garage met vriendelijke medewerkers

Ben al jarenlang klant bij deze garage en deze week mijn toyota aygo ingeruild voor een toyota auris hybride, na een proefrit was de deal vrij snel gesloten.

• Prijs/Kwaliteit

De service en communicatie zijn altijd uitstekend verzorgd.

We worden altijd correct te woord gestaan en de afspraken worden goed nagekomen. De prijsstelling is zeer acceptabel. Aardige mensen.

Altijd goede service

Klantvriendelijk bedrijf, voor zowel aankoop van een auto als ook voor de beurten, eventuele reparaties, banden wissel enz.

Zeer positief

Men wordt zeer snel geholpen. Steeds een luisterend oor. Goede service. Kort om een super bedrijf.

Top!

Altijd goede service , klantvriendelijk!!

Altijd goede service

Een garage waar je als je binnenloopt bij je voornaam wordt genoemd is voor mij al een reden om al vele jaren voor Bakkes te blijven kiezen. De service is zeer goed, ze denken mee en gaan als het nodig is voor je door het vuur.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer vriendelijke ontvangst en een prima service

Altijd tijd voor je, reparaties altijd na overleg (geen verrassingen).

alles is goed geregeld

zeer klant vriendelijk

Zeer goed service perfect

Goede en vriendelijke personeel

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en klant vriendelijk

Bellen altijd eerst indien bij APK blijkt dat er een reparatie moet plaats vinden. even overleggen wat de beste oplossing is voor een goede prijs.

Heel fijn!

Op een hele vriendelijke en correcte manier word je allerhartelijkst geholpen!

• Prijs/Kwaliteit

Zijn alleen masr positief.

Eerlijke, goede betrouwbate garage. Kan ik aanbevelen.

Wat een fijne garage..

Het team van Autobedrijf Jan Bakkes B.V staat echt voor je klaar. Het voelt zeer vertrouwd. Ze luisteren echt naar je en helpen je bij een goede keuze. Als er dan toch iets mis blijkt staan ze ook echt direct voor je klaar en helpen je weer op weg!

• Prijs/Kwaliteit

Zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en zeer professioneel.

Prima garage !

Ben al jaren klant bij Garage Bakkes en de service is nog steeds top of eigenlijk beter geworden de laatste jaren. Kom er met mijn bedrijfsbus maar ook met de luxewagen en inmiddels is mijn zoon ook al klant bij Garage Bakkes. Alles draait om vertrouwen zowel in hun vakmanschap als ook in de omgang met de klandizie en dit zit bij Garage Bakkes wel goed , anders was er niet al meer dan 20 jaar een relatie met hun. Ga zo door !!!

• Prijs/Kwaliteit

Een garagebedrijf met vakkundige medewerkers.

Ik ben eens bij een bedrijf in Sittard vast komen te zitten op de afrit. Kon geen kant meer op.. Als lid van de ANWB gebeld voor hulp. Hun antwoord was dat ze alleen kwamen bij motorpanne. Ik moest maar een takelwagen bellen. Mijn laatste redmiddel was Bakkes bellen. Toenmalig medewerker Wim zei zeg me waar je staat dan kom ik direct. Garage Bakkes is een bedrijf waar de klant wordt gewaardeerd.

• Prijs/Kwaliteit

Komen afspraken keurig na en service is uitstekend

goede service

• Service N.v.t.