Betrouwbare garage.

Fijne, betrouwbare garage, komt afspraken goed na en communiceert prima.

• Ik heb de werkplaats bezocht

In kan mij geen betere service bedenken dan door hen gegeven wordt

In alle opzichten een bedrijf waarmee ik zeer tevreden ben. De beste keuze die ik voor onderhoud/service/informatie ooit op aanbeveling heb gemaakt.

Net en beleefd autobedrijf

Fijne en aardige mensen, nemen echt alle tijd voor je, zijn duidelijk met de verkoop en koop van de auto's.

• Ik heb een auto gekocht

Het personeel is heel vriendelijk en ik werk bij de buren en dat is heel fijn ,voor onderhoud

Prima ervaring

• Ik heb de werkplaats bezocht

Met een motor storing heen gegaan op maandag. Woensdag conclusie motor reviseren vrijdag reed ik weer weg met een gereviseerde motor.

Zeer klantvriendelijk

Snelle service en goede voorlichting. Geen fratsen.

Super goede service

Kwam er te laat achter dat mijn auto een servicebeurt nodig had. Toch ging men snel aan het werk zodat alles voor de vakantie rond was.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prima geadviseerd en geholpen toen ik plotsklaps zonder auto kwam te zitten

Door een ongeval raakten wij onze auto kwijt. Autobedrijf Otten heeft erg meegedacht over de volgende stappen en ons prima geadviseerd. Toen bleek dat zij ons een auto konden leveren om ons uit de brand te helpen, waren de koop, aanmelding en levering zo gepiept. In die week van gedoe was dat een geweldige ervaring.

• Ik heb een auto gekocht

Mijn ervaring is goed.

Je wordt vriendelijk behandeld,ze zijn erg behulpzaam,de Service is goed.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede communicatie, geen verrassingen.

Prettige ontvangst, werd goed op de hoogte gehouden van wat er gebeuren moest en de kosten. Zeer professioneel en een mooi, net bedrijf.

uitstekend

Zeer tevreden een van onze bedrijfs bussen stond ergens niet wou niet starten hun zijn gekomen hem gehaald nieuwe accu erop en na paar uur konden ze weer verder echt top deze garage

• Ik heb de werkplaats bezocht

Mijn auto was binnen een dag klaar, hele aardige mensen en mn auto is weer helemaal top! Super blij!!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goed geholpen en denken mee

Tevreden

zoals iedere keer weer goede en volledige informatie over de reparatie.

Vakkundig en klant gericht

Prima ervaring vriendelijk en vakkundig geholpen.

• Ik heb de werkplaats bezocht

zeer goed en deskundig geholpen , ben er blij mee

ben goed geholpen en deskundig, kom hier graag terug voor reparatie.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Uitstekende service en zeer correcte behandeling

Wij hebben zeer goede ervaringen. Afspraak maken gaat heel netjes. Er volgt informatie over wat er zou moeten gebeuren en de kosten daarvan. Als de auto klaar is volgt er onmiddellijk een bericht.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Denken mee met wat je wil. Nemen eerst contact op voor overleg zonder gelijk te handelen. Super klant vriendelijk.

Uitstekend service

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zeer goede service bij een garantie geval. Er wordt zorgvuldig onderzoek gedaan.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Gewoon weer uitstekend behandeld ben daar ook niet anders gewend, super garage echte aanrader!!

heel tevreden,

hele goede ervaring mee.

uitstekende service.!!

uitstekende service

• Ik heb de werkplaats bezocht

Altijd goeie ervaring van een auto kopen tot apk tot onderhoudsbeurt. Ze zijn meedenkend en leveren snelle en goede service.

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.