Geweldig!!

Heel vriendelijk en denken met jouw mee. Geven goede uitleg wat er aan de auto moet gebeuren. Heel tevreden daar ben je nog klant en geen nummer.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Meedenken maakt het grote verschil met andere bedrijven

Een huishoudaccu is een onderdeel van de camper en behoort niet tot het controleren bij een beurt maar er toch naar gekeken en vast gezet. Dat maakt het verschil

heel goede service

ik ben blij met deze garage en zal er als klant blijven.

Goede en snelle service

Alles prima geregeld..snelle service..vriendelijk personeel..prima vervangend vervoer.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Autokeuring laten doen niet alles gemeld.

mijn ducato had duidelijk links een ongevalletje gehad die niet goed was gerepareerd. Daarvan is geen melding gemaakt. Wat toch zeer makkelijk zichtbaar moet zijn. Ze hadden ook nog een voorstel gedaan voor reparatie van mijn Ducato prijsopgave van 1800 euro Terwijl mijn garage hetzelfde doet voor 1050 euro. Kortom geen optimale ervaring erg jammer!

• Ik heb een auto gekocht

Service hoog in het vaandel

Prima garage

Aardige mensen

Prima autobedrijf Blij dat mijn buurman mij daarin heeft geadviseerd

• Ik heb de werkplaats bezocht

Gastvrij en goed geholpen!

We zijn weer vriendelijk ontvangen en vlot geholpen! Even buiten, genietend van de zon, kunnen wachten op de bandenwissel en controle van de vloeistoffen. Met een bakkie leut. Het is bijna een uitje.

Prima!

Duidelijke uitleg, werd prima geholpen!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Mijn nieuwe auto is geweldig en ik ben er ontzettend blij mee. Tijdens het bezichtigen had ik direct een vertrouwd gevoel bij de medewerker en het bedrijf. Ik heb het ervaren als professioneel, netjes eerlijk en klantgericht.

geweldig

Ben zeer tevreden over de Garage. Zeer behulpzaam.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Wederom een uitstekende ervaring met de koop en verkoop inclusief advies

Top service

Komen afspraken na, vriendelijk en leveren goeie service

Erg tevreden!

Nu alleen voor bandenwissel. Altijd snel en volgens afspraak. Personeel is erg vriendelijk.

Top bedrijf

De jongens staan altijd voor je klast

• Ik heb de werkplaats bezocht

Had een lekkeband ben direct geholpen door vriendelijk personeel. Helemaal top.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede service en duidelijke communicatie

Ik word altijd goed op de hoogte gehouden over wat er mis is met mijn auto. Er worden geen dingen aan mijn auto gedaan zonder eerst overleg te hebben gehad over de uit te voeren werkzaamheden, dit is prettig. Daarnaast is er voldoende service.

Uitmuntend

Zoals al jaren was het laatste bezoek ook weer prima. Ik denk dat ik al bijna 25 jaar klant ben en dat zal ik ook blijven zolang als ik auto mag blijven rijden. Als iemand mij vraagt om een goede garage met vriendelijk personeel dan verwijs ik hen dus ook altijd naar autobedrijf Otten.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Snel, kundig en vriendelijk.

Ik kon snel terecht, superfijne leenauto meegekregen, vriendelijk en vakkundig. Zeker een aanrader!

Snelle service

Werd direct geholpen bij een probleem aan de auto. Toen bleek dat het probleem oplossen wat langer duurde kon ik gebruik maken van een leenauto. Top geregeld

Betrouwbaar

Alles in overleg

• Ik heb een auto gekocht

Altijd berijd om te helpen ,zijn heel vriendelijk en denke met je mee

• Ik heb de werkplaats bezocht

een goede snelle service met goede voorwaarden

Afgelopen 2 april hebben wij een auto bij het bedrijf gekocht. de service en afspraak waren zo gemaakt doormiddel van het goede contact en app verkeer. we zijn op een mooie bedrag gekomen voor de auto zowel als inruil als koop. de verkoper was vriendelijk en legde alles goed uit aankomende zaterdag 16 april gaan we de auto ophalen.

• Ik heb een auto gekocht

Goed overlegd over de APK en vervangen van onderdelen

In 1 dag klaar.

Snelle en goeie service.

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.