vakkundig en klantvriendelijk

vakkundig en klantvriendelijk

prima uitgevoerde werkzaamheden

• Reden bezoek Andere reden

prima, ben vriendelijk en vakkundig geholpen

ik kwam voor de winterwielen naar zomerwielen wissel en een beurt conform onderhoudsschema en kreeg m'n EV blinkend schoon en vol opgeladen mee terug, en ja, daar wordt je blij van!

Uitstekende klantgerichte benadering

Al een aantal jaren klant bij ABD Renault in Drachten. Voor ons een zeer servicegerichte onderneming met deskundige medewerkers en vriendelijke receptiemedewerkers die meedenken in wat voor ons goed is. Dit hebben we een paar keer in het verleden gemerkt bij problemen met de auto. Soms merkten wij de problemen op maar soms ook bij een service beurt. Dit werd altijd naar tevredenheid opgelost voor zover dat in hun mogelijkheden lag. Het is begrijpelijk dat bepaalde ergerlijke software manco’s van de auto (Renault Captur) buiten de macht van de garage ligt om dit op te lossen. Na meer dan 40 jaar autorijden waarderen deze servicegerichte aanpak zeer, zeker onze ervaringen in het verleden met sommige andere garage’s. Voor ons is zo’n bedrijf als ABD Renault Drachten voor ons dé reden om klant te blijven mits de fabrikant Renault niet als te grote missers maakt met de auto’s die ze ontwerpt en fabriceert.

Top service

Snel en klantvriendelijk

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd correcte behandeling en ontvangst

Goed overleg en uitleg. Geeft een vertrouwens gevoel

Prima geregeld

Na het brengen van de auto keurig weer thuisgebracht en na het telefoontje dat het klaar was ook weer keurig opgehaald.

Vriendelijk en servicegericht

Ik wilde graag i.v.m. de afstand tot mijn huis (75 km) in de showroom wachten op een onderhoudsbeurt van mijn Dacia. Ik werd steeds keurig op de hoogte gehouden hoe lang het nog zou duren. En met een krantje en goede kop koffie duurde het wachten niet zo lang.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Dit is een garage waar je op kunt vertrouwen dat werkzaamheden die verricht moet worden zeer deskundig wordengedaan . En er is altijd een zeer vriendelijke sfeer .

• Reden bezoek Andere reden

Zoals afgesproken ook uitgevoerd.

ABD heeft overleg met de klant hoog in het vaandel staan. Dan weet je precies waar je aan toe bent. Qua kosten, qua uitgevoerde werkzaamheden en - heel belangrijk! - qua tijd (wanneer je de auto brengt en wanneer die weer klaar is). Deze duidelijkheid wordt door mij zeer gewaardeerd. Zodat ongemak van het zonder auto zitten écht tot een minimum wordt beperkt. Grote klasse.

Voel me altijd welkom

Voel me altijd welkom

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed advies en goed geholpen.

Goed geholpen en goede adviezen gekregen

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

vlot afgehandeld

De banden zijn vlot verwisseld, afspraak over zomerbeurt voorlopig vastgelegd

Privé service

Staan altijd klaar

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zeer slechte ervaring , nooit meer.

Begin van het jaar auto gekocht van bijna € 20.000,00 bij de vestiging in Drachten met nog ruim een half jaar fabrieksgarantie. Na dik 3 uur rijden aangekomen bij de vestiging. Het is dat we nog naar het toilet mochten gaan, maar verder was het gelijk achter de deur pinnen en sleutel in de handen en wegwezen. Totaal geen uitleg. Dit was niet mogelijk ivm Corona werd ons verteld. (Ik denk dat er heel veel mogelijk is maar dan moet men wat meer inventiever zijn) Op de terugweg bleek al dat de regensensor niet werkte. Afspraak bij de Nissan Dealer in Heerlen gemaakt. Ondertussen bleek ook de lichtsensor en de airco niet te werken. De Nissan Dealer in Heerlen constateerde na algehele controle van de auto ook dat er een verkeerde accu in zit. Dit moet een start-stop accu zijn maar die zit er niet in. Nissan Heerlen contact opgenomen met Nissan Drachten. Deze laatstgenoemde wilde totaal geen medewerking verlenen. Gelukkig door Nissan Heerlen zeer correct geholpen en alle gebreken zijn hersteld. Ik vind het zeer slecht dat men bij een Nissan Dealer een auto die nog in de fabrieksgarantie zit op deze wijze aflevert en naar mijn inziens totaal geen controle heeft uitgevoerd op de auto. Bij de verkoop konden we een afleveringsbeurt laten uitvoeren als we er € 695,00 voor zouden betalen. Maar de verkoper heeft ons bij de verkoop telefonisch verzekerd dat de auto gewoon als nieuw was. Dus waarom zouden we dan deze afleveringsbeurt laten uitvoeren? Tevens betwijfel ik ten zeerste dat de bovengenoemde defecten gerepareerd zouden zijn. Dus voor ons nooit meer een auto bij ABD Drachten. Voor een merk als Nissan is deze dealer echt een aanfluiting en een schande!!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Consequent goede service

De auto werd weer perfect afgeleverd. tijdens het wachten werd een werkplek aangeboden en reparaties werden goed gecommuniceerd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vlot en voorkomend geholpen!

• Deskundigheid N.v.t.

Snelle oplossing v.h. Probleem

Uitmuntend

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Prima! Klantvriendelijk en correct

Duidelijke communicatie. Zeer vriendelijke bejegening en prima kwaliteit!

uitstekend

Werd meteen en goed geholpen, meteen de reparatie uitgevoerd.

Nn

Nn

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alles heel goed, ben zeer tevreden

Winterbanden gewisseld en auto van binnen en buiten schoongemaakt en gepoetst. Heel goed allemaal.

• Reden bezoek Andere reden

De controlebeurt na drie jaar isheel correct uitgevoerd.

Er hoefde niks extra gedaan te worden. Er werd geadviseerd iets met een vloeistoffilter o.i.d. te doen. Dat heb ik laten doen. Van te voren waren de kosten gemeld en daar kwam nu €20 bij. Ik vind het prettig dat je in het Fries kunt overleggen. Een vraag over een eventuele update van de Tom-tom werd helder beantwoord.

Top service

Uiterst vriendelijk zoals altijd

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!