Op tijd, correcte afspraken, tevreden.

Na de zomercheque werden we geattendeerd op een lekkage in het koelsysteem. In overleg en na kosten opgave is het hersteld. Fijn dat het ontdekt is om erger te voorkomen.

Ik weet het niet zeker.

Auto rijdt voor mijn gevoel beter dan voor het onderhoud. Echter doen de remlicht en koplamp aan de linkerkant het niet en de band links voor lijkt leeg te zijn. Ook wordt bij het starten een storing aangegeven maar niets aan de hand als de motor aan is. Ik weet dus niet of alles goed is zoals het hoort.

Verbaasd

Vorig jaar nieuwe Renault gekocht. In de winter de winterbanden erom gekregen en zomerbanden werd aangeboden om ze daar in de opslag te houden. Afspraak voor omzetten winter naar zomerbanden vorige week in de mail. Bij aankomst verbaasd dat ik wachten ging op de auto, dus moest het ondanks afspraak effe tussendoor. Toen de auto klaar was, kreeg ik een rekening gepresenteerd. Ik heb niet gevraagd of mijn wielen in de opslag konden, Dit werd mij aangeboden. Er was niet benoemd dat ik daarvoor moest betalen. Zeer verontwaardigd over dit gebeuren. Als je iets aanbied en het moet betaald worden, zou het fijn zijn dat dit vooraf besproken wordt. Dan heb ik zelf een keuze. Nu zit ik met een rekening, waarvan ik afwachten moet, hoe nu verder. Teleurgestelde klant☺️

Goed en prettig geregeld

Klantvriendelijk en goede service , onze dochter was mee om auto weg te brengen en is ook klant bij u , andere dag was auto klaar en de receptie gebeld dat dochter hem ophaalde , zij had ons de dag ervoor bij de balie , geen probleem , top geregeld.

Vlot geholpen

Bandenwissel en aircocontrole uitgevoerd.

• Reden bezoek Andere reden

Klantvriendelijke en vlotte bediening.

Ik werd prima geholpen en op de hoogte gehouden terwijl ik wachtte.

geweldige service

kom graag weer terug

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alles keurig besproken en uitgevoerd.

Zie boven.

prettig geholpen

zie boven

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De reparatie viel onder garantie

zeer tevreden

zeer vriendelijk geholpen en als nog niet goed was kan ik bellen en word er een nieuwe besteld.En de airco ok nog nagekeken .top bedrijf.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vlotte afhandeling en vriendelijk personeel

TOP-geregeld daar in Heerenveen

Telefonisch een Renault ZOE gekocht en alles verliep in 1 woord prima. Niets aan op te merken en met dank aan Jorrit Hoogterp! Henry en Akkelyn Kampen

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Prima filiaal probeer dit vast te houden .

Altijd uitstekend, alleen bij mijn laatste bezoek moest ik de man achter de balie behoorlijk overtuigen dat de beurt nog in de garantie viel. Als je al vijf jaar klant ben ga je er vanuit dat je dat niet meer hoeft te zeggen.

Helemaal tevreden

Bandenwisseling en APK liep volgens planning. Er werd even overlegd over de bijzonderheden en we werden geattendeerd op het verlopen van de servicepas.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service, zoals ik gewend ben!

Zoals hierboven

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

duidelijke communicatie en nakoming van de afspraak

eerste apk keuring. Vervangend onderdeel was niet in voorraad. Gebeld of ik nog een dag zonder auto kon. Was akkoord. Andere morgen om 10.00 uur gebeld dat de auto klaar was. Is toen door mij opgehaald en leenauto ingeleverd. Geen extra kosten in rekening gebracht. Een goede vorm van samenspel tussen garage en klant.

uitstekend

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Slechtste ervaring die je kan meemaken bij een auto dealer!

Slechtste ervaring ooit! Rijdt je helemaal vanuit Rotterdam naar Heerenveen om naar een Qashqai te kijken en eventueel over te nemen. Vervolgens kom je aan geeft de verkoper aan dat de auto is verkocht.. Daarna probeert hij andere auto's aan te smeren! Terwijl we een week van te voren hebben aangegeven en voordat we gingen vertrekken hebben we de verkoper ook al gesproken... Nog nooit zo een slechte ervaring gehad!!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

De heer Polman kwam bij mij thuis want mijn auto deed het niet meer. Binnen mum van tijd was het klaar en het is ook nog een zeer vriendelijke man.

TOP!!!

Supersnel geholpen met nieuwe ruiterwisserbladen. Geen afspraak van te voren hoeven maken maar gewoon gelijk worden geholpen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Soepel geholpen en verholpen

Klantvriendelijk en klantgericht geholpen

Vriendelijk personeel en goede service verlening

Uitstekend geholpen

Prima meegedacht in oplossingen

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!