Goed en betrouwbaar bedrijf met prima service

Inmiddels ongeveer 17 jaar vaste klant bij auto Brouwer en nog nooit een slechte ervaring gehad. Werkzaamheden worden altijd volgens afspraak uitgevoerd en mochten er tijdens die werkzaamheden onvoorziene dingen aan het licht komen, dan is er altijd overleg met de klant voordat er iets wordt gedaan. Is er dan niets op dit bedrijf aan te merken? Ach, soms moet je iets langer wachten tot er tijd is voor het uitvoeren van bijvoorbeeld een beurt en kun je niet de volgende dag terecht, maar als er zoveel tevreden klanten zijn is dat niet vreemd. Ook bij de supermarkt moet je soms in de rij staan. Is er echter plotseling iets aan de hand met je auto en moet je met spoed worden geholpen dan is er altijd een oplossing zodat je snel weer verder kunt. Ik geef 9,5 ster en geen 10. Waarom? Er is altijd iets te verbeteren al is dat in dit geval een uitdaging. Kortom : Een bedrijf waar je als klant wordt gewaardeerd en waar je krijgt wat je mag verwachten. Een echte aanrader.

Goede klantgerichte service!

Prettige open omgang met de klant! Snelle service en verstand van zaken.

Nette en eerlijke handelsonderneming.

Ik heb persoonlijk niet veel met handels ondernemingen, echter vindt ik de manier van zaken doen, met deze ondernemer erg prettig, en kan ik het een ieder aanbevelen. Nuchtere en realistische ondernemer.

Heel goed

Leuk ontvangst , alles helder,prijzen zijn onderhandelbaar.

Super fijn geholpen

Wij kwamen eigenlijk voor een andere auto. Er is goed naar ons geluisterd, we hebben twee auto's getest. Op alle vragen werd antwoord geven en uitleg geven. We hebben ruim de tijd gehad en genomen om een wel overwogen beslissing te nemen. Als wij ooit nog een andere auto zouden willen kopen gaan wij zeker terug!

Auto Brouwer is vakkundig, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

ze hebben mij geholpen bij het vinden van een andere auto, en dat is perfect gedaan, ik ben zeer tevreden.

Een zeer professionele en vriendelijke dienstverlening!

Gelijk bij mijn eerste contact 3 jaar geleden viel mij het persoonlijke contact op welke ik aantrof bij Auto Brouwer. Ze hebben werkelijk alles in het werk gesteld om mijn 3 auto's top te servicen. Vooral het verhaal achter dit inspirerende bedrijf heeft mij aangegrepen. Ze verdienen een hele dikke warme douche!!!

Uitstekende service

Afgelopen week zeer fijn geholpen door Patrick namens Auto Brouwer Zeewolde. Auto Brouwer is professioneel en luistert goed naar je wensen, vanwege gezinsuitbreiding waren wij op zoek naar een auto met meer ruimte. De service was snel en afgestemd op onze wensen rondom de auto. Bij de proefrit van de auto ervaarden wij een erg fijne en vriendelijke service, uitleg daar waar je vragen had. Toen de koop rond was een snelle levering en zelfs een bos bloemen erbij. Wij raden Auto Brouwer zeker aan voor als u snel en vriendelijk geholpen wil worden.

Snelle en goede service, klantvriendelijke personeel!

Vriendelijk personeel en een goede service.

Werd vlot geholpen.

Zoals altijd helemaal naar tevredenheid APK en grote beurt uitgevoerd

Ik durf mijn auto altijd met een gerust hart aan auto Brouwer toe te vertrouwen. Alles gebeurt volgens afspraak en ik kom nooit voor verrassingen te staan.

Wat een snelle en perfecte service

Auto Brouwer denkt met je mee en geeft een advies om schade en slijtage te voorkomen. Ik rij nu weer veilig rond op banden die een mooi compromis geven voor winter en zomer.

Betrouwbaar en duidelijk

Snel aan de beurt en de klachten zijn opgelost.

Fijne garage, fijne service

Super vriendelijk personeel en service gericht

Fijne garage. Fleece communicatie en eerlijke prijzen

Top bedrijf

Geweldige service,en goed geholpen door Arnold een bijzonder aardig en meedenkend persoon van autohuis Zeewolde

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer behulpzaam, professioneel, klantvriendelijk en meedenkend. Doen alles om de kosten zo laag mogelijk te houden voor de klant en zijn zeer flexibel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt altijd prettig, vlot en deskundig geholpen. Daarnaast denkt men pro-actief mee met de klant en dat wordt als positief ervaren

goede service, goed behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als het nodig is ze onvoorwaardelijk voor je klaar staan

Gaffel 10

3891KD Zeewolde