Goede vriendelijke en meedenkende service.

Ze denken met je mee.Aangezien ik vanwege werk afhankelijk ben van de auto hebben ze gekeken wat ze konden doen om mij zo snel mogelijk te kunnen helpen. Vooraf een prijs afgesproken waar ze zich aan hebben gehouden.

• Prijs/Kwaliteit

Je wordt altijd goed geholpen.

Gisteren zonder afspraak met een kapotte voorlamp tegen sluitingstijd toch prima geholpen.

Top garage

Heel veel jaren al gekomen , auto's gekocht en laten repareren. Je wordt er altijd geholpen niets is hun te veel. Klant vriendelijk .

• Prijs/Kwaliteit

Ze staan altijd klaar, helpen en denken mee

Ze begrijpen het ongemak van een niet werkende auto en doen er echt alles aan om de oorzaak op te sporen en op te lossen. En onze ervaring is dat alles ook echt ALLES is. Het team is altijd even vriendelijk en als zij de oplossing niet meteen zelf vinden contracteren zij collega's. Zeker een aanrader!!!

Afspraak is Afspraak.

Sinds 2004 vaste klant. Vanaf het begin altijd correct behandeld aan de balie en bij de aankoop van diverse Toyota 's.

• Prijs/Kwaliteit

Prima bedrijf en correcte afhandeling

Kom er al vele jaren als klant en altijd correct behandeld. Goede vakmensen.

• Prijs/Kwaliteit

hier kun je de zaak bespreken

eigenlijk alleen veel pluspunten, over minpunten moet ik nog lang nadenken

• Prijs/Kwaliteit

Vandaag onze nieuwe auto Toyota yaris Opgehaald ,zeer klant vriendelijk duidelijke uitleg en alle tijd. Hier voel je , je als klant nog echt koning.

Gewoon goed/geweldig

Presentatie voor auto en reparatie goed geregeld en altyd van tevoren altyd even bellen over prys indicatie In een woord suüuüuper

• Prijs/Kwaliteit

Ben al jaren een tevreden klant en heb al neerdere auti s gereden ben erg tevreden over de geleverde

Kwaliiteit en service zijn top

Afspraak is afspraak.

Een bedrijf met goede service en waar mensen zich aan afspraken houden, zodat je altijd mobiel blijft!

• Prijs/Kwaliteit

Prima service, vriendelijke medewerkers.

Snelle service ook als ik onderweg problemen heb. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Goede prijs/kwaliteits verhouding.

• Prijs/Kwaliteit

Blij dat ik voor Garage Bakkes heb gekozen!

Prima,perfect geholpen,zeker als nieuwe klant.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Prima service, goed advies, en een fijn gesprek gehad.

Super klantvriendelijk

Zeer goede service en de klant is daar koning

Super Bedrijf, Zeer tevreden

Via internet een mooie auto gezien bij Jan Bakkes. Naar het bedrijf gereden, gevraagd om een proefrit. Dit was geen probleem. Erg vriendelijk behandeld. Na de proefrit was het oog van mijn vriendin gevallen op een andere auto ( schakelmodel, voor haar). hier ook maar gevraagd om proefrit, wat ook geen probleem was. De verkoper ook maar gevraagd om de zelfde soort wagen , maar dan als hybride-automaat alvast buiten te zetten. Na de proefrit van de schakelwagen beviel deze ook goed. Toch maar de inmiddels klaargezette hybride te testen op de weg. Deze beviel beter. Uiteindelijk dus 2 auto's gekocht. Na enkele leuke onderhandelingen gedaan te hebben zeer tevreden huiswaarts gekeerd, en over een paar dagen de beide auto's afhalen . Naar alle waarschijnlijkheid gaan we ook hierna terug voor onderhoud en reparaties ( mocht dat in de toekomst nodig zijn) . MAW 2 super te vraden klanten tot nu toe :).

Roermondseweg 16

6061 GB Posterholt