Ben heel tevreden over alles

Goede klantenservice en behulpzaam en de auto weer goed en schoon terug gekregen

goede service

over de tijd die nodig was en de service ben ik tevreden. er is alleen een zeer negatief punt; bij de airco reiniging wordt een geur gebruikt die afschuwelijk is. mijn auto stinkt de 1e maand naar een mannenparfum die zeer zwaar is. de hond wilde eerst de auto niet in. graag op de markt op zoek gaan voor een andere geur, ik laat al meer dan 30 jr [citroen] de airco reinigen van de auto en heb nog nooit zo'n stank in de auto gehad. na de vorige servicebeurt heb ik ook al aangegeven dat ik het graag anders zou zien maar er wordt gezegd dat het niet anders kan, maar dat is natuurlijk niet zo [ ik heb gebeld] het alternatief zou zijn geen airco reiniging????????

100%teveden

Keurig verwerkt alles.

Goede afspraken en netjes op gevangen.

Goede Snelle service.

Prima service.

Altijd dik voor elkaar!

Uitstekende service en vriendelijke medewerkers!

Uiterst betrouwbaar

Vooraf helderheid over wat er gaat gebeuren, na de check en keuring tot op de euro nauwkeurig een rekening, waarbij gedaan is wat was afgesproken.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prettige afhandeling van een storing

Vriendelijk en vlot

• Deskundigheid N.v.t.

Service airco betalen voor een 2 jaar oude auto

Mijn auto gekocht in 2019 augustus nu de airco deed niets meer reparatie 129 euro volgens mij hoort dat te vallen onder fabrieksgarantie heb er een beetje raar gevoel over ,weet niet of mijn volgende auto weer een renault zal zijn

Doet wat het moet doen

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vlot geregeld

Snel afgehandeld. Kon er op wachten.

Correcte behandeling

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Service en deskundigheid prima.

Het is heel fijn dat een medewerker de auto haalt en weer terugbrengt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Van goede wil, zorgvuldigheid laat te wensen over

Niet goed gemonteerde onderdelen

• Reden bezoek Andere reden

Hartstikke tevreden!

Alles ging mooi vlot, werd netjes gebeld toen de auto weer klaar was. En dat ik hem helemaal gepoetst terug kreeg was helemaal fantastisch! Daar was de auto namelijk wel aan toe!

Grandioos

Bij binnen komst werd ik meteen geholpen. ( 09:30 morgens ) Binnen 5 minuten stond mijn auto met een lekke band in de werkplaats en ik aan de koffie. Maar omdat ik een all-seasonband onder mijn auto heb, en deze niet op voorraad was, moest die besteld worden. Ik kreeg een E-bike mee met de belofte dat de nieuwe band er die zelfde dag om 13:30 wel moest zijn. En daarna er onder zou worden geplaatst. Maar om 13:30 die zelfde dag zat ik al weer in mijn auto en was alles kant en klaar. Als dat geen service is..... nou dan weet ik het ook niet meer.

Prima met 1 opmerking

ABD is een prima dealer met perfecte service en klant vriendelijke mensen zeker de haal /breng service en de werkplaats receptie! Vind het alleen erg storend dat bij reparatie er geen onderdelen zijn wat het gevolg heeft dat een 2e afspraak noodzakelijk is of dat de auto langer dan een dag weg is. Nooit gehad bij de Ford dealer of Bosch garage in Akkrum wanneer iets vervangen moet worden. Zal waarschijnlijk vanuit de groep georganiseerd worden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service, zeer voorkomend en behulpzaam personeel.

Zie boven

Perfecte service (ontzorgen!)

De auto werd keurig opgehaald en telefonisch afgemeld. Na de beurt perfect thuis afgeleverd (gewassen).

Uitstekende service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alles was snel verholpen, vriendelijke service

Vriendelijk, goed en snel

Winterbanden wissel, zoals altijd prima geregeld en snel gedaan

• Reden bezoek Andere reden

Niets op aan te merken

Prima.

Alles nagekomen volgens afspraak

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!