uitmuntende service

zoals altijd prettige ontvangst en afhandeling

Top service

Dag voor mijn vakantie probleem met led verlichting opgelost.

Positief

Goed geholpen, kon wachten totdat de auto klaar was.

Positief

De gevolgde procedure betreffende de aankoop van de nieuwe auto heb ik als zeer positief ervaren. Ondanks mijn misschien wat eigenwijze eisen betreffende inruil is er toch een senange oplossing gevonden.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Prima en snel geholpen.

Defecte koplampen vervangen. Ze hebben gelijk ook de vloeistoffen aangevuld en de banden opgepompt. .

• Reden bezoek Andere reden

Zeer attent en meedenkend!!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

prima service naar de klant toe

Na aankomt door pech bij de garage heeft men, mij uitstekend geholpen. Al was het dan op de valreep dat garage nog open was, heeft men voor mij alle tijd genomen om te helpen. Ik kreeg vervangend vervoer aangeboden, de oorzaak van de peg kon men de andere dag beoordelen. In deze tussen tijd kreeg ik dus vervangend vervoer. De andere dag kon ik de auto weer ophalen. Nogmaals dank voor de uitstekende service.

• Reden bezoek Andere reden

Prima service. Duidelijke uitleg en informatie

Prima service. Duidelijke uitleg en informatie

Uitstekende service

Ik heb uitstekende ervaringen met ABD Nissan te Drachten. Ze zijn zeer klantgericht, denken met je mee en houden je bij iedere stap goed op de hoogte. Ik kan niet anders zeggen dat het contact zeer plezierig is. Dat is goed ondernemerschap en zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar als een bedrijf dat ook doet als een reparatie tegenzit en daar de volledige (financiële) verantwoordelijkheid voor neemt, dan verdient dat in mijn optiek een compliment. Dat gaat echt een stukje verder dan de 'standaard' klantvriendelijkheid. Dit is onderscheidende service, waardoor klanten, klanten blijven. Nogmaals bedankt voor de goede afhandeling!

Heel behulpzaam

Ik had pech met de auto maar ben geweldig geholpen. Niets dan lof.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Altijd vriendelijke personeel en goede service

Fantastisch

Snel, helemaal volgens afspraak, prima haal en breng service

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

We hebben een aangenaam.contact gehad met de verkoper dhr. Sikkema. Hij stond ons deskindig bij. Prangende vragen konden snel worden beantwoord.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

afspraak maken tot afhandeling perfect

Ben zeer tevreden met ontvangst en afhandeling/toelichting voor de 1e beurt van onze nieuwe auto, echter ik heb bij de aanschaf van de nieuwe Captur all season banden omgekregen, maar profiel op de banden is van 3.5 tot 4.8 profiel en ik heb nog een nieuwe achterband gekregen omdat ie in september 2021 een stuk profiel los liet. nou meen ik dat all season banden 30-40 duizend kilometer mee gaan, maar ik moet dus binnen 1.5 jaar straks nieuwe set banden hebben, waar ik wel wat teleurgesteld over ben. Ik blijf erbij dat deze banden een productie fout hebben en vandaar de snelle slijtage en los zitten van het rubber vlak. Bridgestone banden zijn in principe goede banden.

Uitstekende service

Garage doet alles om samen tot goed resultaat te komen.

Erg goede service

De repartie werd goed en snel uitgevoerd. De service van het personeel van de werkplaatsbalie was heel erg goed.

Weer netjes geregeld

Auto moest voor een beurt Werd gebeld dat er oa een nieuwe accu in moest. Dat is netjes

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service en zeer vriendelijk contact.

Onderhoudsbeurt prima en snel uitgevoerd. Goed contact met medewerkers.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en afspraken worden na gekomen

Alles wat afgesproken is gedaan na oplevering nog een paar kleine dingetjes geconstateerd ook dit wordt opgelost

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

geweldige service, vriendelijk personeel. Super!!

Ondanks dat ik geen afspraak had, pech onderweg tijdens werk, werd ik gelijk en deskundig geholpen. Terwijl ik mijn koffie dronk, werd mijn auto deskundig gerepareerd en kon ik weer op tijd bij mijn volgende afspraak zijn.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Uitstekend geholpen door vriendelijk personeel

Fijne ervaringen met deze garage. Ze denken en leven met je mee. Goed advies door vriendelijk personeel.

Goede service volgens afspraak

Correcte prijsgave en factuur volgens deze opgave. Snelle opvolging gereedmelding.

uitstekend

Vriendelijk en klantgericht.

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!