Vriendelijk,duidelijk, goed en eerlijk advies.

Vriendelijk geholpen en bellen van te voren wanneer er meer moet gebeuren. Voor iemand, zoals ik, die totaal geen verstand van auto's heeft een duidelijk en goed en eerlijk advies gekregen.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Ik werd prettig geholpen door ervaren professionals.

NVT

Kundig

Fijn mannen omvmee teoverleggen.

Correcte en nette garage

Je wordt altijd netjes en correct te woord gestaan door Maarten. Ook de medewerkers van de werkplaats zijn altijd bereid om uit te leggen waarom zij iets ondernemen en leggen dan uit duidelijk wat de noodzaak daarvan is.

SUPER !!!!!!!!!

Prettig, klant- en service gericht. Ook de aflevering was TOP. Wij vinden het jammer dat we zo ver weg wonen zodat we de servicebeurten ergens anders moeten doen..... Nogmaals dank en vriendelijke groet, Fam. den Boestert.

• Ik heb een auto gekocht

prima service en zeer klant vriendelijk

Afspraken goed nagekomen en de auto bevalt heel goed

Duidelijkheid, service

Prima service met duidelijke uitleg van wat er zou moeten gebeuren.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Top, en weer een auto aangekocht via Otten

Op zoek naar een andere auto ben ik op een prettige manier bijgestaan. Er is goed gekeken naar welk type auto passend zou zijn bij mijn behoefte en wensen. Blij met de uiteindelijke keuze.

• Ik heb een auto gekocht

klantvriendelijk contact en betrouwbare uitstraling

zie boven !

TOP!

Gewoonweg een top service van autobedrijf Otten!!!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede service, en ideaal service plan!!

Afgelopen november een andere Skoda gekocht bij Otten. Hierbij een service plan afgesloten en afgelopen week de auto voor een grote beurt en keuring gebracht. Dit viel onder mijn service plan, daardoor geen (hoge) kosten. Er waren twee nieuwe banden nodig (valt niet onder het service plan) en een lampje moest vervangen worden. Auto weer goedgekeurd en ik kan weer een tijd vooruit.

Uitstekend prima perfect

• Ik heb de werkplaats bezocht

Veel sneller gerepareerd dan verwacht en dus een lagere reparatieopties dan in eerste instantie geoffreerd.

Het kan niet beter

Prima service , meedenkers, goede adviezen en goed geschoolde medewerkers. Dit is een garage war ik heel graag kom en ten zeerste aanbeveel!

Prettig bedrijf

Zoals altijd goed en duidelijk overleg en afspraken correct en snel nagekomen

verrassend transparant

Komend vanuit Portugal kreeg ik een probleem met mijn Nissan Kingcap in Noord-Frankrijk. Garage in Frankrijk was een ramp. Daarna naar een Nissan-garage in Antwerpen die met de verkeerde diagnose kwamen. Op advies van familie in Noordscheschut bij Otten terecht gekomen. Ik zelf heb eigenlijk geen verstand van auto's maar telkens werd alles mij in voor mij begrijpelijke taal keurig uitgelegd en met foto's via WhatsApp gedeeld. Ik ben vaker tevreden geweest over een garage, maar over garage Otten ben ik absoluut enthousiast. Een receptionist die kennis van zaken heeft en een geweldige monteur! Beiden met zowel een technische als menselijke benadering! Jullie kunnen voor mij niet meer stuk! Super bedankt voor jullie goede zorgen voor mijn 18 jaar jonge "vriendje"! Als ik weer in Nederland kom wonen word ik zeker klant!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Vanaf de afspraak maken tot weer ophalen: TOP!!

Heel klantvriendelijk en service gericht bedrijf, ze bellen tussentijds om te overleggen als dat nodig is zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De keuze een leenauto of leenfiets is heel fijn. Ik rijdt met een goed onderhouden auto; dat geeft vertrouwen! Bedankt maar weer autobedrijf Otten!

Topbedrijf

Een Kia Rio aangeschaft. Top service. Geen gezeur geen onverwachte kosten. Werkplaats is top. Verkoop is top. Aanrader! Maarten bedankt!!

Betrouwbaar

Kosten altijd in overleg

Toppers!!

Toppers!!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zoals altijd heel invoelend, meedenkend, een prima service en zeer klantvriendelijk

Zie boven.

Zeer positief

Snelle en fijne reactie per app en telefoon. Snel de deal kunnen sluiten en afspraken worden direct nagekomen.

Perfecte service

Auto opgehaald en naar de dealer gebracht voor een terugroepactie. Goede service. Nits anders dan lof.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Er wordt rustig en duidelijk uitleg gegeven over het onderhoud van de auto. Meegedacht dat een onderhouds abonnement goedkoper is. Men is attent en zorgzaam.

Goed en vriendelijk bedrijf

Duidelijk in de uitleg

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.