Erg te vreden

een bedrijf om bij onze vrienden aan te raden

• Ik heb de werkplaats bezocht

Top monteurs en goede prijs.

Goede communicatie en beste service En snelle afhandeling. Distributie ketting vervangen en grote beurt gehad. En de prijs viel reuze mee.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Super fijne garage waar de medewerkers passie hebben voor auto’s en k

Ondanks dat mijn aangeschafte gebruikte Ford niet de jongste auto is werd deze door het Autobedrijf Otten team met alle zorg en aandacht klaar gemaakt voor vele onbezorgde kilometers. De werkplaats heeft de auto na een zeer grondige inspectie vertroeteld met een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe remvloeistof en airco onderhoud. Optisch is de sowieso al nette auto gepimpte met een setje lichtmetalen velgen en donkere ramen aan de achterkant. Kortom…. Autobedrijf Otten doet er alles aan de klant met een tevreden, vertrouwd en veilig gevoel weg te laten rijden in zijn/haar nieuwe auto.

• Ik heb een auto gekocht

Goede, eerlijke en open communicatie

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zoals ik niet anders gewend ben bij Autobedrijf Otten werd ik ook deze keer eer vriendelijk geholpen

Klantvriendelijk, correct en fijne communicatie. Komen na wat ze afspreken.

Uitstekende garage!

Zeer klant vriendelijke benadering. Betrouwbaar en kennis van zaken. Kortom: een 10+

Snelle en goede service

Ik kom al 19 jaar bij Autobedrijf Otten en nog steeds zeer tevreden. Autobedrijf Otten levert een goede en snelle service en is 100% betrouwbaar.

Alles klopt

Wat fijn om een fatsoenlijk autobedrijf te ontdekken! Alles klopt, afspraken worden keurig nagekomen, de auto is in de staat die ook in de advertentie staat, kleine gebreken worden vrijwillig gemeld. zodat je weet waar je aan toe bent. Eerlijk, transparant, vriendelijk, keurige showroom en werkplaats. Ik ben een blije klant met een prachtig autootje en rij met liefde af en toe een eindje om om hier mijn service en onderhoud te laten doen. Helemaal top.

• Ik heb een auto gekocht

Zeer prettige eerste ervaring / contact

Klantvriendelijk / persoonlijke aandacht / nemen de tijd

100% betrouwbaar bedrijf

Al jaren onze auto bij Otten in onderhoud, dus keuze om daar de auto te kopen was snel gemaakt.

uitstekende service

afspraak gemaakt en de reparatie werd perfect gemaakt

Snelle en nette service

Mijn auto werd snel gerepareerd, duidelijke en goede service en werd heel goed op de hoogte gehouden. Hier ga ik zeker vaker komen als er wat is met me auto!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zeer klantvriendelijk en deskundig!

Onderweg van Groningen naar Zeewolde bij Hoogeveen problemen aan de auto. Ondanks vakantie drukte direct meedenkend ten aanzien van vervangend vervoer, diagnose stelling en reparatie!! Top service! Ps geen familie

top bedrijf!

fijn bedrijf!

Klantvriendelijk bedrijf

Opgeruimd en ordelijk bedrijf

Vriendelijk en net bedrijf

Snelle reactie op mail en vriendelijke mensen.

goede service

autobedrijf otten levert goede service, betrouwbaar, wordt altijd vriendelijk geholpen

Snelle reparatie

Snelle reparatie en vriendelijk personeel

Wederom super tevreden!!!!

Netjes vriendelijk en vakbekwaam afspraken nakomen. Altijd extra aandacht wat je niet altijd op de rekening terug ziet...…..super

• Ik heb de werkplaats bezocht

Kleine reperatie, was snel gemaakt

• Ik heb de werkplaats bezocht

Heel fijn,ze zijn altijd behulpzaam

Plezierig

• Ik heb de werkplaats bezocht

Ik kan me geen betere garage wensen met zoveen persoonlijk aandacht

Afspraken maken : prima Souplesse : zij zorgen altijd voor oplossingen Onderhoud : Na 8 jaar onderhoud bij deze garage, rijdt mijn auto nog steeds als een zonnetje Problemen : alles is bespreekbaar en wordt keurig geregeld Personeel : Je kunt bij alle mensen terecht gelet op hun kennis

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede, snelle en betrouwbare service

Super goed.

Ik belde om 11 uur met het probleem en om 1 uur werd onze auto al opgehaald en dezelfde dag gemaakt en weer terug gebracht. Goede communicatie. Erg blij mee.

voortreffelijk geholpen

zie boven

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.