Heel goed bedrijf

Deskundigheid is zeer goed, altijd goed overleg met de klant wat er wordt gerepareerd. Zeer klant vriendelijk.

Snel en goed geholpen!

Ik ben zeer tevreden, we zijn heel snel en vriendelijk geholpen!

Duidelijke afspraken en klantvriendelijk

APK keuring en onderhoudsbeurt aan onze auto in goed overleg uitgevoerd.

Onderhoud super

Mijn touran gebracht voor vervanging koppeling Was helaas meer kapot dan gedacht Netjes bericht gehad en samen besloten wat te doen Goedkoper uitgevallen dan gedacht Goede monteurs met verstand van zaken en soepel contact

Klantgericht en goede service

Ik heb een occasion gekocht bij Autobedrijf Otten. Ze namen alle tijd voor me en deden na overleg een reëel inruilbod voor mijn vorige auto. De aangekochte auto werd netjes afgeleverd.

Klasse service

Met een voor mij brandende vraag over bijgeluiden van de auto ben ik 's morgens zonder afspraak binnen gelopen. 's Middags al een onderzoek, diagnose en kostenraming gekregen voor het herstel. Wederom gastvrij en klantgericht. Dankjewel Bas, Emiel en collega's.

Geweldig geholpen

Mooie 2de hands C1 op de kop kunnen tikken. Goed geholpen. Vlotte afhandeling

top bedrijf

goede service en vriendelijk

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prima bedrijf,zeker aan te bevelen!

Ik kom nu 4 jaar met mijn Mazda bij dit bedrijf tot volle tevredenheid. Werken netjes en doen pas extra dingen na telefonisch overleg.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Netjes en vlot mijn auto weer een beurt en apk gekeurd.

Goeie garage

Prettige omgang. Als er bijzonderheden zijn bij een beurt o.i.d. wordt er altijd contact gezocht voor overleg. Fijne sfeer.

Snel en goed

Altijd goed

Nu al aantal jaren klant bij autobedrijf Otten, altijd goede service, goede communicatie en goede adviezen.

Altijd zeer goede service

Zijn grote reparaties dan wordt er gebeld en overlegd wat de kosten zijn

Prima contact, goede uitleg

Alles loopt op rolletjes en waar nodig volgens adviezen, Positief personeel,

• Ik heb een auto gekocht

Goede communicatie alles volgens afspraak.

APK & beurt

Super geholpen. Duidelijk en geen verassingen. Ik werd geappt na de inspectie dat er wat bij kwam en wat kosten daarvan waren. Super geregeld met leenauto. Top garage en vriendelijk. Ik kom gewoon weer terug ook al is het niet naast de deur.

Aardig, relaxed, vakkundig

Vriendelijk personeel

Uitstekende service

Alles volgens afspraak

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede service goede uitleg en vriendelijk.

Ik heb mijn auto voor onderhoud bij Garage Otten al Zolang Otten bestaat. Ben zeer tevreden, goede uitleg en vriendelijk. Mijn huidige auto heeft een kilometerstand van 345000 km, rijd nog prima. Ik hoop de 400000 km nog te halen, maar dat gaat vast wel lukken. Mvg. Jan

Zeer goed!

We zochten een nieuwe auto en daar zijn we uitstekend mee geholpen. Er is voor ons een auto gevonden en bij een dealer in het midden van het land opgehaald. Een auto die helemaal voldoet aan onze verwachtingen. Fijne service en betrouwbare medewerkers!

Goede service zoals afgesproken

• Ik heb de werkplaats bezocht

Hele nette zaak, erg vriendelijk geholpen

Plezierig bedrijf.

Ik kreeg van de man achter de balie een goede uitleg over het mankement aan mijn auto. Verder viel het mij op dat het bedrijf er keurig uitzag. Schoon en nergens rommel. Het mankement aan mijn auto werd zoals het zich nu laat aanzien niet verholpen, maar e.e.a. krijgt nog een vervolg, dus ze doen hun best. Ik verwacht dus wel dat ik klant blijf van dit bedrijf.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Wederom een prima service!

Naast de jaarlijkse APK ook de auto voor een beurt gebracht. Fijn dat er van te voren al een verwachting wordt afgegeven van mogelijke extra kosten. Nu bleek vervanging niet nodig en vielen de kosten mee. Fijn hoe er wordt meegedacht

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.