Met Alex kom je er altijd uit!
Al een aantal jaren klant bij ABD, eerst Drachten en sinds de vorige Clio 5 Bi-fuel ben ik in Heerenveen terecht gekomen, ondanks het feit dat we helemaal in Noord Groningen wonen. Lange tijd was de Clio niet meer in Bi-fuel motorisatie leverbaar, 2x een proefrit gemaakt in een Dacia, maar die stap wil ik toch niet terug gaan ondanks het feit dat ze compleet zijn uitgerust en er ook wel leuk uitzien, het is het gewoon net niet wanneer je Clio 5 rijdt.
Een tijdje geleden kreeg ik via social media er lucht van de de facelift uitvoering van de Clio ook weer in Bi-fuel leverbaar zou zijn, Renault zelf gaf het aan via haar socialmedia kanalen maar wanneer ik op de website van Renault keek kon ik de uitvoering niet vinden in de car-configurator. Daarom, op een moment dat ik me in Groningen moest vermaken vanwege een afspraak van mijn vrouw toch even naar Terwolde gereden, die verkoper gaf aan dat de uitvoering wel leverbaar was, via een speciale weg toen nog, maar dat ik me beter tot ABD kon begeven omdat jullie daar een slimme zet in hadden gedaan. En vertelde hij, we zijn geen concurrenten maar maar familie.
Omdat ik in Drachten werk bij ABD in Drachten langs gegaan, een offerte laten opstellen voor een nieuwe Clio, altijd weer schrikken, je meent altijd dat je huidige auto meer waard is dan de dealer zegt. Dus even laten bezinken. Maar met Alex is het altijd leuk praten, vriendelijke man, dus na tijdje nadenken en wat schrappen van opties toch maar richting Heerenveen/Alex, daar was mijn Clio toch ook in onderhoud, en gezien de vele kilometers die ik maak was hij ook regelmatig in onderhoud. Dus voel me er wel thuis in Heerenveen, ondanks dat het bijna 100km van huis is.
Met Alex een andere offerte opgesteld, nog wat over de inruilprijs over en weer gemaild en uiteindelijk de handtekening gezet.
En 17 januari stond de nieuwe witte Clio 5 Techno Bi-fuel onder een kleed in de showroom om hem samen met Alex te onthullen, een leuk moment was dat. Dus zeer tevreden!