Apk keuring verliep anders door steekproef

Doordat ik langer moest wachten op de keuring van apk door een steekproef kon ik even achter de schermen kijken, zeer fijn! Auto dubbel goed gekeurd dus fijn dat de steekproef uitwijst dat het oke is!

Goed!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Net, goed en keurig bedrijf kijkt wat de klant nodig heeft

Het bedrijf dacht samen met de klant mee aan een oplossing, legde daarin meerdere casussen voor. Otten legde hier totaal geen druk op, zo dat de klant tijd had om te beslissen. En tot het juiste besluit te komen.

Goeie en snelle service

Kapotte multiriem. Volgende dag gemaakt en lern auto kunnen lenen

• Ik heb de werkplaats bezocht

Alles prima geregeld zoals altijd!!

Alles goed geregeld leenauto gekregen en verlengt omdat onderdelen besteld moesten worden. Prijs indicatie van te voren ook altijd erg fijn. Alles in goed overleg. altijd vriendelijk

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede garage met klantvriendelijk personeel!

Auto moest voor apk keuring. Na 2 koppen koffie en goed geholpen te zijn kon ik mijn weg weer vervolgen. Top!

goede service

gewoon een net en klant vriendelijk bedrijf.

Mijn 13 jaar oude Ford Fiësta rijdt weer super fijn

Mijn 13 jaar oude Ford Fiësta die ik een jaar geleden bij Auto Bedrijf Otten heb gekocht was toe aan jaarlijks onderhoud. Lang niet gezien zei Maarten. Hoeft ook niet zei ik als er niks mis is met de auto toch? Na de beurt en apk kan de auto er weer een jaar tegen ga ik van uit. Ik zeg “bedankt en tot de volgende keer”. :)

Ben gewoon tevreden

Het gaat gewoon goed!

Relaxed bedrijf

Altijd een goede en prettige ontvangst. Heel veel kennis van zaken en meedenkend en dan niet aller naar hun zelf toe.

Uitermate slecht

Er is ongevraagd onderzoek gedaan en in rekening gebracht zonder enige om van overleg.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Aardig personeel en doen hun werk goed Ze denken mee

Prima bedrijf.

Nieuwe banden en uitlijnen, auto rijd weeralarm nieuw.

heel goed

klantvriendelijk en alles volgens afspraak

Snel en behulpzaam

Zo vlak voor onze vakantie krijgen we problemen met onze auto. Gelijk kunnen brengen en het probleem werd verholpen. Zo konden wij met een gerust hart en alsof op tijd op vakantie.

erg goed

erg goed

Zoals altijd.

Bijzonder goede service

Na een proefrit zijn wij zeer tevreden met de afhandeling en service bij de aanschaf van onze nieuwe auto.

• Ik heb een auto gekocht

Een goede vakgarage

Je wordt er goed geholpen en je kan er altijd terecht voor vragen

• Ik heb een auto gekocht

Alles weer tip top voor elkaar

Ik kwam voor APK en onderhoudsbeurt. Kreeg vooraf een indicatie van de prijs die ook keurig overeenkwam met de nota achteraf. Vervangend vervoer stond klaar en was smetteloos schoon. Tijd dat de auto klaar zou zijn was ook correct en iedereen die hier werkt is ook hartstikke aardig. Gewoon top.

Betrouwbaar, service gericht, meedenkend

Ik heb mijn auto al jaren bij autobedrijf Otten in onderhoud. Altijd goed geholpen en geadviseerd, mijn auto is altijd in goede handen wanneer deze voor onderhoud, apk of bandenwissel moet. Ik ben 100% tevreden.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prima, vriendelijk, adequaat en afspraak is afspraak

Zie boven

• Ik heb de werkplaats bezocht

Gewoon weer geweldig geholpen zoals altijd

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.