Direct en vriendelijk geholpen

Komt afspraken niet na!

Ik heb een afspraak gemaakt voor het vervangen van fusekogels helaas niet aanwezig op locatie. Ook telefonisch niet bereikbaar.

Komt afspraken niet na!

Vriendelijk en correct

Voor de eerste keer occasion gekocht bij Garage Otten. Goede verkoper welke juiste informatie gaf en niet opdringerig was. Inruil en aflevering keurig geregeld.

Positief personeel

Prettige correcte behandeling

• Ik heb de werkplaats bezocht

Sympathiek personeel en correcte hulp

Klantvriendelijk. Prima service

Vriendelijk en correct bedrijf

Bij Otten-Hoogeveen een occasion gekocht, Goed advies door rustige verkoper zonder opdringerige verkooppraat. Prima ervaring.

Accuraat en snel

Aangekomen voor 1 klacht. Dat bleken 4 problemen te zijn. Leenauto mee en de volgende dag weer fijn in mijn eigen auto. Top!

Accuraat en snel

Prima bedrijf

Goede ervaringen bij aankoop occasion, rustige verkoper, niet opdringerig, toch goede voorlichting. Prettige ervaring!

Prima bedrijf

No-nonsense, eerlijk, met een persoonlijke benadering.

Al jaren klant. Wie ik ook spreek: de eigenaar, de baliemedewerker of een monteur: Als klant voel ik me serieus genomen, wordt er met me meegedacht en krijg ik altijd een eerlijk en helder advies.

Goed en betrouwbaar

Correct geholpen, vriendelijk personeel

Goed en betrouwbaar

Correct geholpen, vriendelijk personeel

klantvriendelijk

vriendelijk, denkt met de klant mee, gelijk goed geholpen

Klantvriendelijk

Vriendelijk, denkt mee met de klant, gelijk en goed geholpen

Vriendelijk, denkt mee, gelijk geholpen

Vriendelijk, denkt mee, gelijk geholpen

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.