Vriendelijk

Na tel contact heb ik afspraak gemaakt Zeer klantvriendelijk En denken met je mee Top Bedankt voor de goede service

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede service, vakmanschap en prima communicatie

Voor het eerst hier geweest. Vanaf het telefonisch kontakt tot de intake bij de receptie en het verder regelen van de klus heb ik de benadering van de medewerkers/eigenaar van het bedrijf Otten als zeer prettig ervaren.

• Ik heb de werkplaats bezocht

heeft mij een hoop geld bespaart

Ik heb een aankoop keuring laten doen, was een hele goede keuze want er kwamen toch aardig wat zaken aaan het licht. Ik heb daardor toch maar de keuze gemaakt om het voertuig niet te kopen, aangezien het mij heel veel zorgen en reparaties had gekost.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Betrouwbaar en zeer duidelijk en vriendelijke service

Gewoon goed!

Duidelijke afspraken Redelijke prijs Helpen meedenken

Goede service en advies!

Prettig geholpen met goede service en advies!

Goed meedenken en een prima service

Goed meedenken en een prima service

• Ik heb een auto gekocht

Klantgericht, accuraat en professioneel.

Wederom uitstekend.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede service en een goed advies!

Een uitstekende service. Advies op maat! Werkzaamheden duidelijk en overzichtelijk weergegeven en naar tevredenheid uitgevoerd.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Een aanrader aardige mensen en verstand van zaken

Goede en plezierige behandeling

Prima klantbenadering

Beide auto's zijn voor een beurt en een APK keuring geweest. Communicatie is transparant betreffende duur en te verwachten kosten. De auto's waren binnen de afgesproken tijd klaar. Eén van de problemen van de Volvo is wel aangepakt (met kosten), maar heeft spijtig genoeg niet geleid tot een oplossing.

Goede en snelle service

Kon direct terecht en was dezelfde dag klaar

plezierig

Ik had al een paar keer contact met garage Otten door de auto van mijn dochter. Dit contact verliep iedere keer plezierig. Tijdens mijn bezoek aan de garage waren twee klanten aanwezig die allebei positief over het bedrijf oordeelden. Wat ik heel fijn vond, is dat de monteur naar mij toe kwam om iets te overleggen en dat dit niet via de receptie gespeeld werd.

super service

auto laten keuren en een kleine beurt laten geven. alles goed geregeld en goede communicatie. Zijn zeer tevreden.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prima contact en duidelijke uitleg

Al jaren klant hier en buitengewoon tevreden met uitleg, service en werkzaamheden.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zeer correct volgens afspraak en snel geholpen

Alleen maar positief

• Ik heb de werkplaats bezocht

Nette en schone garage/showroom, ook het buiten terrein altijd spik en span!

Altijd een vriendelijk woord en een correcte behandeling.

Zeer klantvriendelijk

Gewoon een prima garagebedrijf. Netjes, schoon, vriendelijk en bekwaam.

Vlotte service

Goede service je word gelijk geholpen.

Top service!

Voor een beurt en een apk naar garage Otten geweest. Bleek dat er een steenmarter in mijn auto had zitten rommelen en hebben ze een marterverjager geplaatst. Top service!

volgens overeengekomen afspraak

had graag gezien dat spatbord verlichtingsbalk even was vast gezet bij vervangen lamp / achterlicht recht achter

Einde garantie check

Voordat de garantie van mijn auto voorbij was kreeg ik een uitnodiging voor de gratis einde garantie check. Tijdens het maken van de afspraak bracht Maarten het idee van bandenwissel voor de winter naar voren. Na dat er wat kleine aandachtspuntjes zijn verholpen is mijn auto nu ook weer klaar voor de winter. Bedankt voor de service

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prima service, fijne communicatie.

Prima service. Gebeld voor overleg ivm extra kosten. Auto klaar op gestelde tijd

Heel fijn

Goede ontvangst et stond al een kopje koffie klaar en die was nog lekker ook

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.