Mijn auto een beurt laten geven bij Bakkes BV, zoals altijd (we zijn vaste klant), uitstekende service en een goede afhandeling.
altijd naar tevredenheid en service geholpen bij autobedrijf jan bakkes en zijn monteurs en leiding gevenden top garagebedrijf
Bij autobedrijf Bakkes ervaar ik een goede service en bekwaam personeel.
Prima en snel geholpen.
Vriendelijk en deskundig personeel. Snelle afhandeling van onderhoudsbeurt. Vervangende auto was prima geregeld! Kort om: alweer tevreden!!
ik kom er al meer als 30 jaar zeer goede service en klantvriendelijk
prima ben zeer tevreden
Zoals altijd prima service, klantvriendelijkheid, betrouwbaar
Al vele jaren lang
Zie biven. zowel zeer attent, behulpzaam,vakkundig. In het japans zeggen we dan dai ichi. Number 1. Fam middel posterhokt
Bij Autobedrijf Jan Bakkes B.V. is de service uitstekend en word je te woord gestaan door vriendelijke mensen. De afhandeling van beurten en APK verlopen zoals gepland en als er iets bijzonders is wat aandacht vraagt of duurder uitpakt wordt er vooraf over afgesproken. Zeer goede service dus.
Recent weer bij hen een auto gekocht en oude auto ingeruild. Verkoper dacht met ons mee, we kregen hierbij alle ruimte om onze eigen afwegingen- en uiteindelijke keuze te maken. En ook qua prijs vroegen ze zeker niet de hoofdprijs. Kortom dezelfde ervaring die we al vele jaren bij dit bedrijf hebben en maakt dat we ook de komende jaren de rit van Tegelen naar Posterholt zullen blijven maken voor het onderhoud van onze auto.
Bandenspanningsensor kapot, vervangen door een nieuwe die eerder al was besteld. Klaar terwijl je wacht. Weer een Top service van Berry, René en de monteurs.
een 10 is te veel en een 9 teweinig
Altijd zeer prettige sfeer en zeer netjes behandeld. Fantastische service.
Kom hier al jaren. Heel fijne service. Denken mee en zoeken naar de beste oplossing.
Makkelijk online afspraak gemaakt en snel bevestigd. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer betrouwbare garage.
Altijd weer vriendelijk, eerlijk, kundig en snel. Ik voel me altijd gewaardeerd als klant en weet dat mijn auto's er in goede handen zijn.
Wij komen daar al 30 jaar en altijd goed behandeld. En in de toekomst komen we er ook graag voor naar Posterholt.
zeer deskundig
wij worden altijd correct behandeld.
Heel fijn geholpen goed advies gekregen, neemt alle tijd om alles netjes uit te leggen. Klantvriendelijk.
Wij komen al jaren bij bakkes met het hele gezin, voor onderhoud en reparatie van alle (4) de auto's. ze komen hun afspraken na en doen altijd een goed voorstel indien er iets aan de hand is met een auto. dit alles voor een betaalbare prijs.
Prima en een goede service.
Vriendelijk, vakkundig en duidelijk.
Roermondseweg 16
6061 GB Posterholt