Zeer slechte ervaring , nooit meer.
Begin van het jaar auto gekocht van bijna € 20.000,00 bij de vestiging in Drachten met nog ruim een half jaar fabrieksgarantie.
Na dik 3 uur rijden aangekomen bij de vestiging. Het is dat we nog naar het toilet mochten gaan, maar verder was het gelijk achter de deur pinnen en sleutel in de handen en wegwezen. Totaal geen uitleg. Dit was niet mogelijk ivm Corona werd ons verteld. (Ik denk dat er heel veel mogelijk is maar dan moet men wat meer inventiever zijn)
Op de terugweg bleek al dat de regensensor niet werkte. Afspraak bij de Nissan Dealer in Heerlen gemaakt. Ondertussen bleek ook de lichtsensor en de airco niet te werken. De Nissan Dealer in Heerlen constateerde na algehele controle van de auto ook dat er een verkeerde accu in zit. Dit moet een start-stop accu zijn maar die zit er niet in. Nissan Heerlen contact opgenomen met Nissan Drachten. Deze laatstgenoemde wilde totaal geen medewerking verlenen. Gelukkig door Nissan Heerlen zeer correct geholpen en alle gebreken zijn hersteld. Ik vind het zeer slecht dat men bij een Nissan Dealer een auto die nog in de fabrieksgarantie zit op deze wijze aflevert en naar mijn inziens totaal geen controle heeft uitgevoerd op de auto. Bij de verkoop konden we een afleveringsbeurt laten uitvoeren als we er € 695,00 voor zouden betalen. Maar de verkoper heeft ons bij de verkoop telefonisch verzekerd dat de auto gewoon als nieuw was. Dus waarom zouden we dan deze afleveringsbeurt laten uitvoeren? Tevens betwijfel ik ten zeerste dat de bovengenoemde defecten gerepareerd zouden zijn. Dus voor ons nooit meer een auto bij ABD Drachten. Voor een merk als Nissan is deze dealer echt een aanfluiting en een schande!!