zeer vriendelijk, en behulpzaam.

Vriendelijk,en correct personeel! komen afspraak goed na! Super.

Prima voor elkaar

Auto netjes volgens afspraak voor onderhoud ingeleverd. Afspraak maken voor onderhoud prima. Ontvangst op de dag van het onderhoud prima. Na afloop onderhpoud netjes gebeld dat de auto weer klaar stond. Auto als extra service gewassen. Top!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Service is goed, alleen Renault wil overal een slaatje uit slaan

Ik vind het raar als er een software update is dat je hier voor moet betalen zonder dat je weet of het probleem er mee wordt opgelost. Mijn andere apparatuur doet updates zonder te betalen. Verder wel tevreden.

Erg tevreden

Ik ben vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg. Waren nog vragen over de rekening maar daar telefonisch contact over gehad en ook dat was erg prettig. Vriendelijk en duidelijke uitleg. Al met al erg tevreden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Auto weer goedgekeurd en mooi schoon, nog wel 1 vraag.

Goedemorgen, Ik ben tevreden over het bezoek. Ik vind echter wel €227,27 voor een kleine onderhoudsbeurt heel veel geld, en ik ben benieuwd of dat wel klopt? Ik heb het even op internet opgezocht en vaak zit je rond de € 120. Ik hoor graag even van jullie.

Wederom prima.

Service wederom prima en er is geen goede oplossing aangeboden.

Snel en vriendelijk

Schade agv steenmarters onder motorkap. Redelijk snel afspraak gemaakt, kon er op wachten. Vriendelijk en adequaat!

Vriendelijk deskundig

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Gewoon goed

Ze zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen.

kan niet beter

pech op Texel,noodnummer gebeld.direct teruggebeld.isgekomen en heeft vastgesteld dat er iets met de accu niet in orde was.er is een nieuwe ingezet na dat alles doorgemeten weer als een zonnetje.alleen wel erg vroeg na 4 maanden en 2000 km.

• Reden bezoek Andere reden

Positief

Ben zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen. De auto werd op de afgesproken tijd opgehaald en weer teruggebracht. Extra: de auto was ook nog van binnen en buiten gereinigd! Top

Pûr best!!!!!!

Onze dorps genoot en onze verkoper Frank Boorsma neemt onze auto altijd mee heen en terug. Wat een service!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

alles volgens afspraak en vriendelijk personeel

blij met nieuwe service: e-bike als leenfiets

Correcte behandeling

Vriendelijk personeel. Gratis vervangend vervoer

Eerste onderhoudsbeurt.

Op vastgelegd tijdstip is de monteur direct gestart met de werkzaamheden. Ik kon er dus op wachten.

Zoals verwacht, uitstekend

Afspraken worden correct nagekomen, daar houd ik van.

Fijne en snelle service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Het was een noodzakelijke, dure ingreep die door ABD zeer snel opgelost is.

Enkele dagen voordat we met onze auto op vakantie zouden gaan, kregen we pech met de Renault Megane CC. Accu teneinde bleek na een test. De auto werd door ABD opgehaald voor een onderhoudsbeurt. Dat euvel was snel opgelost, een nieuwe accu. Maar in de garage bleek dat onze distributie ketting te veel opgerekt was. Km stand auto was nog geen 70.000 km. Wat een pech en wat een kosten. En een grote veel tijd kostende klus. Alle waardering dat er twee monteurs op werden gezet en de auto precies op tijd klaar was.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ik werd goed voorgelicht wat er ging gebeuren met mijn wagen, Maar ik heb geen verstand van techniek. Wat ik erg fijn vond,mijn wagen was keurig gewassen en gestofzuigd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een persoonlijke en duidelijke service verlening

Gemakkelijk om digitaal afspraak te maken. Reminders is heel prettig Bij brengen van auto vriendelijk en persoonlijk met van te voren duidelijke afspraak over kosten. Meedenken om gelijk APK te laten doen. Bij ophalen van gewassen auto keurige overdracht

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super service door prima medewerkers

Alles volgens afspraak geregeld, goed geïnformeerd en auto schoon opgeleverd

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!