Geen goed gevoel aan overgehouden

Op de.eerste plaats bleek dat multiriem periodiek(leeftijd voertuig?) vervangen moest worden, km stand 50.000 nog maar. Kosten ruim 200. Vervolgens zou de accu minder zijn, waardoor deze eigenlijk ook vervangen zou moeten worden....hele winterperiode bij -10 tot -15 geen last! Dan is de rekening ook nog niet gespecificeerd, waardoor er waarschijnlijk weer motorolie in gegaan is van 16 euro pl, die ik zelf voor 8 euro pl kan kopen! Maw ik moet nog zien of ik de volgende keer weer bij abd beurt laat uitvoeren!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Niet tevreden naar aankoop auto.

Onlangs een nissan micra uit 2017 gekocht bij deze dealer. We hebben deze auto gekocht op basis van zo meenemen. Ik heb gebeld met de dealer gevraagd hoe de staat van de auto was en als die schade had. Hij gaf aan dat deze geen schade heeft. Zaterdags de auto bekeken in een dik pak sneeuw wat er toen nog lag. Auto zag er tot zover goed uit op wat restyle deukjes naar. 2 weken ernaar de auto laten uit deuken. Bij de restyler zag ik dat er aan beide dorpels stukjes lak af waren over links bijna de hele breedte en rechts ongeveer een stuk van 40 cm. Dit heb ik uiteraard niet kunnen zien in de sneeuw. Contact opgenomen met de verkoper via zijn WhatsApp. Dit ging niet zoals met de aankoop meteen reageren. Nee daar gingen een paar dagen overheen. Verkoper reageerde het is geen garantie en gaf aan zoals gezien zo gekocht. Terwijl ik het hem van tevoren vroeg als die schade had. Nu zit er voor 600 ex btw aan spuitkosten aan voor beide dorpels. Goed ik vind op basis van zo gezien zo gekocht. Dat ze het hele bedrag niet hoeven te betalen. Maar ze hadden mij toch wel enigszins iets tegemoet kunnen komen op deze (schadevrije) auto.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Keurig afgehandeld

Na een grote beurt de auto keurig schoon en gewassen weer mee naar huis.Super!!

Fantastisch service!

Niets vervelender dan met een nieuw aangeschafte auto na 3 dagen een storingsmelding te krijgen op het display. Uitstekend opgelost door de zeer service-gerichte werkplaats-groep bij ABD!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Uitstekende service

Vriendelijk, correct

Top!

Zeer klantgericht, meedenkend, attent en altijd informatie qua onderhoud van de auto. En als het regent word je gehaald en/of gebracht. Super!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service en fijne ontvangst

Zie hier boven.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Weer alles keurig en vlot geregeld

Alles vlot geregeld en netjes van te voren gebeld wat de totale kosten zouden worden, zodat ik geen onverwachte verrassingen zou krijgen

Perfect kan niet beter

Zie boven

Goede uitleg

Tevreden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Defect correct en vlot afgehandeld

Bijzonder tevreden

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Alles is volgens wens gegaan.

De service is goed. Klantvriendelijkheid is zeer goed

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Keurig, snel en proffesioneel geholpen.

Zeer prettig.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Vriendelijkheid, meedenkend en attent.

De correctheid, vriendelijkheid en meedenkend met de klant is voor mij belangrijk

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geweldig, en heel klantvriendelijk!

Je bent geen nummer, er wordt met je meegedacht, en je voelt je echt welkom! Grote klasse!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

ik ben weer prima geholpen

Mijn auto had een lekke band en die werd tijdelijk verholpen door de renault-pechdienst. Op aanraden van de 'pech'man naar de garage gereden waar ze constateerden dat de band vernieuwd moest worden. Jammer maar helaas. Ik werd gelijk geholpen en na koffie en een tijdschrift reed ik weer op vier wielen naar huis.

• Reden bezoek Andere reden

Snelle service

Ik kon nog dezelfde dag terecht voor vervanging van een kapotte koplamp.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Altijd hele goede service

Ik kwam bij het magazijn een schakelaar voor de ruitenwissers halen voor mijn Twingo RS Gordini en ondanks de drukte hebben ze hem er gelijk voor mij ingezet. Ik kom er al een hele tijd met mijn 2 RS’en en altijd alles perfect geregeld.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Prima service.

Vriendelijke medewerkers, goede uitleg.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

opnieuw heel goed onderhoud gedaan

Heel vriendelijke ontvangst en deskundig geholpen

Heel tevreden

Prima service. Goed meedenken en overleggen.

Prima service, helaas een duurdere prijs

Prima service, helaas een duurdere prijs

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Hartelijk ontvangst, aanbieden van een kop koffie , een prachtige wachtruimte met een keur aan mooie bladen en een ochtendkrant !!!!! Prima overleg met wat er aan de auto gaat gebeuren en de tijd wanneer de auto klaar is, vaste onderhoudsprijs , dus geen verassing achteraf en alles Corona proof, een echte aanrader ABD Renault Een tip : het wassen van de auto na een onderhoudsbeurt

snelle service

Het is erg gemakkelijk een afspraak online te maken. En de auto was snel klaar. Erg vriendelijke bediening bij de balie! Alleen wil ik liever niet weer dat de monteur aan mij radio zit. Hij/zij had zijn voorkeurszender erop gezet. De boel was in de war. Althans ik moest zoeken hoe ik mijn voorkeurszenders weer tevoorschijn moest halen.

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!