Goed en behulpzaam

Ze denken met je mee ,ze zijn behulpzaam en overleggen met je. Zoeken altijd een oplossing.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Weer snel en goed geholpen

Goed voor mekaar

Goede afspraken op tijd weer gereed

• Ik heb de werkplaats bezocht

Service gericht autobedrijf, welke meedenkt met de klant.

Wij hebben onze auto’s hier in onderhoud en zijn uiterst tevreden, ze denken mee met je portemonnee en er wordt overlegt voordat er wordt gerepareerd. Duidelijke communicatie, heel prettig.

Vriendelijk en respectvol

Via whattsapp kon ik 's avonds het probleem van de auto aangeven. DeNvolgende morgen had ik om 08.00 uur antwoord dat ik moest komen voor een onderzoek. Na het onderzoek werd mij op een vriendelijke en begripvolle manier uitgelegd wat het probleem van mijn auto was. Dit probleem werd ondanks de vakantie van enkele medewerkers vlot en afdoende gerepareerd.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Service en kwaliteit zoals je mag verwachten

Autobedrijf Otten, we komen er al vanaf de eerste opening. Of je er nu komt voor een achterlicht lampje, een grote beurt, of een nieuwe auto. Er wordt altijd aandacht aan besteed. Service en kwaliteit dus. Top

Spa Day

Mijn auto mocht weer voor zijn jaarlijkse spa day in Hoogeveen. Ik werd als altijd vriendelijk ontvangen en we spraken duidelijk af wat er gedaan moest worden en hoeveel het zou kosten. Zoals ik ondertussen weet te verwachten werd alles snel en keurig geregeld. Ik mag dan 190 km verderop wonen, maar ik kom graag ieder jaar even langs, want op deze manier blijft mijn auto perfect onderhouden.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Ondanks de grote drukte, auto binnen een dag klaar, afspraak was, pas na het weekend.

Geweldige service

Ik ben heel tevreden! Onze auto moest voor de keuring en er moest veel aan gebeuren. Ondanks dit hadden we de auto de volgende dag weer terug. Wij brengen hier onze auto zeker weer naar toe, als het nodig is!

super

niet opdringend,meedenkend de tijd geven om rustig na te denken en alles geregeld met het afleveren van de auto/

• Ik heb een auto gekocht

Altijd goed, vriendelijk en transparant

Altijd goede service, wordt duidelijk gecommuniceerd over wat de verwachte kosten zijn en hoe lang iets gaat duren.

Top garage!

Wij werden leuk ontvangen en prima geholpen. Hartelijk dank voor de goede service! Joop en Ineke Wiersema- Kuiper.

• Ik heb een auto gekocht

We zijn uitstekend geholpen.

We zijn uitstekend geholpen.

• Ik heb een auto gekocht

De enige echte, andere keus niet verstandig.

Zoals al jaren uitstekend werk. De werkplaats waar je moet zijn, vergeet al die anderen en ga naar autobedrijf Otten waar de service uitstekend is en de werknemers vakmensen zijn die met veel plezier hun werk doen. Verkies dit bedrijf boven een bedrijf dichterbij ( woon in Emmen). Ga zo door mensen , top werk

Goede uitleg en overleg

Fijn dat het probleem goed werd uitgelegd en dat ik later werd gebeld om de kosten te bespreken.

Goed en vakkundig geholpen

Afspraak gemaakt voor airco servicebeurt. Prettig dat prijs al duidelijk op de Otten site stond. Goede diagnose gesteld en verrichtte werkzaamheden stonden duidelijk op verslag en factuur. Ik kon er op wachten ( was afgesproken ) met een bekertje goede koffie. Ik ben een tevreden klant.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Mooie kleine autobedrijf. Die tijd voor je neemt. Ze bieden mooie en goede service aan. Ze zijn sowieso op de WhatsApp goed bereikbaar.

• Ik heb een auto gekocht

Goede service met het gewenste resultaat!

Bedrijfswagen is er geweest voor onderhoud. Alles netjes binnen 1 dag klaar. Voor de reparaties hebben ze netjes contact opgenomen!

Super service!

Goede communicatie en super geholpen.

Snel en duidelijk/ meedenken

Betrouwbaar

Ze doen wat ze zeggen!!

Goede en snel service

wordt vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg wat iets gaat kosten. Erg tevreden over afhandeling en services.

geweldig

ik ben heel goed geholpen

• Ik heb een auto gekocht

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, ook in het verleden

Zeer goed bedrijf. Communiseren voortdurend over de reparaties die moeten worden verricht en wat de bijbehorende kosten zijn.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Erg vriendelijk personeel. Ongedwongen en doen niets zonder overleg. Top bedrijf en personeel.

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.